A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Tények mögött a lényeg

VIDEÓ: Népirtás már nem is leplezett módon!: A kanadai globalista/sátánista kormány, Justin Trudeauval az élen halálba akarja segíteni azokat az embereket, akik szerintük túl szegények ahhoz, hogy „emberi méltóság szerint éljenek”

Egyszerűen hihetetlen, hogy a XXI. században az emberi civilizációban megtörténjen az, ami történik, és sajnos egyre több ilyen „történést” sorolhatunk fel. A legutóbbi például a Justin Trudeau kanadai kormányfő nevével fémjelzett, „öljük meg a szegény embereket” felkiáltású sátánista projekt, amit a minden bizonnyal tébolyodott Trudeau és kormánya egyfajta szociális megoldásnak vél az elszegényedés, infláció, a pénztelenség, a nyomorban élők megoldásaként.

Trudeau és zártosztályra vagy villamosszékbe való kormánya ugyanis azt eszelte ki, hogy lehetőséget adnak azoknak a szegény embereknek, akik nem tudnak emberi módon megélni, hogy hivatalosan kérhessék saját eutanáziájukat. Magyarán teljesen egészséges embereknek kínálják fel, hogy fájdalommentesen megölik őket, hogy azok ne éljenek szegény emberként a Földön.

Így szépen meghalnak és nem kell tovább kínlódjanak, éhezzenek, vélik a sátánista kanadai politikusok. A hírek szerint egy kisebb pénzösszeget is adnak azoknak, akik esetleg ily módon hajlandóak volnának jelentkezni, hogy kiirtsák őket s ezáltal megszabadítsák őket az „emberhez méltatlan nyomortól”.

Történik mindez 2021-ben , Kanadában, nyilvánosan , törvényhozó politikusok bábáskodásával.

A kérdés az, vajon miért nincsenek ezek a sátánista alakok még rács mögött és az emberiség meddig engedi, hogy efféle luciferiátusi szörnyetegek játsszák a Földön a vezetők szerepét?!

-lszmm-

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile