Aktuális, GREAT RESET, Tudomány

TUDOMÁNY: Megdől a „COVID19” pandémia teljes forgatókönyve: tudományosan igazolt, hogy az egész „vírus-mese” döbbenetes hazugság volt – Az endonukleáz ujjlenyomat a SARS-CoV-2 szintetikus eredetére utal

Egyértelmű, hogy a COVID19-féle hamis világjárvány hivatalos narratívájához, melyet az emberekkel közöltek és mely révén túszul ejtették a világot, halálkórházakká változtatva az úgynevezett “covid-kórházakat” , ahol büntetlenül és ellenőrizetlenül gyilkolták a COVID –protokollal a beutaltakat, majd emberek millióit kényszerítették egy ismeretlen összetételű ,”védőoltásnak” hazudott biofegyver beadatására, nem sok köze van a valódi tudománynak és az igazságnak.

(…)

És akkor most, a valódi tudomány képviselői, végre megelégelve a példátlanul agresszív COVID-terrort,  világszerte elkezdték kutatni a valóságot. Mely kutatások alapján minap egyértelművé vált, igazoltan mese az egész, a csak úgy a természetben denevérről emberre terjedő légúti vírus meséje , ugyanis a SARS-Cov-2-nek prezentált valami, nem egy természetes vírus, hanem egy szintetikusan előállított furcsa parazita.

Ami fő előfordulási helye nem a természet, nem a denevérek, vagy a Wuhan-i állatpiac, hanem maguk a vakcinás-üvegcsék!

És ezt egy tekintélyes, nemzetközileg elismert kutatólaboratórium,az Egyesült Államokbeli  Cold Spring Harbor Laboratórium szakértői  derítették most ki, akiket azért elég furcsa lenne, „vírustagadónak”  vagy „konteósnak” nevezni.

És a nagy (költői) kérdés most már az, hogy amennyiben ez a vírusnak hazudott valami egy szintetikusan előállított parazita, akkor valójában maga a “vakcina” mi is? Akkor min dolgoztak,mit kutattak, gyártottak le állítólag hetek alatt ? Akkor például a magyar származású Karikó Katalin nevű, kétes alak, akit a COVID-vakcina egyik felfedezőjeként mutogatnak a propaganda-sajtóban, valójában mit is kutatott, mit is fedezett fel? Mert szintetikus vírusra ugye nem lehetséges  védőoltást így “felfedezni”. És ez már rég nem “konteó”!

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile