Aktuális

Ukrán nácik egyenes adásban: Az ukrán tévé műsorvezetője, Fahruddin Sharafmal, nyilvánosan szólította fel nézőit, hogy irtsák ki az orosz gyerekeket (+VIDEÓ)

Az igencsak egyoldalú, manipulált és az objektivitással köszönő viszonyban sem levő, a Mainstream  médiában  gőzerővel terjesztett  ukrán-propaganda  Hollywood-i stílusban gyártja a  “háborús” reklámanyagokat, melyek tömegmanipulációs effektusaiból nemcsak az igazság marad ki nagyon sokszor, de elsiklanak olyan megdöbbentő, fasisztoid, náci  részeken is, amilyet például  minap az ukrán televízió egyik műsorvezetője Fahruddin Sharafmal engedett meg magának, aki  egy az egyben az orosz gyerekeke legyilkolását hirdette.

Vajon mindazok, akik éppen bárgyú meghatottsággal éltetik a hős ukrán kormányt és csapatát, mit szólnak ezekhez, a propaganda hírekben érdekes módon nem szereplő nüanszokhoz?

Fahruddin Sharafmal  a szóban forgó tévéadásban  követelte az orosz gyerekek kiirtását, egyenesen Adolf Eichmann vezető nácit idézve, aki anno a „gyerekek meggyilkolására” szólított fel minden igaz nácit. 

Sharafmal az aljas és nem utolsó sorban bűncselekménynek számító  megjegyzéseket a Channel 24 híradó egyik részletében nyilatkozta.

“Tudom, hogy újságíróként tárgyilagosnak kell lennem, kiegyensúlyozottnak kell lennem ahhoz, hogy hideg szívvel közölhessem az információkat, de az igazat megvallva most nagyon nehéz. És mivel Oroszországban náciknak, fasisztáknak és így tovább hívnak bennünket – megengedem magamnak, hogy idézzem Adolf Eichmannt, aki azt mondta, hogy egy nemzet elpusztításához mindenekelőtt a gyerekeket kell elpusztítani. Mert ha megölöd a szüleiket, a gyerekek felnőnek és bosszút állnak. De a gyerekek megölésével soha nem fognak felnőni, és a nemzet eltűnik” – mondta Sharafmal.

Majd kijelentette, hogy személyesen fog megölni orosz gyerekeket.

„Az ukrán fegyveres erők nem ölhetnek meg orosz gyerekeket, mert ezt tiltják a háborús szabályok, és tiltják különféle egyezmények, köztük a Genfi Egyezmény is. De én nem az ukrán fegyveres erőkhöz tartozom. És amikor csak lehetőségem lesz ölni  az oroszokat, biztosan megteszem.”

“Ha már  nácinak neveztek bennünket , legyen, és ragaszkodom Adolf Eichmann tanához, és mindent megteszek annak érdekében, hogy Ön aki orosz és gyermekei soha ne éljenek ezen a földön.”

Sharafmal nyilvánosan kijelentette hogy orosz családokat akar „lemészárolni”.

Mivel többen megkérdőjelezték, hogy a műsorvezető valóban mondta e a fentieket, íme a Channel 24 YouTube hivatalos verziója.

Forrás: InfoWars 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile