Aktuális, Tények mögött a lényeg

Veszélyes lehet a légi utazás a COVID19 terror alatt – Egy amerikai pilóta személyes tapasztalata alapján nyilatkozik erről (+VIDEÓ)

Az American Airlines légitársaság pilótája szívproblémákról beszél a Covid-oltás után: „100 láb (kb.30 méter) magasan agyvérzést kaphattam volna, amikor megpróbálok landolni egy repülőgéppel”.

Greg Pearson pilóta elmeséli a hirtelen fellépő pitvar-fibrillációjának történetét, miután megkapta a COVID19 elleni védőoltást.

„Hawaii állam  ahol élek,  és Kalifornia állam, ahol családom van,  között utazva – két olyan állam, ahol régimódi, szigorú utazási korlátozások vannak érvényben – úgy döntöttem, hogy a légitársaságom nyomása miatt, amely kötelezi az  oltást, elmentem és beoltatom magam.”

Pearson azt mondja, miután beoltották, az éjszaka közepén erős mellkasi fájdalomra ébredt.

„Reggel 11:30-kor oltottak be Hawaii-on. Minden normális volt. Lefeküdtem. Hajnali fél háromkor arra ébredtem, hogy a szívem kiugrik a mellkasomból.” – mondta.

„Elmentem a sürgősségire. Gyorsan bekötöttek EKG-ra, IV-re, vért vettek. Hamar megállapították, hogy pitvar-fibrillációról van szó. Ez az agyvérzések egyik fő oka.”

Pearson szerint a szív-vészhelyzet több száz ember életébe kerülhetett volna, ha történetesen egy Jumbo Jet-et (óceánjáró utasszállító óriás repülőgép) irányított volna, amikor bekövetkezik.

„Soha nem tudhatod, mikor jön ki a dzsinn a palackból, és leüt.” – mondta, majd hozzátette: „100 láb magasságban kaphattam volna egy agyvérzést amikor megpróbálok landolni egy repülőgéppel es ahol 40 repülőgép sorakozik fel mellettünk és körülöttünk. Egyszerűen lenyomhattam volna azt a botkormányt (a gépeket minden esetben pilóta szállítja le a földre és nem komputer-szerk.megj.), mielőtt a mellettem lévő személy, másodpilóta bármit is tehetett volna.

 

 

Pearson szerint több olyan pilóta is van a légiközlekedésben, akik ugyanígy vélekednek, de félnek megszólalni, mert félnek a megtorlásoktól.

„Vannak srácok, akik nyomasztó fájdalmakkal a mellkasukban és a fejükben repülnek pilótaként. Attól félnek, hogy elveszítik a 25 éves karrierjüket.”

Pearson rámutatott arra, hogy az amerikai légierő sebésze, Theresa Long alezredes szeptemberben azt javasolta a Pentagonnak, hogy állítsák le az összes olyan pilótát, aki beadatta magának a Covid oltást, mert fennáll a szívleállás veszélye repülés közben.

A Pilóták Szövetsége pereli is a Biden adminisztrációt az oltási mandátumok miatt.

Forrás: TheThinkingConservative

 


 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile