Aktuális, Külpolitika

VIDEÓ (magyar felirattal) – Ukrajna az Új Világrend megvalósításáért harcol az ukrán parlamenti képviselő szerint – Tehát Putyin  egyszerűen keresztes hadjáratot folytat egy sátáni maffia ellen?

Kira Rudyk ukrán parlamenti képviselő a Fox Newsnak adott tegnapi interjújában nyíltan kimondta, elismerte, hogy Ukrajna most valójában az Új Világrendért harcol.

Lassan csak megértjük, miféle globalista-sátánista  politikai bűnszövetkezet lapul az ukrán politikai erők  takarásában? 

De ezer szónál többet ér, ha megnézik a lenti videót.

Kicsoda Kira Rudyk, aki ilyesmit nyilatkozik?

Kira Olekszandrivna Rudyk (sz. 1985. október 14, Ungvár , Ukrán SSR , Szovjetunió ) [1] ukrán politikus , a Voice politikai párt jelenlegi vezetője és 2019 óta az ukrán parlament tagja . 

Életrajz : Rudyk 1985. október 14-én született Ungváron . 2008-ban diplomázott a Kijev-Mohyla Számítástechnikai Akadémián információ-vezérlő rendszerek és technológiák szakon.  Számos IT-cégnél dolgozott Ukrajnában és az Egyesült Államokban, és tesztállásból felsővezetői pozícióba került. 

2005-ben a MacKiev Software szoftvertesztelőjeként kezdte informatikai pályafutását, 2010-ben pedig a MiMedia (2010-2013) és a TechTeamLabs (2013-2016) vezetői pozícióját töltötte be. 2016-ban a Ring Ukraine operatív igazgatója lett.  Rudyk a Ring Ukraine vezérigazgatója volt, a Ring Inc. részlegének. az Amazon vásárolta meg 2018-ban. 

Rudyk indult a 2019-es ukrajnai parlamenti választásokon, és parlamenti képviselővé választották, megküzdve a Voice párt választási listáján elért harmadik helyért. Miután Szvjatoszlav Vakarcsuk 2020. március 12-én lemondott a Voice vezetői posztjáról, Rudykot választották a helyére. 

A Voice párt 2021. július 29-i kongresszusán a párt 7 képviselőjét kizárták a pártból. Közülük 5-en már írásos nyilatkozatot tettek a párt elhagyására. Ezek az 5-en szerintük elégedetlenek voltak azzal, hogy “Kira Rudyk uralmát megszilárdította a párt felett”.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile