Aktuális

Trump diadalmaskodik, úgy véli, minden „okos ember” tudta, hogy a „covid19” egy kínai laboratóriumból származó mesterségesen kreált baj.

 Az egykori amerikai elnök, Donald Trump egy interjúban kedden elmondta, hogy “az okos emberek számára nyilvánvaló volt”, hogy a koronavírus egy vuhani laboratóriumból származik.- írja a Liner.hu.

“Nem volt kétséges számomra. A sajtó azért bírált, mert Kína rengeteg embert befolyásol. Hunter Bidenről is gondoskodtak. Joe Bidenről is gondoskodtak. Mindenkiről gondoskodtak, nemde? Az emberek nem akarták kimondani, hogy “Kína”. Általában Oroszországot hibáztatják. Mindig csak Oroszország, Oroszország, Oroszország, de én már az elején megmondtam, hogy Vuhanból jött a vírus” – magyarázta az egykori elnök Steve Cortesnek, a Newsmax műsorvezetőjének.

A New York Post szerint Trump már eljárta a győzelmi táncot kedden, még az interjú előtt, miután Xavier Beccera egészségügyi miniszter felszólította az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) egy átlátható, tudományos alapú vizsgálatra a koronavírus eredetével kapcsolatban.

Trump nyilatkozata szerint most már mindenki egyetért vele, aki korábban kritizálta, amikor a járvány kirobbanásának korai szakaszaiban közölte, hogy Vuhant hibáztatja a koronavírusért.

Azt az elméletet, hogy a koronavírus egy vuhani virológiai laborból szabadult ki,eleinte  a sajtó és a „szakértők” is rendre elutasították, ám az elmúlt hetekben újra lendületet kapott a WHO széles körben kritizált vizsgálatának eredményei közlése után, mely szerint a vírus valószínűleg állati közvetítés útján kezdett embereket fertőzni.

A New York Post a Wall Street Journal vasárnapi cikkére hivatkozva azt írja, hogy a Vuhani Virológia Intézet három kutatója már 2019 novemberében súlyosan megbetegedett és kórházi ápolásra szorult.

Vitathatatlan, hogy egyre több olyan bizonyíték lát napvilágot, miszerint  az egész „covid19” elnevezésű pandémia-hadművelet , a mesterséges vírustól kezdve , a biológiai fegyverek kísérletétől és az ehhez kapcsolt hamis adatokra alapozott  lezárásokig, egy előre eltervelt projekt és nem egy véletlen, „denevérek” okozta járvány.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile