Aktuális, GREAT RESET, Külpolitika

VIDEÓ: Több országban lázadnak fel az emberek a COVID-terrorizmus ellen – Ébred a világ!

Egyre több országban lázadnak fel az emberek a COVID-terrorizmus  tömeggyilkosai ellen és a Transzhumanizmus címszóval ellátott globalista/sátánista pszichopata gazdasági elit és ezek politikus bábjai ellen. Ezekről a lázadásokról  megvásárolt Mainstream média bértollnokai alig vagy egyáltalán nem számolnak be.

 

AUSZTRÁLIA – tüntetés a COVID-kormány ellen 

 

 

SRI LANKA – kormányellenes tüntetés a gazdasági helyzet miatt és a korrupció ellen. A tüntetők megbuktatták a kormányt. 

Gotabaya Rajapaksa Srí Lanka elnöke állítólag elmenekült, mert dühös tüntetők veszik körül rezidenciáját, és a lemondását követelték. A második videón látható ahogy  Srí Lanka-i tüntetők elfoglalják a régi parlament épületét.

Beleegyezett, hogy lemond tisztéről Ranil Vikrmeszinghe Srí Lanka-i miniszterelnök. Vikremeszinghe szóvivője, Dinuk Colambadzse közölte, hogy a miniszterelnök kész benyújtani a lemondását, ha valamennyi párt megegyezik egy új kormány megalakításában.

Colombóban szombaton több ezer tüntető rohamozta meg az elnök fővárosi rezidenciáját és hivatalát az ország hét évtizede tartó legsúlyosabb gazdasági válsága miatt hónapok óta növekvő közfelháborodás közepette.

 

ALBÁNIA: Szintén a COVID-kormány ellen tüntettek. 

 

 

HOLLANDIA: 

Kormányellenes tüntetés Hollandiában  is, ahol álruhás rendőrök és provokátorok keveredtek a tüntető polgárok közzé, azonban balszerencséjükre az emberek hamar kiszúrták őket és ellátták a bajukat.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile