A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Külpolitika

Újabb baki a Fehér Házból: Svájccal keverte Svédországot a Bidenként szereplő furcsa valaki/valami, miközben az amerikaiakat percek választják el az energiaválság miatti lázadástól

Joe Biden megint bakizott. Egyre furcsább, egyre meghökkentőbb és nevetségesebb, ami az amerikai elnök szerepeltetésében zajlik, a GREAT RESET égisze alatt. Egy csetlő-botló, már nem is emberi lényre hajazó  figurát látunk ugyanis az Amerikai Birodalom elnökeként mutogatva, aki  bakit bakira halmoz, mintha nem is ezen a világon élne… Fogalma sincs a földrajzról, a valóságról, a politikai helyzetről, melyet állítólag vezet, nem tudja  kivel tárgyalt pár órával azelőtt…szóval alapjáraton véve elég hátborzongató, amit éppen a amerikai elnök szerepében láthatunk.

Demens öregapó, rosszul programozott biorobot vagy valami amatőr, elhülyült  dublőrt hinti a port a világ szemébe, miközben az amerikaiak egyre dühödtebbek a megugró energia árak miatt.

 

” Ezt én csináltam!” feliratú Bident ábrázoló matricák az amerikai benzinkutakra ragasztva. Az amerikaiak türelme fogytán…

A Bidennek látszó “tárgy” két napja éppen  a svédeket keverte össze Svájccal. A madridi NATO-csúcstalálkozón történelmi döntés született, a finnek és a svédek feladták semlegességüket. Szemmel láthatóan fogalma nincs, hogy a Föld nevű bolygón  melyik ország, melyik nép hol található vagy éppen mi történik vele.

Joe Biden a hírek szerint  még telefonon is egyeztetett az országok vezetőivel, azonban azt már nem jegyezte meg, hogy pontosan kivel is beszélt. Így a tárgyalást követő beszédében, Svájc csatlakozását kezdte értékelni. Nem sokkal a baki után pedig újabb, 800 millió dolláros katonai segélyt jelentett be Ukrajna számára.

Ukrajnára, azaz az ott berendezkedett globalista/sátánista maffiára  tehát van pénzt, a Biden adminisztráció szerint, miközben az amerikai gazdaság egyre inkább elmerül az inflációban.

A Biden-adminisztráció a megugró gázárak nagy részét Vlagyimir Putyin orosz elnök inváziójára próbálta rátenni – de a Fehér Ház az olajtársaságokra is ujjat mutatott, azzal vádolva őket, hogy mesterségesen korlátozzák az ellátást, mivel megtagadták a fúrást az általa jóváhagyott lízingterületeken. a szövetségi kormány.

Június közepén Biden levelet küldött hét nagy olajfinomítónak, amelyben közölte velük, hogy haszonkulcsaik „jóval a normális felettiek”, és hozzátette, hogy „együtt kell működniük az adminisztrációmmal, hogy konkrét, rövid távú megoldásokat terjesszenek elő” az árválságra. .

A következő héten azonban az elnök kihagyta az olajipari vezetők és Jennifer Granholm energiaügyi miniszter közötti találkozót, és úgy döntött, hogy inkább a szélipar vezetőivel találkozik .

Az energiaipar és a Kongresszus republikánusai az elnök politikáját hibáztatták a magas gázárakért, azzal vádolva Bident, hogy a környezetvédők felé fordult azzal, hogy hivatali első napján lemondta a Keystone XL Pipeline-t, eltörölte az új bérleti szerződéseket, és lassan jóváhagyott más létfontosságú infrastruktúrát. projektek.

 

Forrás: New York Post 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile