Aktuális, GREAT RESET, Tudomány

VIDEÓ: A Nagy Vakcina Genocidum! Az igazi járvány maga a biológiai fegyvernek számító COVID oltás! Egy amerikai orvosnő kutatásai alapján azt állítja, a beoltottak egy ideig “szórják” magukból a veszélyes proteint, az oltott szülő megfertőzte az oltatlan gyereket

Az alábbi  cikk egy újabb “konteónak” mondott tényt igazol, a COVID szérummal beoltott emberek  maguk válnak fertőző biológiai fegyverré és az oltás után hetekig szórják magukból azt az ismeretlen proteint, mely nem vírus, sőt a jelek szerint nem is tüskefehérje, hanem egy eddig eltitkolt veszedelmes genetikai biofegyver.

Egy Amerikában dolgozó román orvos, Dr. Ana Maria Mihalcea , az orvostudomány doktora, a “vedlés” (“kiválasztás”) jelenségére figyelmeztet – a azaz ismeretlen tüskeprotein   oltottról a nem oltottra való átvitelére.

Ezeket az állításait  tanulmányokra és a Pfizer által közzétett dokumentációkra, illetve független orvosi dokumentumokra  alapozta. Magyarán, mivel mindezidáig a Sars-Cov2 vírust hivatalosan nem izolálták soha, sehol, a legfontosabb kérdés még nyitott, mi az  genetikai mRNS méreg mely a Covid-injekciókból bejut az oltottakba , így tulajdonképpen a beoltott embereket  változtatja egy biológiai fegyverré hosszú hetekre.

VIDEÓ Dr. Ana Maria Mihalceával, majd cikkünk:

 

A Covid-19 elleni védőoltások bevezetése óta sokan voltak szemtanúi és tapasztaltak szokatlan tüneteket. A “vedlés” kifejezést nagyon gyakran használták, bár az állítólagos  “tényellenőrzők” tagadták egy ilyen jelenség lehetőségét, mondván, hogy a génterápiás mRNS-termékben nincs élő vírus.
A hagyományos orvosi felfogás szerint a “kiürülést” a vakcinák beadása után fedezték fel. Ez azt jelenti, hogy a vírusrészecskéket a beoltott személy állítja elő, majd testnedvekkel, például nyállal, széklettel, vagy légzéssel a levegőbe ürül – írja Dr. Ana Maria Mihalcea honlapján a Substack platformon .
Például, miután a rotavírus elleni vakcinát újszülötteknek beadták, a rotavírust a székletben a 3-7. napon mutatták ki, és az újszülöttek 70%-ánál találták meg, amint az ebben a vizsgálatban is látható .
Az élő, legyengített influenza-vakcina beadása után az orrjáratokban vírusszórást is dokumentáltak .
A vírus terjedése azt jelenti, hogy a beoltott emberek valóban terjeszthetik azt a betegséget, amely ellen beoltották őket.
A kifejezetten önállóan terjedő vakcinák esetében a „leválás” kifejezés egy kicsit más fogalom.
Állatkísérletekben  kutatták , hogyan lehet olyan vakcinákat kialakítani, amelyek tartalma automatikusan terjedhet, például bőrrel való érintkezés, testnedvek cseréje és a nőstények tején keresztül történő átvitele révén.
Az ilyen vakcinák régóta fejlesztés alatt állnak, még az állatpopulációk sterilizálására és a fogamzásgátlás állatról állatra való terjedését lehetővé tevő vakcinák is (lásd a „A tudósok olyan vakcinák létrehozásán dolgoznak, amelyek betegségként terjednek. Mi lehet a baj [az ilyen vakcinákkal]” című cikket ? )
Luigi Warren, aki Derrick Rossival, az mRNS-technológián alapuló vakcinákat gyártó Moderna társalapítójával végzett munkájáról ismert, 2021 -ben elmondta :
„Azt hiszem, a kiválasztás gondolata arra vonatkozik, hogy az oltottak a fehérjét választják ki, nem a vírust. És természetesen igaz, hogy az mRNS-oltással beoltott emberek kiválasztják a Spike fehérjét, de ez csekély mennyiségben van jelen, és nem tud betegséget/fáradtságot okozni más emberekben.”
Vajon honnan tudja ezt, hiszen a Spike-fehérjék kis mennyisége márolyan vérrögöket hozhat létre, amelyek ellenállnak az emberi fibrinolitikus rendszer általi feloldódásnak? [véralvadásgátló] – kérdezi Dr. Ana Maria Mihalcea.
Lásd ezt a tanulmányt : „A SARS-CoV-2 S1 tüskeprotein fibrin(ogén)-rezisztenst indukál a fibrinolízissel szemben: A mikrorögképződés következményei [COVID-19] esetén”
Amit a Pfizer dokumentumai mondanak
Ezután az orvos kivonatokat mutat be a Pfizer közleményeiből : “1/2/3 fázisú tanulmány az RNS vakcina jelöltek biztonságosságának, tolerálhatóságának, immunogenitásának és hatékonyságának értékelésére a COVID-19 ellen egészséges egyénekben”
A “Terhesség vagy szoptatás alatti expozíció és foglalkozási expozíció” című bekezdésben megemlítik azokat a helyzeteket, amelyekben az emberek a klinikai vizsgálatban részt vevőkkel való érintkezés útján válhatnak ki.
Például „egy női családtag vagy egészségügyi szolgáltató bejelenti, hogy terhes, miután belélegezve vagy közvetlen érintkezés útján ki volt téve a klinikai vizsgálatnak.
 Vagy egy férfi családtag vagy egészségügyi szolgáltató, akit a klinikai vizsgálatnak belélegezve vagy közvetlen [bőr-bőrrel való érintkezés útján] tették ki, majd a fogantatás előtt vagy körül kiteszi női partnerét.
A vizsgálónak jelentenie kell az EDP [terhesség alatti expozíció] eseteit a Pfizer Safety felé az eset felfedezésétől számított 24 órán belül, függetlenül attól, hogy SAE [Serious Adverse Events] történt-e vagy sem.
Ahogy Dr. Ana Maria Mihalcea rámutat, “ebből az írásból nyilvánvaló, hogy a beoltott személy körüli levegő belélegzése vagy bőrének megérintése olyan veszélyesnek minősül, hogy azt 24 órán belül nemkívánatos eseményként kell jelenteni. 
Ezen túlmenően, aki expozíciónak volt kitéve, átterjedhet egy másik, be nem oltott személyre. Nyilvánvaló, hogy [ez a per] veszélyes önszaporító vakcinákat ír le.
A kérdésem a következő: Ha ez az expozíció elég veszélyes ahhoz, hogy nemkívánatos eseményként jelentsük be, akkor miért nem tudatjuk a lakossággal, hogy veszélyes a beoltott emberek körül a levegőt belélegezni és a bőrüket megérinteni – mert ez “beolthatja” a veszélyes mRNS  genetikai proteinnel a nem oltottakat is. 
Sok orvos nem akarja figyelembe venni a kiválasztás kérdését, mert “nincs adat”. A legújabb tanulmányok tudományosan bizonyítják, hogy a vedlés valóban valós.
A beoltott emberekkel egy háztartásban élő gyermekek orrvizsgálata kimutatható SARS-CoV-2-specifikus IgG-t mutatott ki, bár a beoltatlan családokból származó gyermekek orrnyálkahártya vizsgálata során nem mutattak ki SARS-CoV-2-specifikus antitesteket.
Tehát az oltatlan szülő nem fertőzte meg a gyerekét, de a beoltott igen.
Az orvos utalt a „SARS-CoV2-re specifikus humorális immunitás légúti átvitelének bizonyítékai”   című tanulmányra is.
A következő részben: beszámolók a kiválasztás hatásairól és Dr. Ana Maria Mihalcea klinikai megfigyelései orvosi gyakorlatából, oltatlanok konzultációját követően.
guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile