Aktuális, Tények mögött a lényeg, Tudomány

Újabb „konteó” válik valósággá!?- A Covid19 oltóanyagokban bizonyítottan fellelhetőek ismeretlen nanorészecskék, melyek az emberi vérrel keveredve „összeszerelik” magukat (+ VIDEÓ)

Az alábbi cikk, egy olyan rövid tanulmány mely, mikroszkóp-felvételekkel támasztja alá azt, amit a COVID19 manőver bennfentes kiszolgálói megpróbáltak eddig „konteónak” valótlan összeesküvés-elméletnek beállítani. A lenti tudományos kísérletben az Olvasók is megszemlélhetik azokat a ritka felvételeket, melyeket a kutató tudós készített az embermilliókba belekényszerített Pfizer vakcináról, illetve ennek emberi vérrel való keveredéséről. És amit látunk, az egyértelműen arra enged következtetni, hogy a  szer, aminek beadását kötelezővé akarják tenni, NEM VÉDŐOLTÁS , hanem valami egészen más, ami jelenleg a földi civilizációban, ártatlan embereken, a tudtukon kívül elvégzett  legnagyobb biotechnikai kísérlete.

Azok számára, akik csak egy rövid történetre  vágynak: Íme a kép egy csepp új-zélandi Pfizer COMIRNATY „vakcináról” egy fedőlemez alatt, miután véletlenül enyhén felhevítették, és még aznap megtekintették sötétterű mikroszkóppal kis nagyítással, TV-monitorra vetítve.

 

 

Az alábbi képek egy új mintából származnak, miután megvásároltak egy új, kiváló grafikus kapacitású számítógépet. Ezek a képek egy mikroszkóp kamerához csatlakoztatott szoftveren keresztül érkeztek.

Növelje a nagyítást az alábbi képeken, és nézze meg alaposan.

 

 

A hosszabb történet így hangzik:

Orvosi, matematikai és fizikus végzettséggel rendelkezem, kiterjedt fáziskontraszt-mikroszkópos tapasztalattal.

Azok, akik megsérültek a Pfizer oltása miatt, segítséget kértek. 2021-ben ekkor még nem volt mikroszkópom.

Számos orvos jelentkezett más országokból, hogy furcsa megfigyelésekről számoljanak be. Dr. Zandre Botha Dél-Afrikából mutatta meg az egyforma furcsa kerek köröket. A La Quinta Columna ( spanyol orvoskutatói, nyomozó  csoport ) szerint mikrochipeknek és egyéb képződményeknek tűntek. Két másik orvos a parazitákról és mindenekelőtt a hidrákról beszélt!

Nem ez az első rodeóm. Miután korábban megtapasztaltam, hogy azok közzé, akik kritikusan szemlélik az oltási helyzetet, milyen erősen beszivárognak olyan személyek, akik el akarják terelni és irányítani a narratívát, így gondoltam: „Mi a valóság?” bolondok?”

Korábbi széleskörű mikroszkópi tapasztalatom miatt a sötétterű mikroszkóp használatának megtanulása nem igényelt nagy oktatást. Elvégeztem egy 12 hetes élő vérvizsgálati kurzust a legkifinomultabb sötétterű mikroszkóppal és kamerával, amit a pénzemből meg tudtam venni. Akár 4000-szeresre is nagyít.

Miután közelebbről megvizsgálták több tucat oltástól sérült ember vérét, a betegek elkezdtek kérdezni bizonyos kerek és négyzet alakú élénksárga képződményekről a hajszálereikben, ahogy az a képernyőn látható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tankönyvekben semmi sem azonosított ilyen dolgokat, és sok hasonló munkát végző ember arra utalt, hogy ezek kristályok, vagy valamiféle tárgylemez vagy fedőlemez anomáliák lehetnek. Először csak azt mondtam a betegeknek, hogy ez nem fontos – lehet, hogy a húgysav vagy valami hasonló.

Ezután több „üres” fiola Pfizer COMIRNATY vakcinát szereztek be. 100%-ig megbízom a felvételek forrásában. Az injekciós üvegek az oltások beadása után nemrégiben megmaradt vakcinából származtak.

December egyik péntekén, egyedül az irodámban, kivettem az üvegeket, felmelegítettem és megvizsgáltam őket. Minden injekciós üvegből felszívtam az összes tartalmat (mindegyikból csak néhány cseppet) egy 3 ㎤ fecskendőbe 16G-os tűvel, és egy cseppet egy fedőlemezzel ellátott tárgylemezre tettem, egy másik tárgylemezt pedig egy csepp vakcinával keverve, egy csepp emberi vért, és tettem rá egy fedőlapot.

Az alábbi képek a különböző diákról származnak, és közvetlenül a diák elkészítése után készültek.

 

 

A folyadék aktivitásának mértéke és a furcsa formák enyhén szólva is megdöbbentőek voltak.

 

 

Úgy tűnt, hogy a négyzetek és a körök következetesen kapcsolódnak egymáshoz. Egy-két óra elteltével úgy tűnt, hogy a négyzetek és körök valahogy megnagyobbodtak.

 

Ugyanezen a forró napon az irodámból egy távolabbi irodába kellett utaznom. A tárgylemezeket műanyag tárgylemez-boritókba csomagolták, és egy kartondobozba helyezték az autóban a mikroszkóp mellé. Hosszú volt a hét, és az óceán csábítónak tűnt, ezért úgy parkoltam le az autót, hogy az ablakok körülbelül két centire lehúztam, s mentem egy 40 perces sétát, majd folytattam az utat.

Az úticélomat elérve  felállítottuk a mikroszkópot, és még egyszer megnéztem a tárgylemezeket. Nem ijedek meg egykönnyen, de amit ezután láttam, attól ledermedtem.

 

 

Aztán egy hatalmas képződmény jelent meg közvetlenül az orrom alatt, és készítettem néhány képet. Ezen a ponton a szoftverem nem illeszkedett jól a Mac számítógéphez, így a telefonos videó volt az egyetlen lehetőség.

 

 

 

 

Az egyenes vonalakat és a sarkokat négyzetekkel, téglalapokkal és körökkel bélelték ki.

Jobb grafikára vágytam, vásároltam egy PC-s laptopot a legjobb grafikával, amit az üzlet kínálhat nekem. A szoftver ezután használható volt, és a jobb felbontás érdekében a kamerához csatlakoztatott videoprogramból készíthettem a további képeket.

Ahhoz , hogy ez  valakinek érthető  legyen, meg kell ismételni, és jobban meg kell érteni ezt a jelenséget.

A következő napokban azon töprengtem, hogyan történt a formáció. Az idő függvénye volt? Az autóban lévő vibrációtól? Hő? Mobiltornyok az út mentén? Bármelyikük lehetett, ezért vettem még egy kis folyadékot, és kikentem még néhány tárgylemezt, több tárgylemeztartóba tettem, két órán keresztül körbevezettem a városban a mobiltornyok közelében, majd visszajöttem.

Kaptam még néhány érdekes képet, de semmi sem hasonlít az elsőhöz.

 

 

 

 

 

Néhány héttel később kaptam még néhány vakcinát ugyanabból a forrásból. Ezúttal tételszámok és négy fiola volt. Külön kikentem őket, és a régi folyadék egy részét is összekevertem az újjal. Az új folyadéknak sokkal több köre volt, mint az első tételnek, és kevesebb négyzet volt benne.

 

 

 

Az első próbálkozások formálódásokat eredményeztek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekes, hogy a második napon, amikor visszatértem, és újra megnéztem, a szerkezetek elmozdultak az alapjaikról. Ez a tárgylemezek kezeléséből származhatott, de azt mutatja, hogy  képződmények „dolgok”, nem pedig árnyékok vagy kiszáradás eredményei.

 

 

 

 

Néhány újabb próbálkozás után érdekes tevékenység, szervezkedés történt, de drámai új képek nem születtek. Január  16-án adtam ki egy újabb tételt . Aztán egy forró napon kivittem őket a kocsival a városba, és lehúzott ablakokkal a kocsiban hagytam őket. 28°C körül volt a szabadban, az autó pedig 40°C körüli max. Amikor hazaértem, ez a kép még sok más képpel  volt a dián. A kísérlet sikeresen megismétlődött.

 

 

 

 

 

A létrejött szerveződés nem egyszerűen szervesnek, törmeléknek vagy műterméknek tűnik, és nem egyszerűen a tárgylemez kiszáradásáról van szó.

Úgy tűnik, nagyon önszerveződött a tervezés.

A következő képek a tárgylemezről származnak, amelyen egy csepp friss emberi vér és egy csepp vakcinafolyadék volt keverve. Amikor a folyadék elérte a vért, a fehérvérsejtek megsemmisültek, és a vörösvérsejtek erősen károsodtak.

Miközben arra koncentráltam, hogy a lehető legjobban fókuszáljak, nem gondolkodtam túl sokat azon, amit megörökítettem. De amikor később közelebbről megnéztem, nyilvánvalóan valamiféle nanotechnológiai chipek képe volt, amelyeket „zsinórok” kötnek össze. A zsinórok részben fibrinből készülhetnek. De az biztos, hogy emberi vérrel keverve más dolgok történnek a tárgylemezen, mint csak önmagában a vakcinában.

Vessen egy pillantást erre :

 

 

 

Közben ilyen  megdöbbentő formációk is láthatóak:

 

 

 

 

 

 

 

 

Annyi hónapon át azon töprengtem, hogyan lehet olyan súlyos ez a fertőzés, hogy a bolygó minden emberének többször is be kell adni az oltást – még akkor is, ha valaki felépült a Covid-ból.

Ez példátlan az oltástörténetben.

Miért nem nézik többen mikroszkóp alatt a vakcinát? Miért nem tájékoztatták a közvéleményt az egyetlen FDA által jóváhagyott Covid-oltás teljes összetevőiről?

A képek magukért beszélnek. Nem állítom, hogy mi  lehet az, amit látunk.

A neten észrevettem, hogy néhányan, akik elolvasták az eredeti kiadványokat, állításokat közöltek a nevemben.

Mindössze annyit tettem, hogy megvizsgáltam a vakcina és a vér különböző aspektusait mikroszkóp alatt.

Ezt a kutatást más, nagy teljesítményű mikroszkóppal rendelkező laboratóriumoknak is folytatniuk kell.

Minőségi diák és fedőlemezek kellenek hozzá. Helyezzen egy csepp vakcinát egy használt injekciós üvegből vagy egy friss injekciós üvegből a tárgylemezre, és fedje le. Figyelje meg az aktivitást kisebb nagyítással, valamint 1600-4000x-es sötétmezős mikroszkóppal. Szerezzen be egy száraz inkubátort a friss tárgylemezekhez, és állítsa be legalább egy órára különböző hőmérsékletekre, 38-42 °C között. Figyeld meg újra. Ha semmi érdekes nem történt, próbálja meg visszatenni az inkubátorba. Kövesse nyomon a második napon. Tegye ugyanezt egy csepp vérrel és egy csepp vakcinával. Keverje össze a különböző vakcinatételeket, és használjon egy cseppet a kombinált vakcinákból minden tárgylemezre.

Viseljen kesztyűt, használjon PPE védőruhát, és szellőztesse ki a teret, hogy ne lélegezzen be gőzt a folyadékból (ideális lenne a lamináris áramlású védőburkolat).

Forrás: Life Of The Blood 

 

Önmagukat összeszerelő nanórészecskék

Szerk. megj.A La Quinta Columna spanyol kutatókból és orvosokból álló csoportja több mint 20,000 órát töltött el az oltások elemzésével, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek és más országokból is jelezték, hogy valóban nanórészecskéket vettek észre az oltásokban.

Ez az amikor a sci-fi valósággá válik, ugyanis a WEF igazgatója Klaus Schwab és hordája eltökélt szándéka az, hogy mindenkibe kerüljön olyan nanó technológia ami a világhálózathoz kapcsolhatja az emberiséget.

 

Klaus Schwab-nak, a davosi Világgazdasági Fórum vezetőjének 2016-os interjújában azt mondta, hogy az embereknek 10 éven belül chipet ültetnek az agyukba vagy a bőrükbe.

Ezt IoB (Internet of Bodies), Testek Internetje néven reklámozzák, de valójában csak a készpénz és hitel digitalizálása (Bitcoin jó példa erre) ami egy új digitális feudalista rendszer alapjait képezi, ahol a szociális hitel szám dönti el valaki utazhat, ehet, mi és mikor van megengedve. Kínában ez a rendszer már létezik, Szezám néven és a nagy amerikai multi technológiai cégek segítségével virtuális börtönné tették 1.4 milliárd ember életét.

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile