Aktuális, Külpolitika

“Visszafoglaljuk a Fehér Házat és hamarabb, mint ezt bárki gondolja!”: titokzatos nyilatkozatot tett közzé Donald Trump, miközben az USA-ban  tüntetések zajlanak Anthony Fauci és Bill Gates  bebörtönzését követelve

Szombaton, június 5-én az Egyesült Államok 45. elnöke, Donald Trump egy rövid videót hozott nyilvánosságra, amelyben kijelenti, hogy a Republikánus Párt visszaszerzi az amerikai parlament mindkét kamaráját és a Fehér Házat, és ez hamarabb fog megtörténni, mint azt bárki gondolná, sőt „valami nagyon különleges” történet lesz.

A videó üzenetet IDE kattintva lehet megtekinteni, ugyanis a fősodratú covid-média és a közösségi média egyaránt továbbra is tiltólistán tartja Trumpot.

Tény, hogy az Egyesült Államokban napok óta történik valami, miközben egyre többen mennek ki tüntetni és Anthony Fauci és Bill Gates bebörtönzését követelik, annak ódiumaként, hogy nyilvánosságra jutottak információk miszerint az egész covid19 pandémia egy félrevezető, nagy hazug manipuláció volt, egy régóta tervezett biológiai társadalmi  hadművelet, melyet Kína felügyeletével hajtottak végre a WHO vezetői és az ezekkel kollaboráló illetékesek, mint például Fauci és Gates. Aki eddig ilyesmit emlegetet azt rögtön „konteósnak” nyilvánították és fenyegették, azonban ahogy hullnak ki a covid-csontvázak a szekrényből, azaz a tények kezdenek kiderülni, elve  az is világossá válik, nem nehéz összeesküvéseket  gyanítani ott, ahol valóban egy , a világ országai ellen megtervezett összeesküvés zajlik.

 

 

“Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a rendkívüli támogatásért. Visszanyerjük a szenátust, a Fehér Házat és hamarabb, mint gondolnátok. És ez valami igazán különleges lesz. De az a szeretet, tisztelet, amelyet bebizonyítottatok, mind sokat számít. A Republikánus Párt erősebb, mint valaha, és sokkal erősebbé válik, mint most. Hamarosan újra hatalomra kerülünk. Köszönöm szépen mindenkinek, a támogatást!”- mondta Donald Trump.

Hát lássuk a medvét!

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile