Aktuális, Tények mögött a lényeg

Vajda Miklós: Nemzetbiztonsági riasztás – az erőszakos oltatás miatt

Nemzetbiztonsági riasztás – az erőszakos oltatás miatt

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk

A szerkesztő megjegyzése: A cikk tartalma megfelel a több forrásból származó dokumentumfilmünknek, amely számos katona személyes beszámolóját mutatja be. További információkért nézze meg a videót itt:

A történelem legpusztítóbb támadása zajlik az amerikai hadsereg ellen. Becslések szerint 350.000 hivatásos katonát becsületsértő módon bocsátanak el, mert nem hajlandók beadatni maguknak egy teljesen felesleges és kísérleti mRNS nanotechnológiai injekciót, amelyről mára bebizonyosodott, hogy lerontja az immunrendszert és számos súlyos mellékhatást okoz.

Ez egy szándékos, hazaáruló támadás az amerikai hadsereg ellen a parancsnokság legfelsőbb szintjéről.

A közelmúltban a becslések szerint 450.000 katonát injekcióztak be az FDA által nem jóváhagyott Pfizer injekcióval, noha sokan azt hitték, hogy az FDA által jóváhagyott verziót kapják, amely még az Egyesült Államokban sem elérhető.

A nyílt hazugságok, a zavarodottság és a megdöbbentő tudáshiány, meg a hozzá nem értés, amelyet az elmúlt héten a parancsnokág mutatott, az amerikai hadtörténelem mélypontja.

A kényszer-oltottak közül sokan mostanra kezdik tapasztalni a mellékhatásokat, és a COVID-fertőzöttség aránya az egész haderőn belül növekszik. Sok pilóta most le van tiltva a repülésről az esetleges vérrögképződés és a szívelégtelenség magas kockázata miatt.

A becslések szerint 400.000 katona nem akarta a nanotechnológiai injekciókat, de alávetette magát azoknak, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy fizetés és egyéb juttatások nélkül éljenek.

A megalázó elbocsátásnak súlyos következményei vannak, mert a leszerelő csapatainkat alacsony bérezésű munkára és szegénységre ítélik, mert sok munkahelyhez megkövetelik az oltásokat a civil életben.

A „Globális Magán Katonai Komplexum” elfoglalta az Egyesült Államok katonai parancsnoki láncának csúcsát, és a nemzeti polgári hadseregek gyengítését célzó globális stratégia részeként szisztematikusan lerombolja az amerikai hadsereget. Tévedés ne essék, ez nem más, mint az amerikai nép elleni, átfogó támadás, háborús cselekmény.

Annyi felháborítóan korrupt tevékenység és rendszerszintű visszaélés történik a „közegészségügy” leple alatt a kormányban, hogy mára nyilvánvalóvá vált: az amerikai népnek nincs hatékony képviselete szövetségi szinten.

A tisztességtelen elbocsátások azt is valószínűsítik, hogy a legelitebb harcoló erőink közül sokan hajlandóak lesznek zsoldosként elhelyezkedni a Globális Magán Katonai Komplexumban, hogy eltartsák családjaikat.

Az amerikai nép most ugyanazzal a birodalmi forgatókönyvvel áll szemben, mint amelyet a Közel-Kelet, Latin-Amerika és sok más nemzet destabilizálására használtak.

A globalista „Háború a terror ellen” szisztéma, most az ún. első világ népeit célozza meg. Ez a katonaságunk, rendőrségünk, orvosaink, nővéreink és más kritikus szektoraink elleni előre eltervezett támadás, a társadalom destabilizációját akarja elérni.

A hírszerzésben, különösen a katonai és a különleges erőkben sokan vannak, akik tudják, hogy Róma elesett.
Az emberiséget támadó „Új Világrend” terroristái teljesen arrogánssá váltak. Azt a birodalmi túlkapást tapasztaljuk, amely akkor következik be, amikor egy veszélyeztetett oligarchia hatalmi struktúrája összeomlik. 2021. november 1-jétől minden veterántól, aki nem oltatja be magát, megtagadják az egészségügyi ellátást – ami egy újabb háborús aktus, amely kiegészíti a visszaélések hosszú listáját.
Létezik egy új „vörös zászló” fegyvertörvény is, amely a veteránokat és az újonnan elbocsátott csapatokat célozza meg. Ha valaki bármilyen ürüggyel feljelenti őket, akkor elveszik tőlük a fegyverüket.
A Biden adminisztráció még az Egyesült Nemzetek Kék Sisakos csapatait is megpróbálja behívni az Egyesült Államok egész területére a nemzetközi fegyverzetellenőrzés okán, a katonák jogainak aláásása érdekében.

Az afganisztáni kivonulás stratégiai célja az volt, hogy elpusztítsa a csapatok morálját és megosztottságot teremtsen az egész hadseregben.

Stuart Sheller alezredes, aki 17 éve vívja ezt a háborút, és a legmagasabb rangú tengerészgyalogos, aki nyilvánosan felszólal – miután 13 katonatársát szükségtelenül megölték –, és elszámoltatást követelt, jelenleg határozatlan ideig politikai fogoly, és még vádat sem emeltek ellene.

 

Mindez úgy történik, hogy több mint 7800 orvos és tudós írt alá egy „Orvosi Nyilatkozatot”, amely elítéli a politikai döntéshozókat, mert az intézkedéseik „felesleges betegségekhez és halálhoz” vezettek, ami az „emberiség elleni bűnöknek” felel meg.

A jól bevált életmentő, biztonságos és hatékony kezelések módszeres leállítása 500.000 szükségtelen civil áldozatot eredményezett, szerte az Egyesült Államokban, ami egy orvosi műhiba.

Egyértelmű, hogy a COVID egy stratégiailag kibocsátott biofegyver.

Azt is tudjuk, hogy a bezárások sokkal több kárt okoztak, mint hasznot, és most, az új megbízatások mellett orvosaink, ápolóink és a gazdaság minden ágazatában dolgozók milliói veszítik el állásukat.

Tanúi vagyunk hazánk szándékos, fokozatos szisztematikus lebontásának és lerombolásának. A Globális Magán Katonai Komplexum taktikailag Amerikát Afganisztánná és Irakká akarja változtatni.

A katonai egységek mozgásának a mennyisége az Egyesült Államok kontinentális részén rendkívül riasztó. Szintén aggasztó az „internáló létesítmények” kijelölése és felépítése a „közegészségügy” leple alatt, valamint a Walmarts táborok megerősítése országszerte.

A teljes déli határunk megnyitása a Biden kormányzat által egy újabb jelentős nemzetbiztonsági fenyegetés. Hiteles hírszerzéssel rendelkezünk arról, hogy terroristák, kábítószer-kartellek és nemzetközi zsoldosok léptek be az országba, és bevetik őket az Egyesült Államokban.

Elsősorban a kritikus infrastruktúrát és alapvető szolgáltatásokat, ellátási vonalakat célozzák meg, valamint azokat az államokat, amelyek nem hajtják végre a „beoltási utasításokat”.

Mélységesen aggódunk az összes teherhajó miatt is, amelyek most minden kikötőnket túlterhelték. Az alapvető ellátási cikkek hiánya vonalainkat stratégiailag megzavarják, és ezek a hajók és ismeretlen rakományuk miatt nemzetbiztonsági fenyegetést jelentenek.
Széles déli határunk van, és több száz teherhajó vesz körül bennünket. Összességében a rendszerösszeomlás, a korrupció, a hozzá nem értés és az arrogancia teljes spektrumát látjuk, és mindez közvetlenül az elhibázott afganisztáni kilépés után történik, amely 13 katonát ölt meg és 85 milliárd dollárnyi fegyvert hagyott hátra – és most százezreket bocsátunk el a hadseregből, és százezreket fecskendeznek be biofegyver „oltóanyaggal”.

Az amerikai nép és alkotmány támadás alatt áll.

Ezért most kénytelenek vagyunk taktikai műveleteket végezni nemzetünk és családjaink megmentése érdekében. Meg akarjuk őrizni a békét, miközben fogva tartjuk a terroristákat.

A két nyilvánosan leginkább ismert terrorista a felelős ezekért az emberiség ellen előre megfontolt szándékkal elkövetett bűncselekményekért, és az amerikai nép elleni a háborús tettekért: Anthony Fauci és Bill Gates. Ezen kívül Klaus Schwab és Larry Fink a Black Rock vezérigazgatója, a Lockdown Economy (gazdasági lezárás) cárja kulcsfontosságú stratégiai hajtóerők voltak az ellenünk irányuló általános támadások mögött. Követeljük e négy háborús és emberiség ellenes bűnös azonnali letartóztatását.

Ennek elmulasztása a hírszerzés és a fegyveres erők vezérkarának teljes bizalomvesztésével járna. Arra is felszólítjuk őket, hogy haladéktalanul indítsanak nagyszabású, széleskörű vizsgálatokat a korrupt politikai döntéshozatali folyamatokkal kapcsolatban, és végezzenek törvényszéki elemzést minden ügynökség minden lépéséről.

Kötelességünk és felelősségünk megvédeni nemzetünket és családjainkat ezektől a barbár és gonosz rendszerszintű támadásoktól.
Tudjuk, hogy a globális magánhadsereg stratégiailag támadja és módszeresen lebontja az Egyesült Államokat, és megpróbál megosztottságot, kétségbeesést, zavart és káoszt szítani a polgári lakosság egészében.

Felszólítjuk az amerikai népet, hogy egyesüljenek a helyi seriffjükkel, a rendőrséggel és a közösség tagjaival, hogy sürgősen kezdjék meg a teljes körű előkészületeket családjuk védelmében.

Úgy gondoljuk, hogy a Globális Magánhadsereg terrortámadásokat fog indítani az Egyesült Államokban, mivel fokozzák ellenünk az aszimmetrikus, nem szokványos hadviselést.

Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk az erőszakos cselekmények megelőzése érdekében.
A Global Private Military azt akarja, hogy káosz és erőszak törjön ki országunkban – ezért megelőző csapásként, módszeresen akadályozzák az alapvető szükségletek beszerzését, továbbá erőfeszítéseket tesznek a kritikus infrastruktúrák felszámolására, valamint több százezer rendőri, katonai, egészségügyi és alapvető munkaerő elbocsátására.

Ugyanazt az oszd meg és uralkodj taktikát alkalmazzák, mint a Közel-Kelet destabilizálására; hogy harcoljunk egymással és polgárháborút provokáljunk ki. A zűrzavar és a megosztottság fokozására használják a sajtójukat.

A vakcinázottakat a nem oltottakra uszítják, a pszichológiai műveleteket a (PSYOP) stratégái vezérlik. Az identitáspolitikát úgy alakították ki, hogy a polgári lakosságot a lehető legkisebb demográfiai csoportokba zárják, azok harcoljanak egymással, miközben a birodalmi erők veszik át a hatalmat.

Ezért össze kell fognunk, meg kell őriznünk a békét.

Tudják meg mindazok, akik támadásokat hajtanak végre az amerikai nép ellen, hogy különleges műveleti erőink harci csapataink és a több mint 40 millió amerikai veteránból és jól felfegyverzett, harcképes civilekből álló decentralizált milícia készen áll az ország védelmére.
Tudni kell azonban, hogy a Global Private Military igyekszik Kínát, Oroszországot és más nemzetállami ellenfeleit érdekeik képviseletében felhasználni.
Valójában a kínai kormány nemrég hivatalosan is „globális terroristának” nyilvánította Soros György milliárdost. Mondván, hogy ő „a Sátán fia” és „a leggonoszabb ember a világon”.

Felszólítjuk Kína és Oroszország népét, hogy csatlakozzanak hozzánk ebben a közös ellenségünk elleni küzdelemben. A leghatalmasabb globális birodalmi érdekek mindnyájunkat kizsákmányoltak és visszaéltek a hatalmukkal. Most arra próbálnak rávenni minket, hogy háborúzzunk egymással, hogy érvényesíthessenek egy zsarnoki, fasiszta Új Világrendet.

Feltétlenül fontos megérteni, hogy a szabadság és az emberiség elleni háború nem a nemzetállamok közötti harc. A Globális Magánhadsereg egyetlen nemzetállamhoz sem hűséges – a biofegyver világméretű felszabadítása és az összes nemzet szisztematikus elnyomása a drákói bezárási politikák és mandátumok révén ezt most mindenki számára világossá kell tenni.

A COVID sok tekintetben a legújabb front a 20 éves birodalmi hatalomrablásban, amelyet „War on Terror” néven ismernek. A globalista hatalmak évtizedek óta brutálisan uralják a harmadik és a fejlődő világot. A COVID-dal a fasiszta birodalmi mag most kivirágzott, és most a világ első népességét célozzák meg.

Célunk, hogy őrizetbe vegyük őket, és törvényes eljárást indítsunk az emberiség elleni bűncselekmények miatt – ezért követeljük Anthony Fauci, Bill Gates, Klaus Schwab és Larry Fink azonnali letartóztatását a kormányunkba vetett hit helyreállításának első lépéseként.
Mindannyiunk kötelessége és felelőssége, hogy megvédjük az Egyesült Államok alkotmányát minden ellenséggel szemben.

Legyen világosan érthető: minden kormányzati tisztviselő, aki továbbra is elhanyagolja ezt a kötelességét, hazaárulást követ el, és cinkos az amerikai nép elleni háborúban.

Amint azt az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága világossá tette, Önön, az egyénen múlik, hogy megszegi-e a törvénytelen, alkotmányellenes parancsokat. Nem védheti meg magát jogilag azzal, hogy csak parancsot teljesített.
Itt az ideje, hogy bátran kiállj az amerikai nép védelmében.

Íme, a videónk, amely számos, jelenleg elbocsátott amerikai katona nyilvánosan elérhető, első kézből származó beszámolóját mutatja be.

Tekintettel mindazokra az elnyomási és cenzúra taktikákra, amelyeket stratégiailag bevetnek ellenünk a sajtóban, a Google-on és a közösségi média platformjain, rendkívül fontos, hogy megosszák ezeket.
Tisztelettel és szeretettel:

2021. október 8 David DeGraw

Forrás:  https://degraw.substack.com/p/national-security-alert-act-of-war

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile