Aktuális, Külpolitika

VIDEÓ +18! Amit a Mainstream média eltitkol: Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal – Letartóztattak az oroszok az Azovi Gárda egyik parancsnokát, a jogos népharag elől az oroszok kellett megvédjék a neonácit

Az orosz-ukrán konfliktus valódi borzalmai  egyáltalán nem emlékeztetnek arra a jól megkreált, de átlátszó globalista propaganda áradatra, mely során Zelenszkijt és bűnszövetkezetét hősi globalista ikonoknak akarják prezentálni, a teljesen hülyének nézett  emberek szemében. Lássuk talán kicsit a valóságot is, amit nem Zelenszkij és kormányra került filmes cimborái hamisítottak!  Megdöbbentő  videók, képek, amelyek egyértelműen megmutatják például, hogy az ukrán emberek valójában mennyire gyűlölik azt az ukrán, Azovi Gárdához tartozó  parancsnokot (és természtesen a többi neonáci terroristát) akit az orosz  haderők elfogtak és letartóztattak.

A videóban szereplők, többek között az alábbiakat mondják el:

Ez az az a személy, aki parancsot adott olyan emberek meggyilkolására, akik megpróbáltak elmenekülni Mariupolból és máshonnan, emellett utasításokat adott az ukrán erőknek, hogy telepedjenek be kórházakban és lakásokban, és onnan vívják meg a csatákat, a civil lakosságból szedett “emberpajzsoktól” védve.  Volt , hogy fákhoz kötözték az embereket, a civil ukránokat és adtak nekik fegyvert tíz lövedékkel, hogy lőjenek az oroszokra, ahogy azok közeledtek, kényszerítették a polgárokat erre, mert az emberek általában nem csinálnák ezt, mert annyira utálják az Azovi Gárdát.

Ebből a videóból jól látható, hogy mit éreztek ezzel kapcsolatban.

„Az Azovi Gárda mindenkit lelőtt” – kiáltja Mariupol egyik menekültje.

A videón az Azovi Gárda egyik elfogott parancsnokát szembesítették a sajtóval és a népharaggal. Az emberszabású szörnyeteg neonácit idős emberek akarták meglincselni, annyi rémséget követett ott  el.

“Ezek közül egyet sem szabad életbe hagyni! – kiáltja az öreg ukrán polgár – Zelenszkij kellene legyen az első akit felkötnek!”

Ukrán nácik megkínoztak egy nőt Mariupolban (fotók, videó 18+)

A megkínzott ukrán nő holtestén belevágott horogkereszt, egyik karja le volt szakítva. EZEKNEK A “HŐSÖKNEK” DRUKKOL EURÓPA ÉS RAKJÁK KI AZ UKRÁN ZÁSZLÓT A PROPFILKÉPEKRE????
Halálra kínzott, ukrán, keresztény nő, az Azovi Gárda áldozata. E képkockák láttán vajon mi jut eszükbe azoknak, akik gondolkodás nélkül, bárgyú lelkesedéssel rakták ki az ukrán jelképeket a profilképükre és lihegik a hamis globalista propagandát?

 

 

Március 27-én egy nő holttestére bukkantak kínzás nyomaival, a hasán horogkereszttel.

A DPR erői a holttestet a 25-ös mariupoli iskola alagsorában találták meg, amelyet az ukrán nacionalisták támaszpontként használtak. A nő karja leszakadt. Zacskóval a fején kínozták. A DPR forrásai egyelőre nem hoztak nyilvánosságra részleteket.

Videó 18+ !!!

 

Egyre több megdöbbentő tény derül ki, amelyek a bűnöző ukrán rezsim lényegét mutatják meg.

 

Az egész világnak látnia kell ezt a felvételt, hogy rájöjjön, ez nem Oroszország és Ukrajna háborúja, amelyet a NATO-országok támogatnak, hanem a Jó és a Rossz háborúja.

Ebben a videóban ukrán katonák orosz hadifoglyokat lábon lőnnek, összeverik a sebesülteket, megkínozzák őket és hagyják elvérezni,. Ők az ukrán “hősök”, akiket ünnepel a Mainstream média!

A videó elején látható, amint orosz hadifoglyok fekszenek a földön golyós okozta sebekkel a lábukon. Néhányuknak eltört a lábuk. Egyesek azt állíthatják, hogy az orosz katonákat már sebesülten fogták el. Ez azonban nem igaz. A videó végén azt láthatjuk, hogy az ukrán katonák a lábon lövik az újonnan érkezett foglyokat.

 

 

A felvételeket  maguk az ukrán katonák  készítették, ily módon dokumentálva a saját háborús bűncselekményeiket.

Az elmúlt nyolc évben ugyanúgy bántak a Donbassban elfogott önvédelmi harcosokkal és a civil lakossággal is.

Ez nem az ukrán rezsim háborús bűneinek és terrorcselekményeinek különálló esete.

Egy másik esetben az orosz vezetésű erők elfoglalták az Ukrajna Különleges Műveleti Erők 8. ezredének bázisát, és megtalálták az ott kialakított kínzókamrát. Láncokat, elektromos kínzóeszközöket és a Jobb Szektorhoz hasonló zászlót (egy ismert ukrán neonáci szervezet) találtak ott.

 

Lábon lőtt orosz hadifoglyok, akiket hagytak elvérzeni a kínzókamrákban azok a neonáci szörnyetegek, akik az ukrán lakosságot sem kímélik. EZEKNEK DRUKKOLNA A PROPAGANDÁVAL AGYMOSOTTAK CSAPATA???

 

 

 

 

 

 

 

Ez a jelenlegi ukrán rezsim híveinek igazi arca. Az MSM és a NATO propaganda évek óta próbálta elnyomni az igazságot. Ennek ellenére a tények magukért beszélnek.

Az orosz társadalom forr a kijevi erők terrorista magatartásán, de a közvélemény hangoztatja, hogy az orosz fél soha nem fog lemenni ehhez az embertelen hozzáálláshoz. Az oroszok azért jöttek, hogy véget vessenek az ukrajnai terrorista rezsimnek, és bíróság elé állítsák ezeket a háborús bűnösöket.

 

Mariupol lakosai teljesen érthető módon teljes és jogos felháborodásuknak és haragjuknak adtak hangot mondjuk a fenti videókat és képeket mi is megdöbbenten néztük végig, ezek az emberek 8 év alatt ki tudja mennyit szenvedhettek ezeknek az embereknek nem nevezhető szörnyetegek uralma alatt.

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile