Mihai Lasca postare FB
Aktuális, Belpolitika

„Válasszátok az emberi szabadságot és ne adjátok el magatokat három miccsért!”- Mihai Lasca, Bihar megyei független képviselő szembeszáll az agymosó vakcina-propagandával(+videó)

Miután az elmúlt hónapokban a csapból is vakcina-reklámok folynak és színészek, celebek, énekesek, s persze a politikusok is jól beidomított covid-reklámhordozókként azt mantrázzák, hogy nekik a kísérleti vakcina maga a szabadság, a boldogság, a földi édenkert… addig szerencsére akadnak még emberszabású, ép elmével és gerinccel rendelkező politikusok a román parlamentben, akik szembemennek a több mint primitív és tökéletesen emberellenes covid19 hadjárattal.

Ilyen Mihai Lasca, aki az elmúlt hónapokban folyamatosan kiállt az emberi szabadságjogokért, a covid19 féle manipulációk ellen, a kötelező maszkviselés ellen. Csak remélni lehet, hogy Lasca egyenessége és bátorsága is ragályos, nemcsak a kamu pandémia és egyre több politikus ébred rá arra, hogy nem szabad elárulja szavazóit a globalista maffia parancsára.

Mihai Lasca, Bihar megyei független parlamenti képviselő saját Facebook profilján és  Youtoube csatornáján egy rövid videóban reagált, mintegy válaszként arra, hogy mit is jelent neki és minden értelmesen gondolkodó felnőtt embernek ez az egész vakcina őrület.

A képviselő román nyelvű videójában, a román miniszterelnöknek megfelelve, a politikusok által is lenyomatott bárgyú oltás-reklámozásra reagálva, felsorolta, hogy neki ez a kísérleti vakcina, ami nem is számít védőoltásnak, nem jelent mást, mint egy nagy manipulálást, amivel az embereket rákényszerítik, zsarolják arra, hogy beadassanak maguknak egy géntechnológiás kísérleti szert. Ez a covid oltás nem immunizálást jelent, hanem hatalmas üzletet, melyből a nagy gyógyszergyártók látnak  hatalmas hasznot, mutatott rá Lasca. A rövid, de velős videó végén, a képviselő felszólítja a román állampolgárokat, merjenek szabadak maradni és ne adják el az egészségük és a lelkük három miccsért. Ezzel Lasca arra a megalázó oltás propagandára célzott, mikor Bukarestben 3 darab miccset ( csóré kolbász) és mustárt  ígért a polgármesteri hivatal azoknak, akik az ócskapiacon beoltatják magukat a kísérleti szerrel.

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile