Aktuális, Belpolitika

„Van egy közös projektünk, egy szabad ország és a normális emberi élet!” – Új pártot alakítottak a romániai hazafiak, hogy összefogva megvédjék életüket a Great Reset támadásaitól: Megalakult a PPR – A ROMÁN NÉP PATRIÓTAI pártja

Egy új, az emberi értékeket, istenhitet, tradicionális családi normákat szem előtt tartó politikai párt bemutatására került sor vasárnap délután a nagyváradi Szent László (Piața Unirii)  téren, ahol hivatalosan is elindították a A PPR – A ROMÁN NÉP PATRIÓTAI pártja, a  Partidul PPR-Patrioții Poporului Român.

Az új párt  több városban szeretne fiókokat alakítani és erőteljes toborzásba kezdenek, hogy minél több olyan embert állítsanak soraikba, akiknek fontos a szabadság,az Isten-hit,  a normális emberi értékrend .

 

 

Az új politikai alakulatnak talán legfontosabb jellemzője, hogy vállaltan kiáll az emberek érdekeiért, nyíltan szembemenve azokkal a transzhumanista, globalista/sátánista projektekkel, melyekkel az Európai Unió politikai bábjain keresztül akarják tönkretenni az emberek életét világszerte, lásd. a COVID19 féle kamu pandémiát, a védőoltásnak hazudott génterápiás biológiai fegyver, a legalizált „covidprotokollnak” elnevezett kórházi emberirtás, az LGBTQ féle perverz  gender-mozgalom.

Összességében elmondhatni, hogy az új párt célkitűzése az embernek visszaadni az emberi méltóságát és alapvető szabadságjogait, Romániát pedig felszabadítani a globalista gyarmati sorból. Az új párt alapítói között zömmel olyanok vannak, akik az elmúlt 2 év alatt nyíltan kiálltak a covid-terroristák ellen, felléptek az erőszakos vakcina-terror ellen .

 

 

A párt megnyitóján Andrei Boroș alaputótag köszöntötte a megjelenteket, majd Mihai Lasca parlamenti képviselő is megjelent, aki a sorra kerülő választásokig a megbízott, ideiglenes vezető szerepét vállalta el.

A váradi nyitó rendezvényen részt vettek a Szent Kereszt kolostor papjai közül ketten is, Atanasie Paleu és Ionel Rengle görög keleti atyák, akik a maguk során a keresztény értékrendről, az istenbe vetett hitről beszélve figyelmeztették az embereket, hogy ki kell álljanak emberségükért, Istent szolgálva és követve visszaszerezni azt a rangot ami megilleti a normális lelkű, keresztény embereket ma Európában és Romániában.

 

 

Megjegyezzük,m hogy a romániai ortodox egyház, a többi keresztény egyházzal szemben a Covid mizéria alatt határozottan kiállt az emberek mellett, tiltakozva a törvénytelen restrikciók és a vakcina terrorizmus ellen.

A pártnyitón részt vett Marina Alexandru bukaresti ügyvédnő is, aki a covidmizéria óra segíti jogilag az embereket, akik felléptek a törvénytelenségek, maszkhordás, vakcina-kényszerítés ellen.

Marina Alexandru bukaresti ügyvédnő és Mihai Lasca parlamenti képviselő, mind a ketten folyamatosan felléptek a COVID-terrorizmus és a vakcina kényszerítés ellen

Az ügyvédnő igazi szabadságharcosként próbált minél több embernek jogi úton segíteni a sátáni korszak alatt.

Mihai Lasca nyitóbeszédében szót ejtett az emberi értékekről, Románia jelenlegi politikai és gazdasági helyzetéről, hangsúlyozva, hogy az embereknek mindent meg kell tenniük azért, hogy egy szabad Romániában normális emberként élhessenek, ne hagyják magukat megvezetni, kirabolni és kiirtani.

A pártmegnyitóra szüleivel érkező tündéri magyar kislány  még nem sejti, hogy ezek a felnőttek az ő jövőjéért is harcolnak, de máris lelkesen vitte a zászlót

Közös célunk egy szabad Románia  létrehozása, hangsúlyozta a képviselő, aki elmondta pártjuk soraiban várják azokat az erdélyi magyarokat is, akik évek óta érdemi politikai képviselet nélkül maradtak , a politikai prostituált szerepébe gémberedett RMDSZ mellett.

Az új pártnak máris több magyar alapítója és támogatója van, a nyitórendezvényen is többen felszólaltak közülük, magyar nyelven is. A most alakult párt lelkesen és elszántan kíván nekivágni a politikai harcoknak bízva abban, hogy a hazájukat, emberi életüket, szabadságukat és elsősorban életüket védő emberek közül minél többen csatlakozni fognak hozzájuk.

-lszmm-

 

 

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Kedves Mária!
Elsőre az jutott eszembe e hírt olvasva, amit az idézet elmond: „ a romániai ortodox egyház, a többi keresztény egyházzal szemben a Covid mizéria alatt határozottan kiállt az emberek mellett, tiltakozva a törvénytelen restrikciók és a vakcina terrorizmus ellen.”

MINDEN tiszteletemet kiérdemelték, az IGAZSÁG mellett való kiállásukkal.

És merem állítani, hogy nem csak én, a “porszemnyi ember” vette ezt észre, hanem a “felsőbb régiókban” is tetszéssel fogadták, ahogy az idézetek is rámutatnak erre a Szentírásból:
„Keressétek az Urat mindnyájan e föld alázatosai, akik az ő ítélete szerint cselekesztek; keressétek az igazságot, keressétek az alázatosságot…” (Sofóniás “2:3 [Károli]) >>Keressétek az igazságot<>Igazság ismerete <>Igazságban imádják<<

Az idézetekből kiderül, hogy mennyire fontos Isten előtt az IGAZSÁG! A "pamdémiaszínház" pedig nem az igazsággal egyenértékű. Sajnálatos, de magukat „igaz kereszténynek" vallók milliói is figyelmen kívül hagyták ezt, sőt aki másként gondolkodik az jobb ha megy (kidobták).

3 idézet forrása:
*Simon Tamás László Újszövetség fordítása

Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Valahogy lemaradt 2 idézet: „Igen, eljön az óra – sőt már itt van –, amikor az igazi imádók lélekben és igazságban imádják az Atyát, mert az Atya ilyen imádókat keres.” (János 3:24) És 1Tesszalonika 5:21 „Mindent vizsgáljatok meg, s a jót tartsátok meg!”