Aktuális

„Valójában ez nem is oltás, ez egy sátáni kereszténységellenesség!” – A Bizánci Katolikus Pátriárka körlevele a Püspöki Kar számára: Válasz a vatikáni oltási terrorra

” Kedves Püspöki Szolgálati Atyák!

A Vatikán bejelentette, hogy aki a munkatársak közül február elsejéig megtagadja a harmadik oltás beadását, azt azonnal, előzetes értesítés nélkül elbocsátják.

Vedd észre, hogy a megszálló, eretnek vezér és bűnöző Bergoglio uralma alatt állsz.

 

 

Arra fog kényszeríteni benneteket, hogy egyházmegyéjében és nemzetében hajtsa végre Krisztus és az emberiség elleni bűneit.

Teljesítenie kell a népirtó oltási tervét. Biztosan tudja, hogy az mRNS-oltás többek között az emberi genomot is megzavarja. A grafénnel, a tüskefehérje-termeléssel és a szadisztikusan az anyaméhben meggyilkolt, meg nem született csecsemők vérével kapcsolatos.

Valójában ez nem is oltás, ez egy sátáni kereszténységellenesség.

Ráadásul az csak hiú remény, hogy a harmadik oltás után mindennek vége lesz; mert már a negyedikről is szó van.

Ezzel bevezetik az állandó védőoltás rendszerét, amelynek célja, hogy az embereket bio-robotokká és génmódosított organizmusokká változtassák. A végeredmény az emberiség csökkentése, és azután? A tűz tava.

Az örök pokollal kell szembenézned, hacsak nem szakadsz el a Vatikán oltásellenes evangéliumától. Nem maradhatsz továbbra is passzív! Ebben a helyzetben a passzivitás bűncselekmény! Aktívan fel kell lépnie mindenkinek e halálos gépezet ellen. Ha nem teszed, Isten és az emberek elítélnek majd Krisztus elárulása és az emberiség elleni bűnök miatt.

A „bergogliói” Vatikán beindította a kötelező védőoltás gépezetét. Ezzel káros precedenst teremtett, valamint hamis erkölcsi igazolást a gonosz kormányoknak. Ha Önök, püspökök, most hallgatnak, elsősorban Önök lesznek a hibásak a saját nemzetük népirtásáért. A kormány a hitehagyott Vatikánhoz fog fordulni, és elveszíti a lelkiismeret utolsó cseppjét is.

De te képviseled a Vatikánt nemzetedben. A passzivitásod elég ahhoz, hogy a nemzet elpusztuljon.

Ma kénytelen vagy kilépni a bergoliói Vatikán szervezett bűnözéséből, és egyértelmű NEM-et mondani rá! Ez az igazi zsinati út és megmentő bűnbánat. Mert amennyiben nem lépsz ki, a bergoliói Vatikán alatti programozott sátánizmussal való egységed nagyobb hatással lesz, mint a politikusoké vagy az álnok mainstream médiáé. Árulásotok miatt, kedves püspökök, Isten nem tud majd közbeavatkozni a nemzetetek megmentése érdekében. De ha kitörsz a gonosz rendszerből, a Vatikán hamis buboréka kipukkan, és Isten a te hiteddel beavatkozik, hogy megmentse az egyházat és nemzetedet.

Kedves Püspökök, rendkívül nagy felelősség nehezedik rátok, amely elől nem menekülhettek.

Vagy hősök vagy bűnözők lesztek. Sőt, ez határozza meg saját lelketek üdvösségét – vagy elnyerni az örök dicsőség koronáját, vagy örökre a pokolba kerültök a covid-sátánizmus egész rendszerével együtt.

Krisztus szolgája, Сarlo Maria Viganò legyen példa számodra a bátorságban és a hűségben! Dönts Isten és nemzeted üdvössége mellett akár katakomba egyházzá válás, vagy vértelen vagy véres mártíromság árán is!

+ Illés atya

A Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

  1. december 29 „

*Személyes adatok Illés pátriárkáról

1946-ban született a csehországi Hlukban. Pappá szentelték 1972-ben. Belépés a Nagy Szent Bazil-rendbe és rítusváltás 1991-ben. Teológiai doktorátus Prágában. Dogmatika tanár (Eperjes, Szlovákia), katolikus püspök, 2009-ben kinevezték érsekké. 2011. április 5-én nevezték ki bizánci katolikus pátriárkává a Michael Osidach érsek vezette püspöki szinódus által megválasztott és kézbetétellel.

Forrás: Bizánci Katolikus Patriarchátus

 

Abonează-te
Notificare la
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Ján TUNGLI
Ján TUNGLI
2 ani în urmă
Răspunde la  Ján TUNGLI
trackback

[…] Forrás:  Informația liberă […]