Aktuális, Tények mögött a lényeg

Valami bűzlik a csoda-vakcina körül: az oltás második dózisa után egyre többen kapják el a covidot, és semmilyen védettség nem mutatható ki a megbetegedetteknél

Nem kell igaziból csodálkozni azon, hogy Romániában egyre csökken azoknak a száma, akik feliratkoznak a covid-vakcinák bármelyikére. Ugyanis akárhogy harsogja a megvásárolt fősodratú sajtó minden idők legagresszívebb oltási kampányát Romániában is, ennek ellenére nyilvánosságra jutnak esetek és számadatok arról, hogy a kísérleti szer, amit a kormányok „covid-ellenes oltás”néven akarnak beleszurkálni a polgárokba bizonyítottan  nagy rizikót hordoznak. Az ismert, idős román színész a feleségével együtt ment oltásra, addig nem kapták el a rettegett koronavírust, de az oltás második dózisa után mind a ketten állítólag covidosak lettek és kórházba kerültek.

Az is egyre világosabbá válik minden normális agykapacitással, gondolkodóképességgel és elemi életösztönnel rendelkező ember előtt, hogy a kísérleti vakcinákról igencsak sokat hazudoztak már eddig is a covid-hatalom alá feküdt bábkormányzatok ügyeletes Pinocchiói.

Egyre több eset  ugyanis azt igazolja, hogy a csoda-szurik több veszélyt hordoznak, mint valós immunitást. És ezt egyelőre csak a rövidtávú hatások kapcsán lehet megállapítani. A hosszú távú mellékhatások majd ezután derülnek ki.

Egyre több olyan eset jut ugyanis nyilvánosságra, hogy a covid-oltások után betegednek meg állítólag pont a covidban a beoltottak. Érdekes, hogy a  nyilvánosság előtt harsogott oltás-propaganda ellenére, az oltás után ( ha nem magától az oltástól?) megbetegedett embereknél nemhogy enyhébb lefolyású  legyen a betegség, ahogy ezt hazudják az oltás-párt aktivistái, hanem ellenkezőleg, egy-kettő az intenzív  ATI osztályokra kerülnek a lebetegedettek, ahonnan a (félre)kezeltek alig 10 százaléka kerül ki élve.

A  Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (CDC) keddi jelentése szerint 5800 olyan személy fertőződött meg állítólag coviddal, akik azelőtt megkapták mind a két adag vakcinát.  Közülük 74 –en életüket is vesztették, 396 személy esetében vált szükségessé a kórházi kezelés, hozta nyilvánosságra a healthimpactnews.

A román közvéleményt hétfőn egy ismert színész Alexandru Arșinel esete gondolkodtatta el az oltásokról, a színész ugyanis feleségével együtt súlyos állapotban került kórházba, miután mind a ketten megkapták a Pfizer oltás második adagját is. Mint az ActivNews hírportál is megírta a színész teljes mértékben elhitte a covid19 féle hivatalos verziót, és ezért ahogy lehetett feleségével együtt elmentek beoltatni magukat. Érdekes, hogy az idős házaspár addig nem kapott el semmiféle virózist a covid19 pandémia során, míg be nem oltatták magukat, az oltás után azonban mind a ketten megfertőződtek…

Természetesen az oltáspropaganda vezénylőit ezek az egyre gyakoribb esetek nem zavarják. Az emberi intelligenciát és az elemi életösztönt megszégyenítő debilitással (vagy cinizmussal? ) harsogják, hogy az oltás jó, az oltás csodálatos, az oltás nélkül nem lehet élni sem… na, ja, legfeljebb belehalni?

 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Gábor István
Gábor István
3 ani în urmă

Tisztelt Szerkesztőség!
Jó olvasni az újságjukat!
Ebben az időben ez Felüdülés!!!!
Sok Sikert kívánok az Önök munkájához, Isten Áldásával!!!

Telefon
36303060402