Aktuális

Újabb hazug őrület a covid-terror égisze alatt: állítólagos „covid-kereső” kutyákat akarnak kísérleti projektként bevetni a szebeni reptéren

Klaus Iohannis romániai elnök kedvenc városában, Nagyszebenben a halálkórházak gyanús körülmények között meghalt vagy inkább meghalatott, erőszakkal lekötözött, benyugtatózott és intubált „covidos betegeinek” ügyében folyó nyomozás részleteit egyelőre homály fedi, de a város vezetői máris, újabb „nagyszerű rabszolga-törvénnyel” rukkoltak elő. Éspedig azzal, hogy elsőként Romániában a szebeni reptéren, speciálisan kiképzett, „covidkereső kutyákkal” fogják ellenőrizni az utasokat.

Igen, ezt az eszement, több mint kétes, semmilyen tudományos bizonyítékkal nem rendelkező baromságot , azaz „kutyaságot” maga a román belügyminiszter Lucian Bode jelentette be.

Az állítólag „covid-keresésre” (SIC!) kiképzett rendőrkutyákkal egy úgynevezett tesztprogramot fognak végrehajtani, augusztus végéig akarják ezt az újabb horror-bohóckodást  véghezvinni a nagyszebeni reptéren.

 

Ansdell, Richard; The Hunted Slaves; Rabszolgavadászat című festménye 

Az emberi méltóságot és az orvostudományt egyszerre szembeköpő intézkedés, valószínűleg a Covid19 manőver újabb csaló manipulációja, a lélektani presszió , megfélemlítés, a teljes kontroll fele terelés, aminek jelenleg semmilyen tudományos alapja nincsen.

Miért? Azért, mert ha a Covid19 egy légúti vírus, amely normálisan,szövődménymentesen  2 hét alatt  az esetek zömében  elmúlik, akkor ez nem okoz olyan elváltozásokat egy  tünetmentes utazó szervezetében, akinek ráadásul az utazás előtt tesztet végeztek vagy éppen beoltották, hogy az kiszimatolható legyen egy kutya által. Tehát sem a teszt sem az oltás nem biztos? Biztos, hogy nem az. Ahogy a sátáni hazugságáradatban semmi nem az.

Tehát vagy a koronavírusról szóló covid-történet egy az egyben hazugság, vagy a covidkereső kutyamese egy fergeteges  csalás. Egy újabb a sorban.

A különböző betegségek jelenlététre reagáló kutyákat ugyanis csak olyan bajok esetében (cukorbetegség, rák) tudják hosszú évek !!!  alatt beidomítani, mely betegségek a beteg személy vérében már kimutathatóak. Mindez egy légúti vírus esetében teljesen irreleváns.

Az is érdekes, hogy ezeket a Covid-kutyákat rendőrökkel és nem orvosokkal képezték ki a hivatalos mese szerint.

Persze rossz az és biztos „konteós”, aki kétségbe vonja a rendőrök hatalmas virológiai és járványügyi ismereteit és szakértelmét, de lássuk be, ennél ócskább hazugság ritkán termett még a nagy covid hazugságtengerben is.

Más kérdés, vajon milyen pénzből számolják el ezt a nyilván nem olcsó „tudományos” projektet?

Ki szavazta meg ezt egyáltalán? Milyen pénzből történik mindez?

Milyen szekértők voltak jelen a kutyák kiképzésénél és kik voltak a covidos emberek, akikkel dresszírozták a kutyákat? 

Megkérdezték a polgárokat, beleegyeznek abba, hogy rendőrkutyákkal vegzálják őket és egy kutya teljesen alaptalan reakciója során esetleg korlátozzák, megalázzák?
Mennyit lopnak el ennek az újabb covid-szélhámosságnak az égisze alatt a covid-terror végrehajtói?

Hogy mi értelme van, azt már meg sem kérdezzük, ugyanis lássuk be, egyre világosabb, hogy az egész covidmizéria értelmetlen, embertelen, törvénytelen intézkedések sorozata tulajdonképpen.

Ja, és még egy  „konteós” kérdés.

Ha mindez a kutyamese igaz lenne, azt jelenti, hogy a fránya légúti vírust vagy mit ki is lehet szagolni… de ha ennyire könnyen kimutatható, ráadásul tünetmentes EGÉSZSÉGES  utazókon, akkor itt a kérdés, mi a bánatért kell a vírusdetektálásra alkalmatlan PCR tesztekkel az emberek orrában turkálni?

A rabszolga vadászatokat és bűnözők utáni hajszát idéző aljas projekt csak egy a sok között…

Kérdés, meddig lehet még feszíteni ezt az egyre nyilvánvalóbb p(l)andémiás szélhámosságot?

Mikor jutnak el az emberek odáig, hogy megálljt mondjanak az emberi fajt, értelmet, a Lelket és Istent meggyalázó törvénytelen globalista terrorra?!

-szmm-

 

Forrás: national.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile