Aktuális, Külpolitika

Vége a Facebook egyeduralomnak : Donald Trump új közösségi média-felületet indít – KÖVETKEZIK AZ IGAZSÁG szlogennel jelentették be Trump „facebookjának” indítását

Több hónapos tisztességtelen médiamanipuláció, a közösségi média önkényes cenzúrája után  szerdán a Trump Media & Technology Group bejelentette 2022 januárjától saját közösségi médiát hoznak létre, adta hírül a National File.. A volt amerikai elnök szerdán egy új médiaszolgáltató vállalat és egy saját internetes közösségi hálózat elindítását jelentette be. Az alkalmazás neve TRUTH, vagyis IGAZSÁG lesz.

Donald Trump volt amerikai elnök egy új médiaszolgáltató vállalat és egy saját internetes közösségi hálózat elindítását jelentette be szerdán.

A Trump Media & Technology Group és a várhatóan tesztverzióként novemberben induló Truth Social nevű alkalmazás célja Trump szerint, hogy „szembeszálljon a nagy technológiai cégek zsarnokságával.”

Egy olyan világban élünk, ahol a tálibok nagyban jelen vannak a Twitteren, de a kedvenc amerikai elnökötöket elhallgattatták. Ez elfogadhatatlan

– hangsúlyozta Trump.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile