Aktuális, Társadalom

Újabb áldozatot szedett a kísérleti oltás? – a Pfizer vakcina után lett covidos és halt meg egy  tordai nő

Megdőlni látszik az a propaganda szöveg, miszerint a covid-oltások után védettség alakul ki  vagy ha az illető elkapja a covidot, az enyhe lefolyású lesz. Ezen állítások sajnálatos módon egyre több esetben bizonyulnak hazug meséknek. Egyre több olyan eset derül ki ugyanis, hogy azok az emberek, akik megkapják a covid-vakcinát, utána fertőződnek meg coviddal, noha addig semmi bajuk nem volt, s igen hamar súlyos állapotba jutnak, majd életüket vesztik a kórházban. Ez a forgatókönyv ismétlődött egy Kolozs megyei asszony esetében is . A 70 éves nő a Pfizer vakcináját kapta,  a második oltás után két hónappal azonban nagy antitest jelenlét mellett (!) covid pozitívnak nyilvánították és kórházba utalták, ahol elhunyt, írja a G4media.

Állítólag az asszonynál antitesteket teszteltek és így derült ki, hogy fertőzött. Ezt követően (legalábbis az orvosok elmondása szerint)  a nő állapota fokozatosan romlott, súlyos tüdőgyulladása lett és a tordai kórház intenzív-terápiás ATI osztályán életét vesztette.

A történetben nagyon sok a kérdőjel és az ellentmondás.

Az asszony szervezetében a második oltást követően sem alakult ki semmilyen immunitás, hiába mutattak a kétes tesztek antitest jelenlétet, sőt az a verzió sem jött be, hogy az esetleges covid fertőzés enyhébb tünetekkel zajlódjon le, sőt pont ellenkezőleg történt.

Már amennyiben egy vírus és nem maga a hírhedt covid-protokoll volt itt is a végzetes.

Az orvosok azt magyarázgatják, a nőnek társbetegségei is voltak, de azt nem tudják megmagyarázni, hogy lehet, hogy a társbetegségek ellenére eddig nem volt semmi baja, nem kapott el semmit, az oltást követően viszont igen.

Az orvosok azt állítják, hogy a nő szervezetében a tesztek nagy mennyiségű antitestet mutattak ki, azonban ennek ellenére megkapta a covidot, amibe belehalt.

Lássuk be, valami nagyon nem stimmel ebben a történetben sem.

Az is érdekes, hogy a mentegetőző orvosok  ez esetben nem ragaszkodnak ahhoz, hogy a halál igazi oka a covid lett volna, hanem arra utalnak, hogy nyilván valami más betegség idézte elő a súlyos tüdőgyulladást. Magyarán szólva az orvosoknak fogalmuk sincs mi történt a nővel és mi okozta a halálát, vagy nem akarják bevallani az igazságot.

Egyre több ilyen történet van, ahol az oltást követően betegednek meg addig egészséges emberek és mindegyik esetben a halálos valóság meredeken ellentmond az agresszív oltáskampányban elhangzottaknak.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile