Aktuális, Társadalom

Újabb meghökkentő halálesetek Romániában a covid-oltást követően

Két nappal a beadott covid-oltás után életét vesztette egy 35 éves Vaslui-i férfi. Egy Prahova megyei házaspár pedig  súlyos kimenetelű covidos lett és elhunyt az oltást követően.

A sajtóban megjelent információk szerint a Vaslui-i férfi évek óta súlyos vesebajban szenvedett, rendszeresen járt dialízisre. Ennek ellenére az orvosok azt javasolták, oltassa be magát. Az emlékeztető oltást követően a férfi otthonában rosszul lett és a kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

 

Prahova megyében egy házaspár egyszerre kapta meg a vakcinát, s az oltások beadása után lépett fel hirtelen mindkettőjüknél a szokatlanul súlyos covid-fertőzés. Kórházba szállították őket. Egyikük sem élte túl. Vagy a covidot vagy az oltást, Vagy mindkettőt megfejelve a kórházi protokollal? –vetődik fel a kérdés. A prahovai  azért is  figyelemfelkeltő eset, mert állítólag az oltás egyik fő előnye, hogy a covid súlyos szövődményeinek kialakulásától védi meg a beoltott személyt . Legalábbis a propaganda szerint, a valóságról azonban úgy tűnik egyelőre nemcsak a polgároknak, de maguknak az orvosoknak sincs gőzük sem.

A romániai oltáskampány vezetője Valeriu Gheorghiţă az esetet követően sajtónyilatkozatban próbált magyarázkodni, de szövegéből semmi érdemleges, konkrét információ nem derült ki arról, miért halt meg hirtelen a veseelégtelenségben szenvedő férfi az oltást követően. Mint ahogy az sem, hogy az áldozat kezelőorvosai  tisztában voltak e azzal, hogy ilyen esetben a vakcina beadása súlyos következményekkel járhat, vagy csak alávetették magukat az agresszív oltás-propaganda kísérleti sodrásának? Ezek az esetek egyre többekben vetnek fel kérdéseket, kételyeket a vakcina biztonságosságát megkérdőjelezve, illetve az emberek azt sem értik, hogyan lehetséges, hogy mióta elkezdték beoltani az embereket a „szupervakcinával” furcsa módon egyre több az úgynevezett súlyos covidbeteg?…

guest