Aktuális, Külpolitika

Zelenszkij a világ leggazdagabb politikai komédiása, 850 millió dollárnyi magánvagyona eredete még ismeretlen

Lassan, de biztosan egyre több  érdekes dolog derül ki  az Ukrajna fedőnévvel ellátott, globalistabázisként használt,  neonáci maffiaállam elnökéről, Vologyimir Zelenszkijről. Többek között az, hogy  nyilvánvalóan ő a legjobban fizetett politikai komédiás a világon, bár 850 millió dollárra becsült óriási magánvagyonát nyilván nem a transzvesztita szado-mazo show-kal szedte össze pár év alatt.

A holland Forum voor Democratie párt érdeklődik Volodimir Zelenszkij ukrán elnök 850 millió dollárra becsült vagyonának eredete iránt – derül ki egy hétfőn közzétett Twitter-bejegyzésből.

“Zelenszkijnek hatalmas vagyona van: különböző becslések szerint mintegy 850 millió [dollár]” – áll a közleményben. “És ennek nagy részét csak akkor kapta meg, amikor elnök lett”. “Hogyan jutott tehát ehhez a pénzhez? És ami még fontosabb, hova megy?”

– kérdezi a párt.

Korábban a Forum voor Democratie megtagadta Zelenszkij beszédének meghallgatását a holland parlament előtt, mondván, hogy ez sérti a demokratikus hagyományokat.

A Fórum a Demokráciáért pártot 2016-ban alapították, és Thierry Bode vezeti. A politikai erőnek öt képviselői helye van a képviselőházban és egy a szenátusban.

 

Forrás: The News Glory / Twitter 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile