Aktuális, Tények mögött a lényeg

VIDEÓ: Az Omicron természetes ellenszer lett? Bill Gates egy zagyva bió-robothoz hasonlóan sajnálkozik amiatt, hogy nem tudták a Föld lakosainak 70 százalékát beoltani a kísérleti mRNS vakcinával – de reméli legközelebb jobban összehozzák a megtervezett p(l)andémiát

Lássunk most egy igazi zagyvaságnak tűnő interjút Bill Gates-től, aki bár semmilyen orvosi, virológiai képzettséggel nem rendelkezik, sőt még egyetemi diplomával sem, mégis a COVID19 p(l)andémia és az ehhez kapcsolt vakcina-terror címerállatává vált. Volt erre pénze.

Gates a lenti interjúban úgy tűnik, össze-vissza beszél. Szavaiból mélységes csalódottságot lehet kivenni, amiért a Föld lakosságának 70 százalékát a tervek ellenére mégsem tudták most beinjekciózni, a védőoltásnak hazudott kísérleti valamivel. A „Microsoft-atyjának” nevezett Gates, azonban szétesett sajnálkozó mondataiban persze reménykedik is, éppen abban, hogy hátha legközelebb, biztos egy másik megtervezett, hamis világjárvány alatt, majd ügyesebbek lesznek az emberek beinjekciózását illetően.

Nehéz eldönteni mit is látunk ebben a furcsa interjúban, ahol Bill Gates összefüggéstelen jóslatokba, inkoherens kinyilatkozásokba bocsátkozik, miközben azt az érzést kelti, hogy nem is egy emberi lény,hanem  egy zombi, vagy egy rosszul összerakott bio-robot  nyilatkozik.

Az Olvasók megnézhetik és elgondolkodhatnak, vajon mit is látunk a furcsa interjúban, az akasztókötélre rég megérett Bill Gates-t nézve , hallgatva.

Pénteken Bill Gates a müncheni biztonsági konferencián azt mondta, hogy a COVID-19 vírus, különösen az Omicron, bizonyos szintű védelmet ad át azoknak az egyéneknek, akiknél pozitív a vírus a „B-sejt- és T-sejt-immunitás” révén, valamint hogy a világnak jelenleg több a COVID-19 elleni oltóanyag kínálata, mint amennyi igény lenne rá. De a rendelkezésre álló vakcinák mennyiségétől függetlenül Gates azt is megjósolta, hogy „túl késő” már teljesíteni az Egészségügyi Világszervezet azon célját, hogy 2022 júliusáig a világ lakosságának 70%-át beoltatják. Azt is elmondta, hogy a következő világjárványra az a cél, hogy a vakcinákat hat hónap alatt kell létrehozni a mostani két évhez képest.

„Tudom, ez egy olyan téma, amelyről újra és újra beszélt, már a világjárvány kezdete előtt a közölt előre tudta a leendő járványgörbe alakulását – hogyan értékelné, hol tartunk ma a COVID legyőzésében?”   kérdezte CNBC-s Hadley Beale, a panel házigazdája, Gates-t, aki a Bill & Melinda Gates Alapítványt képviselte.

„Nos, tudja, sajnos maga a vírus – különösen az Omicron nevű változata – egyfajta oltóanyag, azaz B-sejtes és T-sejtes immunitást is létrehoz  és jobb munkát végzett a világ népességénél, mint a vakcinák.”” –válaszolta Gates.

„Ha afrikai országokban végez szerofelmérést, azt kapja, hogy az emberek jóval több, mint 80%-a volt kitéve akár a vakcinának, vagy a különböző vírus változatoknak” – tette hozzá Gates, utalva egy olyan fajta tesztre, amely egy célpopuláció véreredményeit vizsgálja annak megállapítására, hogy vannak e antitestek ebben a csoportban.

“És ez azt jelenti, hogy súlyos betegségek kialakulásának esélye – ami főként az idős korhoz, valamint az elhízáshoz vagy a cukorbetegséghez kapcsolódik – ezek a kockázatok mostanra drámaian csökkentek a fertőzésnek való kitettség miatt.”

„Szomorú, hogy nem végeztünk jó munkát a terápiás kezelésben.

Csak most, majd két év múlva van jó terápiás kezelés.” – folytatta.

„Vakcinák, két évünkbe került, hogy túlkínálatunk legyen. Ma több a vakcinák mennyisége, mint a vakcinák iránti kereslet.

És tudod, ez nem volt igaz. (a pandémia elején – szerk. megj. )

Legközelebb megpróbálhatnánk elkészíteni – két év helyett – inkább hat hónap alatt a vakcinát.

A standardizált platform-megközelítések némelyike beleértve az mRNS-t is, bizonyosan lehetővé tenné ezt.

Ezúttal sokkal tovább tartott, mint kellett volna.”

 

Bill Gates furcsa viselkedése a müncheni konferencián. Szórakozott vagy alszik?

 

Jobbra tőle Ann Linde svéd külügyminiszer, balra tőle Melanie Joly kanadai külügyminiszter, igazi WEF-Schwab buli, ugyanis Gates, Linde és Joly a WEF csapatában játszik. Ennyire ostobának nézik a világ polgárait.

Ann Linde – Ann Linde – Agenda Contributor | World Economic Forum (weforum.org)  

Melanie Joly – Melanie Joly | Foro Económico Mundial (weforum.org)  

 

 A teljes müncheni konferencia angolul.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile