Kategória nélküli

VIDEÓ: A COVID – halálkórházak horror-protokollja: “Autóbalesetem után elkábítottak a kórházban és Covid-lélegeztetőgépen ébredtem fel!”

A mellékelt fotón látható férfi, Ben Gordon hihetetlen történetét meséli el és története megosztásával keresi a magyarázatot és a segítséget.

A férfi ugyanis autóbalesetet szenvedett és és néhány zúzódástól és a szélvédő üvegétől keletkezett sebesülése ellenére enyhén megúszta a balesetét. A kiérkező mentősök viszont leszedálták  és hamarosan a kórház covid-osztályán lélegeztetőgépre téve ébredt fel. Azonnal kitépte a csövet és a katétereket, majd kérdőre vonta az orvosokat. Zárójelentését és épeszű magyarázatot próbál szerezni azóta is arra, hogyan történhetett meg ez a borzalom vele? 

Autóbalesete és kisebb fejsérülése után beinjekciózták és azonnal covid-osztályra szállították, ahol bedrogozva, lélegeztető csővel a torkában tért magához. Miután kiszabadult és kérdőre vonta az orvosokat, azt mondták neki, hogy azért mert corona-pozitív….

Holott teljesen jól volt. A családjának mindenféle hamis állításokat mondtak orrtörésről és hasnyálmirigy-gyulladásról. Most a zárójelentését próbálja megszerezni és magyarázatot találni….

Fordította VilagHelyzete számára: Fülöp Adrián

Forrás: szilajcsiko.hu

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile