Aktuális, Külpolitika

Trump a „kommunista diktatúrák” bosszúhadjárataihoz hasonlította az ellene folyó eljárást

Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke úgy fogalmazott, hogy a kommunista diktatúrákra emlékezteti őt az adóügyi eljárás, amelyet a szervezete és annak pénzügyi vezetője ellen folytatnak New Yorkban.

Az ex-elnök Floridában tartott politikai rendezvényt a minap, amelyben érintette a Trump Organization ellen folytatott eljárást is, amelyben vádat emeltek a szervezet és Allen Weisselberg ellen is.

Szerinte a New York-i nyomozók visszaéltek a saját hatalmukkal, amely megmutatja, hogy a demokraták által vezetett városokban „fegyvernek használják a jogot a politikai ellenfelekkel szemben” – idézte a Newsweek.

„A szélsőbalos New York városa és az államügyészek hagyták, hogy a bűnözés az egekbe szökjön. Most pedig felháborító és szégyenteljes módon folytatják a történelem legnagyobb boszorkányüldözését. Ezt teszik, fogják magukat és megtámadnak engem” vélekedett.

Trump elmondása szerint az ellene felhozott vádak tipikusan olyanok, mint amiket a harmadik világban lehet látni, szerinte a „politikai ellenfelekkel szembeni fellépés a kommunista diktatúrákat idézi”.

Úgy véli, ellene koholt vádakkal lépnek fel és napi szinte karaktermészárlás folyik ellene.

Forrás: LINER.HU

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile