Kategória nélküli

Újabb “konteó” igazolódik be, a legtöbb “vakcina-párti” politikus, ismert közszereplő sima sóoldatot kaphatott az mRNS COVID emberirtó helyett: HATALMAS BOTRÁNY Spanyolorszságban, ahol a vakcinát futtató gyógyszergyártó vezére is kamu oltást kapott

Mikor a COVID19 féle globális, biológiai terrortámadás alatt  azt mondtuk, hogy a közszereplők zöme, köztük politikusok, színészek, média személyiségek  akik  közül sokan ráadásul reklámozták is a kísérleti trutyit, nem az igazi mRNS szérumot kapták, hanem sima sóoldatot, azonnal jöttek a „tényellenőrzés lefizetett gestapósai” és azt mondták, aki ilyet állít, az hazudik és „konteós”.

Nos, csak szólunk, ismét tévedtek, és ismét a fránya „konteósoknak” lett igazuk. Lehet azért, mert ők gondolkodni is mernek, és nem bízzák ezt a nemes feladatot a tévére és az agymosó hatalomra és ennek médiakutyáira?

Ezt igazolja az a hatalmas botrány is, ami egy hete megy Spanyolországban, ahol kiderült 2200 közszereplő kapott az emberirtó génterápiás szer , (ejtsd: „covid-védőoltás) helyett sima sóoldatot és ezzel együtt kamu, hamisított náci bárcát, azaz Zöld Igazolvány, vakcina útlevelet, nevezzük  akárhogy ezt az emberekre kényszerített, törvénytelen gyalázatot.

Az európai szintű vizsgálatot „Jenner-hadműveletnek” nevezték el, Edward Jenner után, aki kifejlesztette az első vakcinát, és akit az immunológia atyjának tartanak. A Jenner-akció keretében január végén hét embert tartóztattak le Barcelonában és Madridban. 

A csalásban több mint 2200 személy és személyiség vesz részt, a nyomozás folyamatban van, és több bizonyítékot is összegyűjtenek, mielőtt sokan bírósághoz fordulnának – írja az ExposeNews és az EuroWeeklyNews .

Ami a legfelháborítóbb és a leg jellemzőbb az egész COVID terrorizmusra,  ebben a spanyol cirkuszban, az az hogy az egyik mega gyógyszercég a PharmaMar vezetőjéről José María Fernández Sousa-Faro-ról is kiderült, hogy bár  orrba-szájba nyomatta a covid-oltás szükségességét és nagyszerűségét, ő mégsem nem adatta be magának ezt, hanem sima sóoldattal beérte a halálos kórság elleni védekezést. A PharmaMar  Spanyolország egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalata.  A cég elkötelezett a gyógyszerek kutatása iránt, beleértve a rákot, az Alzheimer-kórt és igen,most  a Covid-19-et is favorizálta. 

EGYSZERÚEN SÁTÁNI EZ A HOZZÁÁLLÁS, HOGY A GYÓGYSZERGYÁRTÓ CÉG 76 ÉVE S VEZETŐJE, AKI NYILVÁN JÓL TUDJA MIT TARTALMAZNAK A KÍSÉRLETI, GÉNTERÁPIÁS COVID TRUTYIK VALÓJÁBASN, MÍG VERTE A TAMTAM DOBOT AZ OLTÁS KÖTELEZŐVÉ TÉTELÉÉRT, SAJÁT MAGÁNAK SIMA SÓOLDATOT ADATOTT BE ÉS ÍGY KERÜLT BE A HÁROMSZOR OLTOTTAK HŐSIES SORÁBA.

Nyilván a sóoldat nem sodorta veszélybe az életét, nem okozott vérrögöt, infarktust, agyvérzést, vetélést,stb. stb…. és a többi 1291  súlyos mellékhatását az emberekre kényszerített kétes emberirtó  “csodaszernek”.

Az európai és az Egyesült Államok piacain tevékenykedő PharmaMar értékei közé tartozik a “tudomány és a projektünk iránti elkötelezettség és szigor” – olvasható a honlapján .

José María Fernández Sousa-Faro, a PharmaMar 1986-ban alapítója a Complutense és a Santiago de Compostela Egyetem biokémia professzora, a madridi IESE Business School üzleti menedzsment szakán szerzett diplomát, és hozzávetőleg 100 publikációja és szabadalma van a biokémia, az antibiotikumok és a molekuláris biológia területén.

A PharmaMar elnöke több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszeriparban az ICI-Farma, az Antibiotics, a Zeltia és a PharmaMar cégeknél. Tagja volt az Antibióticos, a Penibérica, a Biolys, az ICI-Farma, a Pescanova, a Transfesa, a Cooper-Zeltia, az ICI-Zeltia és a Banco Guipuzcoano igazgatótanácsának – olvasható a cég honlapján.

2021-ben 92,82 millió euró nyereséget ért el, az idei első negyedévben pedig 22 millió eurót termelt a társaság adatai alapján.

A PharmaMar egyéb gyógyszerek mellett az Aplidint is értékesít myeloma multiplexben szenvedő betegeknek. Ezt a gyógyszert jelenleg a vizsgálati szakaszban tesztelik, és az Egészségügyi Minisztérium engedélyére vár a Covid-betegek kezelésére.

Tavaly márciusban PharmaMar elnök az El Españolnak adott interjújában azt mondta, hogy koronavírusban szenvedett, és „pozitív eredménnyel” kezelték cége gyógyszerével.

TeHÁT EZ IS EGYÉRTELMÚEN HAZUGSÁG, PARASZTVAKÍTÁS VOLT.

A hivatkozott források szerint a hálózat vezetője a La Pazi Egyetemi Kórház egyik ápolója volt, akit azzal vádolnak, hogy több mint 200 000 eurót gyűjtött össze azért, hogy csalárd módon 2200 személyt beoltottként bejegyezzenek a Covid-19 elleni nemzeti nyilvántartásba. Őrizetbe vették, jelenleg is előzetes letartóztatásban van. NYILVÁN Ő LESZ A BŰNBAK , 

Ez persze csak egy kis része a világszintű  átverésnek, az egész globális,  hazug oltás-kampánynak, és persze nyitott a kérdés, vajon világszerte, hány ilyen sóoldattal oltakozó, ám  az embereket az oltótű fele kényszerítő szemétláda van a politikusok, sportolók, színészek, egyebek között? 

A spanyol nyomozati jelentésből kiderül, hogy a  nyomozók szerint a Jenner-hadművelet során felfedezett cselekmény kétféle arányban zajlott. Egyrészt a “VIP-ek” vagy luxusvásárlók, például üzletember, repülőgép-pilóta és különféle szórakoztató figurák ezer eurót fizettek azért, hogy megkapják az oltási bizonyítványt és a Covid-útlevelet.

És ebben az egészben az a legördögibb, hogy az emberek , köztük akik reklámozták is a vakcinát!!!- tisztában voltak , vannak tehát azzal, hogy valójában nem egy védőoltást kapnak, hanem egy veszélyes kísérleti szert és inkább fizettek, csak ne adják be nekik a kötelező emberirtó szérumot.

De a legfontosabb kérdés jelenleg mégis az, hogy mindazok, akik elrendelték és akik országokra lebontva végrehajtották ezt az egész GENOCIDIUMOT miért is vannak még szabadlábon???

 

Forrás: , El Periodico, EuroWeeklyNews, ExposeNews

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile