Aktuális, Külpolitika

Tüntetések Franciaországban és Görögországban a „covid-bárca” ellen: Macron nemhogy enyhíteni, hanem szigorítani akarja a covid őrületet(+videó)

Franciaország nemzeti ünnepe hatalmas covid ellenes tüntetésbe csapott át Párizsban . Az utcára vonuló tömeg a covid terror ellen, a további szigorítások ellen és a „védettségi igazolványnak” becézett  covid-bárca ellen tiltakozott.

A tüntetők összecsaptak a rendőrökkel, több helyen bevetették a vízágyukat és könnygázzal próbálták feloszlatni a tömeget.

Tüntettek Macron intézkedései ellen az ápolónők és az orvosok is. Több francia orvos nyíltan elmondta, hogy az egész Covid19 világzárvány orvosi szempontból jórészt hamis állításokra, hazugságokra épül.

A francia orvosok és ápolónők  több mint fele nem volt hajlandó beoltatni magát a kísérleti , védőoltásnak hazudott szerrel. Egy most készülő törvény szerint erre kötelezni akarják őket, vagy ha nem engedelmeskednek, egyszerűen kirúgják az oltást megtagadó egészségügyi alkalmazottakat Macron tervei szerint. Figyelembe véve, hogy Franciaország jelenleg is  ápolónő és orvos hiánnyal küzd, ez elég groteszk és társadalomellenes intézkedésnek tűnik. A tömeg minden tüntetésen Macron távozását követeli az államelnöki székből.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile