Aktuális

Vajda Miklós: Az Európai Parlament egyes képviselői ellenzik az oltóanyag-útlevelet

Még mielőtt bárki félreértené, az alábbi cikk egy az EU Parlamentben elhangzott sajtótájékoztatóról szól. Ez nem tükrözi a jegyzet szerkesztőjének a véleményét, ezért vitát sem nyitunk róla. Mindenki azt gondol, amit akar. De mivel az ilyen és ehhez hasonló eseményeket a sajtó egész Európában elhallgatja, ezért mi közöljük.

2021. október 20-án az Európai Parlament négy képviselője, különböző politikai pártokból, Christine Anderson (Németország), Francesca Donato (Olaszország), Ivan Vilibor Sinčić (Horvátország) és Cristian Terheş (Románia) ( vezető fotó) tartott sajtótájékoztatót. Az „Alapvető jogok védelme a digitális zöld tanúsítvánnyal való visszaélés ellen” (DGC) című konferencián. A legmagasabb beosztású kormányzatnak „az alapvető emberi jogok EU-szerte tapasztalható fokozott megsértésével” szembeni rosszallását fejezték ki az említett tanúsítványok kötelező használatának előírásával, az oltási igazolások, más néven DGC bevezetésével szemben.

 

Az EU-polgárok emberi jogait védő négy EP-képviselő súlyos aggodalmának adott hangot az Európai Parlament azon munkatársai miatt is, akiket munkaviszonyuk megszüntetésével fenyegetnek, ha nem tartják be a DGC-t. Ez az úgynevezett vakcina útlevél azonban nem tesz valódi különbséget a beoltottak és a be nem oltottak között, mivel az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vagy más állami egészségügyi ügynökségek szerint az előbbi továbbra sem tekinthető immunisnak. Valójában 2021. augusztus elején az izraeli jelentések Dr. Kobi Havivon keresztül azt állítják, hogy a súlyos egészségügyi problémákkal küzdő kórházi betegek 95%-a beoltott ember. Ugyanezek a jelentések, bár nem a főbb híradó cégektől, Ausztráliában, Szingapúrban, Gibraltárban, Angliában és Izlandon is megjelentek,

Ez a horvát Ivan Sinčić európai parlamenti képviselő egyik fő aggodalma is, aki szerint a DGC egy engedély a terjedésre és fertőzésre, ami hamis biztonságérzetet kelt. Szerinte:

„A DGC teljesen logikátlan; ez nem tudományos, és el kell hagyni… hogy valóban szomorú látni, hogy a szabadságjogok, a jogok és a jogállamiság veszélybe kerül ma Európában. Sajnos egyes országokban az uniós állampolgár nem tudja megtartani a munkáját Digital Green Certificate nélkül, nem léphet be középületekbe DGC nélkül, nem léphet be üzletbe DGC nélkül.”

Sinčić azt is hozzátette, hogy teljes mértékben támogatja az Európai Parlament munkatársainak jogait a „megkülönböztetés mentesség, a szegregáció tilalma és a szabad munkahelyre való belépés” mellett. Majd hozzátette: „Az üzenetem a személyzetnek egyszerű: nem vagy egyedül, és küzdj a jogaidért! Veled együtt harcolunk!”

Ugyancsak ezt a nyilatkozatot támogatva a román Cristian Terhes EP-képviselő kijelentette:

„Nos, ha most megnézzük, néhány hónappal azután, hogy ez a Zöld Tanúsítvány kiszabták az Európai Unióban, pontosan az ellenkezőjét látjuk, hogy mindazok a jogok, amelyeket állítólag ennek a szabályozásnak kellett volna védenie, most sérülnek. Az emberek nem tudnak tovább dolgozni, és azzal a fenyegetéssel néznek szembe, hogy elveszítik munkájukat és megélhetésüket, ha nem rendelkeznek ezzel az igazolvánnyal. Ez az a típusú Európai Unió, amelyet fel akarunk építeni, amit el akarunk fogadni?

Az érintettek nem tettek semmi rosszat. Ez egy abszurd helyzet. A parlamentben dolgozók százai szembesülnek azzal a fenyegetéssel, hogy ha nem rendelkeznek ezzel a zöld bizonyítvánnyal, előbb-utóbb elveszítik az állásukat. Ez nem igazságos velük szemben, nem igazságos az Unió polgáraival szemben, és nem igazságos mindnyájunkkal szemben. Ezen okok miatt: „Itt vagyunk érted, és harcolni fogunk érted”.

Francesca Donato olasz ügyvéd és európai parlamenti képviselő a zsarnoki és gyilkos oltási megbízásokról és az oltások tényleges káros hatásaira vonatkozó adatok elnyomásáról szólva kijelentette:

„…borzasztó helyzetünk van ma Európában, mert nem tartják tiszteletben az emberi jogokat… és Európa-szerte erőszakosan elfojtják a békés tiltakozásokat…

Ezért arra kényszerítjük az állampolgárokat, hogy invazív és kockázatos egészségügyi kezelésekben részesüljenek, mert az állampolgároknak aláírandó tájékoztatáson alapuló beleegyezés az oltások átvételéhez nem ingyenes: ez egy kizsarolt beleegyezés. Tehát még akkor is, ha az embereknek orvosi ellenjavallatok vannak az oltások beadására, kötelesek bevenni azokat. Kénytelenek megtenni, mert elveszítenék az állásukat, elveszítenék alapvető jogaikat, ha nem tennék meg. És ha ezeknek az emberekre az oltások káros hatással vannak, még ha nagyon súlyos is, akkor sem kapnak ingyenes segítséget. Még a mellékhatásokról szóló jelentések is nagyon ritkák. A papírokon olvasható káros hatások adatai pedig alábecsültek…

Tehát van egy orvosi kérdésünk, amely demokratikus üggyé változott. Ma mindnyájunknak együtt kell kiállnunk az emberi jogok védelméért Európában, és meg kell tennünk most… ”

Eközben Christine Anderson német európai parlamenti képviselő is erősen bírálta az emberi jogok megsértését, amelyet ez a rendelkezés idéz elő. Az említett sajtótájékoztatón Anderson kijelentette:

„Hadd mondjam el, nem félek ettől a vírustól. Attól tartok, hogy a kormányok visszaélnek ezzel vagy bármely más válsággal, hogy megsértsék az állampolgári jogokat, visszavonják azokat, vagy teljesen megkérdőjelezik a szabadságot.

Ebben a válságban azt láttuk, hogy az állampolgári jogok és szabadságjogok alapvető jogokból kiváltságokká alakultak, amelyeket a kormányok saját belátásuk szerint biztosítanak vagy visszavonnak. Felszólítok minden európait, hogy álljon fel minden olyan kormánnyal szemben, amely megpróbálja elvenni szabadságunkat, polgári jogainkat és szabadságjogainkat!”

Forrás: szilajcsiko.ro 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile