Aktuális, GREAT RESET, Külpolitika

VIDEÓ: „Ideje visszavenni kormányainkat a globalista elittől !” – Panamában forradalom bontakozik ki a WEF uralkodása ellen

Százak tüntetnek Panamában az emelkedő üzemanyagárak és a korrupció ellen : Panamában több mint két hete tartanak az üzemanyagár-emelések és a korrupció elleni tüntetések, az elmúlt három évtized egyik legnagyobb tiltakozási hulláma az országban.

A tüntetéssorozat a tanárok sztrájkjával kezdődött, akiknek elege volt a magasabb ingázási költségekből, az egy szélesebb mozgalommá nőtte ki magát, agresszívabb taktikákkal, beleértve a panamai kikötők és főbb autópályák blokádját. A panamai tengerészeti kamara szerint az autópálya-lezárások „milliós nagyságrendű pénzügyi veszteséget okoztak a tengeri és logisztikai iparágaknak ”

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
2 ani în urmă

Senkit sem akarnék ijesztgetni, csak egy pardoxonra utalnék, ami kialakulhat világszerte:
Nem titok, forrong a világ.
A „mainstream media” eljuthat odáig akár több országban is, hogy az ott zajló „polgárháborúk” közepette még mindig arról szólnak a híradások, hogy BÉKE van!
Miközben a polgár nézi a TV-t és a béke evangéliumát hirdető híreket hallja, egyszer csak robbanásokat hall és amikor a szobaablakon kitekint azt látja, hogy utcai harcok folynak…..

Bizony, ekkor már késő lesz felébredni!

Talán mégsem kellett volna mindent elhinni ami a „Mainstream media”-ban híradásba kerül??

Nagy kérdés, de számosan tudják a választ.