Aktuális, GREAT RESET

UPDATE2: Vége a Sátán Oltárának! RÖGZÍTETTÉK AZ ELKÖVETŐT! A megmaradt oszlopokat is ledózerolták – Felrobbantották a sátánista/globalista Új Világrend oltárát: A Georgia Guidestones (a Sátán Oltára)  emlékművet részben megsemmisítette egy robbanás, a rendőrség nyomoz, az elkövetőket áldja meg Isten!(+VIDEÓ)

UPDATE2:

Az állítólagos elkövetőt rögzítették a térfigyelő kamerák.- A felvételen látszik, ahogy egy emberi alak az emlékműhöz megy és ott elhelyez valamit. Ezt követi majd a robbanás.

UPDATE:

A Georgia Guidestones (Sátán Oltára) fennmaradó részét lerombolják a titokzatos robbanás után, amely reggel elpusztította az egyik oszlopot.

Az eddigi információk szerint a furcsa globalista/sátánista építmény instabillá vált az egyik oszlop titokzatos felrobbantása után. A sátánista/globalista  oltár alá helyezett időkapszuláról egyelőre nem szivárogtak ki információk.

Nem tudni, hogyan is robbanthatták fel az amúgy kétes és titokzatos eredetű építményt, amelyet nyilván globalista/sátánista tulajdonosai jól őriztek.

Nem tudni, mi történt a hírhedt időkapszulával, mely az emberellenes építmény földbe süllyesztett oszlopa alatt lett elhelyezve, a ami nyilván érdekes információkat tartalmaz mintd az építmény felállításáról, mind azokról, akik ezt finanszírozták és üzentek vele az emberiségnek és egymásnak.

Az alábbi videókon a szerdai robbanás majd az építmény ledózerolása tekinthető meg.

Előzetes hír: Szerdán USA idő szerint hajnali 4-kor  ismeretlen személyek, érthetetlen módon felrobbantották a hírhedt Georgia Guidestones emlékmű egy részét, melyet  az Új Világrend sátánista/ globalista  világoltárának tartanak.

A Georgia Guidestones-t „az ördög emlékműveként” emlegették, és a mai Elbert megye megyei tulajdonában található. Nagyon rejtélyes körülmények között állították fel 1980 márciusában, négy gránitlapba vésett szavakkal, amelyek többek között a világ lakosságának 90 százalékának népirtására szólítottak fel.

A mai 7,5 milliárdhoz képest mindössze 500 milliós lakosságot hirdetnek a természettel való megfelelő „egyensúlynak”.

 

A cselekmény részleteiről egyelőre alig tudni valamit, a világhálóra kikerült felvételekből és videókból azonban kiderült, a sátánista Új Világrend oltárának egy része megsemmisült.

Akárki tette jókora fricskát adott a népirtásra, az emberek leigázására szakosodott, globalista világ elitnek, melynek sátáni oltárát eddig senki nem merte nagyjából még látogatni sem.

A Georgia Guidestones-t „az ördög emlékműveként” emlegették, és a mai Elbert megye megyei tulajdonában található. Nagyon rejtélyes körülmények között állították fel 1980 márciusában, négy gránitlapba vésett szavakkal, amelyek többek között a világ lakosságának 90 százalékának népirtására szólítottak fel. A mai 7,5 milliárdhoz képest mindössze 500 milliós lakosságot hirdetnek a természettel való megfelelő „egyensúlynak”.

A The Elberton Star szerint az Elbert megyei seriff hivatala állítólag lezárta az autópályát a Guidestones közelében, és átirányította a forgalmat .

„A Georgia Guidestones és a környező kerület le van zárva, mivel a helyi hatóságok szerint ma reggel incidens történt ott. Az Elbert megyei seriff hivatala az állami szervek segítségét kérte” – jelentette a Star a Facebookon keresztül.

A Georgia Guidestone-okat „Amerika Stonehenge-jének” nevezték el, azonban egyértelmú, hogy a furcsa bálványt azok a globalista/sátánista vezérek állították, akik az Új Világrendet, a Great RESET-et és az emberiség ellen elkövetett sorozatos támadásokat művelik.

A gránit monolitokat 1980-ban építették, miután egy magát „Robert C. Christian” fedőnévvel azonosító férfi megkereste az Elbert Granite Finishing Company elnökét az üzembe helyezés miatt. Elbertont „a világ gránit fővárosának” nevezik.

A 20 láb magas emlékmű minden darabja megközelítőleg 28 tonnát nyom. 12 különböző nyelven vannak gravírozva.

Az útmutatókövek, amelyeket néha „Amerika Stone Hengeként” is emlegetnek, ugyanazt a bevésett üzenetet tartalmazza a világkormányzatról és a népességszabályozásról 12 különböző nyelven, köztük 4 ősi nyelven, mint például a szanszkrit, az egyiptomi hieroglifák és a babiloni ékírás.

Az angol felirat így szól:

 

„Az emberiség létszámát  500 000 000 alatt kell tartani, a természettel való örökös egyensúlyban.

 

Irányítsa bölcsen az emberek  szaporodását – javítva az erőnlétet és a változatosságot.

 

Egyesítse az emberiséget egy élő új nyelvvel.

 

Tartsátok a  szenvedély – a hit – a hagyomány hármasát kordában – és mindenemberit  mérsékelt ésszel uralj.

 

Védje meg az embereket és a nemzeteket igazságos törvényekkel és igazságos bíróságokkal.

 

Hadd uralkodjon minden nemzeten, belső vitákat egy Világbíróság.

 

Kerülje a kicsinyes törvényeket és a haszontalan hivatalnokokat.

 

A személyes jogok és a szociális kötelezettségek egyensúlyba hozása.

 

Díja az igazságot – a szépséget – a szeretetet – a harmóniát keresve a végtelennel.

 

Ne légy rák a Földön – Hagyj teret a természetnek – Hagyj teret a természetnek.”

 

A Georgia Guidestones (Georgia Útmutató Kövek)az Egyesült Államok egyik legtitokzatosabb, de minden bizonnyal legtöbbet vitatott értékű építménye. Az amerikai Stonehenge-nek is nevezett építményhez nem járnak turisták ezrei, tövében nem fényképezkednek összekapaszkodó fiatal párok.

Ide inkább csak a misztériumok, összeesküvés elméletek hívei járnak, s a róluk készített képekről döbbent arcok néznek vissza. A Georgia Guidestones minden köve titok és útmutatásait mindenki máshogy értelmezi, de egyvalami biztos, aki valaha is hallott róluk, olvasta a kövekbe vésett sorokat, nem feledi azok tartalmát. A kövek fizikális és szellemi útmutatást is hordoznak, de nem feltétlenül nekünk, a ma emberének, jóval inkább az Új Embernek, az Apokalipszis utáni embernek.

Az érdekes az, hogy az eltelt évtizedek alatt semmivel sem tudtak meg többet a tudósok, történészek, kutatók ennek az építménynek a titkairól. Nincs válasz arra, ki építtette és miért. S hogy valaha hasznát vesszük-e a rajta szereplő utasításoknak, ez a jövő meséje.

 

 

Elbert County, Georgia. Itt található ez a monumentális építmény. (Földrajzi koordinátái: 34°13′55″N  82°53′40″W   Google Earth: 34.231944, -82.894444) Atlantától 145 kilométerre keletre, Elberton városkától 15 kilométerre, a Georgia Highway melletti kietlen dombokon. A köveket az útról is lehet látni, az autópályáról lehajtósáv visz az építmény lábához. 4 hatalmas gránitkő csillag alakzatban veszi körül az ötödik középsőt, és az alakzatot egy hatodik zárja le, a többi tetején, mint sarokkő.

 

 

A kövek egyenként több mint 20 tonnásak és 6.1 méter magasan emelkednek a földfelszín fölé. A hat kő mellett egy hetedik gránitkő is látható, de ez már a földbe süllyesztve. Ezen különféle adatok és magyarázatok olvashatóak a kövekkel és azok elhelyezkedésével kapcsolatban.

A leíró kő azt is jelzi, egy “időkapszulát”  helyeztek el a földben, ám ennek se az elhelyezés dátumát, se a felnyitás időpontját nem adták meg, ezen rovatok üresen maradtak. A kő lazán kezeli az írásjeleket és még betűhiba is található a szövegben. Az álnév szót írták ‘mellé’, ám a kivitelezők szerint azért, mert az előírásban ez szerepelt, s amikor rákérdeztek, a megbízó azt felelte, mindennek maradnia kell, ahogy az az eredeti utasításban szerepel.

„Ez egy érdekes történet lesz, amit követni fogok” – mondta Gallups. „Egy spirituális háború zajlik itt a szemünk előtt, amely fizikailag nyilvánul meg.”

Patrick Wood technokrácia-szakértő kommentálta webhelyét, a Technocracy.News :

    „A technokrácia szolgálóleányai ezt kétségtelenül közvetlen fenyegetésként fogják fel Klaus Schwab Great Reset programjára, amely magában foglalja a népesség csökkentését és a Föld erőforrásai feletti ellenőrzést. könyvének mintájára készültek Növekedés határai 1972-ben megjelent „

Forrás: InfoWars

Abonează-te
Notificare la
guest

6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
2 ani în urmă

Más Hírportál is lehozta e hírt, ám a cikkíró vitat némely dolgot, pedig egyértelmű!
Megtévesztő lehet, hogy látszólag Bibliai gondolatok is „megbújnak” a sorok között. Sőt! A szeretet is szóba kerül. Ám ez INTŐ JEL csupán a „nemgondolkodók felé” mert ha a szeretet szelleme hatná át az egész gondolatmenetet, akkor az 1980-as években nem beszélhetnének 500 millióról amikor már akkor legalább 4,4 milliárd volt. És, ugye hogyan is lehetne ezt csökkenteni 500 millióra? A választ mindenki ismeri.
Az utasításokat úgy is emlegetik, mint „Az Antikrisztus 10 parancsolata” Miért az? Mert 100%-ban figyelmem kívül hagyja a majd 2000 éve leírt Bibliai beszámolókban olvasható isteni akaratot, és sehol sincs szó sem a Teremtőről, sem Jézus személyéről aki a „Béke fejedelme” és Isten Uralmában (országában) a Király!
Az egész magyarázata lehet amit Pál írt a 2Korintus 11:14-15-ben:
„…maga a Sátán is átváltoztatja magát világosság angyalává. Nem nagy dolog azért, ha az ő szolgái is átváltoztatják magokat az igazság szolgáivá; akiknek végük az ő cselekedeteik szerint lészen”

Antivakcinátor
Antivakcinátor
2 ani în urmă

A Stonehenge egy Napszentély volt, egy magasrendű, Istenközeli civilizáció szent helye, amelyhez hasonló körszentélyek nyomai Kárpát-medence szerte fellelhetők. Lásd pl. Polgár-Csőszhalom. Ez a sátánista vacak kifordult paródiája ezeknek. Sajnos nem teljesen robbant fel, és biztos vagyok benne, hogy újjáépítik. De már ez a tény is azt fogja bizonyítani, hogy minden igaz, amit az „összeesküvéselméletesek” tartanak erről a szeméthalomról.

Antivakcinátor
Antivakcinátor
2 ani în urmă
Răspunde la  Informația Liberă

Ez elég különös. Akkor megszüntetik az egészet? Van videó a robbanásról is:
https://twitter.com/SwaniFiles/status/1544777044273381377

Robot
Robot
2 ani în urmă

Ez is így volt megtervezve