A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Tények mögött a lényeg

Zelenszkij beszippantaná a világot, ám egyelőre csak a kokainig jutott el: A „Z”betűs Great Reset gyártotta mesterbáb egy náci maffiaállam politikai statisztája (+18 VIDEÓ)

Ki is ez a furcsa „Z” betűs Mester-Báb, aki a transzvesztita revük színpada után a világ parlamentjei előtt kamatoztatja  tehetségét?

Ki is ez az alak, aki szemmel láthatóan állandósult drogos állapotban politikust/hős államelnököt alakít a Nagy Mátrix színpadán, minősít, hazudozik, háborút szít és mindent megtesz, hogy leplezze a gazdái hazugságait, azt a valóságot, ami Ukrajnában zajlik évek óta. Abban az országban, mely nem egy nemzet állama már, hanem a globalista maffia  fő európai bázisa, beékelve az Európai Unió és Oroszország közzé.

Mielőtt bekukkantunk dióhéjban „Z” mester  életrajzába, nézzük meg az alábbi filmecskéket, ahol a nagy hős szemmel láthatóan erősen be van lőve.

 

 

A hős „Z” mellett ott van az ihletet és bátorságot adó kokós zacskó, úgy látszik, annyira megszokta, hogy nem is tartotta fontosnak, hogy elrejtse. Zelenszkij droggfüggőségéről egyre többet cikkeznek a médiában. Kérdés, vajon mennyire lehet beszámítható mikor bemutatja  politikai alkítsáait? 

 

A hős „Z” rég megérett egy elvonókúrára a látvány alapján! 

 

De ha elképzeléseket akarunk Vologyimir Zelenszkij erkölcseiről, talán ezek a filmek is segítenek:

 

Transzvesztita revü show, homoszexuális férfiak éppen a „hagyományos ukrán férfit” gúnyolják ki. Egyik tűsarkas homó táncos maga a nagy „Z”! 

 

„A Dnyipropetrovszki területen fekvő Krivij Rihben született 1978-ban orosz nyelvű zsidó családba, egyetlen gyermekként.[4] Apja Olekszandr Zelenszkij, aki a Krivij Rih-i Közgazdasági Főiskola Informatikai és Információtechnológiai Tanszékének vezetője volt. Anyja Rimma Zelenszka mérnök.

A középiskola előtt szüleivel négy évet a mongóliai Erdenetben töltött, ahol az apja dolgozott. A Vadim Hetymann Kijevi Közgazdasági Egyetem Krivij Rih-i Közgazdasági Főiskoláján tanult, ahol jogi végzettséget szerzett. Két hónapnyi jogi gyakornoki munkát leszámítva azonban jogászként soha sem dolgozott.

 

 

„Z” mester , a nagy hős, egy régebbi show-jában éppen nemcsak a saját, de a más f@szával is veri a zongorát, ahogy jelenleg teszi ezt  gazdái irányítása alatt a világpolitikában, ahol „szent háborúról” makogva a más f@szával szeretné verni a csalánt! 

 

 

VIDEÓ: Ez a „délceg” pucér pojáca ugyanaz, aki most acsarkodva fegyvereket, dollármilliókat és véres háborút akar…. Vajon azokban a hiba, akik ennek a furcsa „Z” figurának az alapkarrierjét, alapkarakterét  tekintve, ellentmondanak Sátán, azaz a globalista agymosás csábításának és kikérik maguknak, hogy a hazug propagandával megtévesszék , idiótának nézzék őket? 

 

 

Ezután a vígjátékkal foglalkozott, és létrehozta a Kvartal 95 produkciós céget, amely filmeket, rajzfilmeket és tévéműsorokat készített, köztük a Nép szolgája (ukránul: Szluha narodu) című tévésorozatot, amelyben Zelenszkij az ukrán elnök szerepét játszotta. A sorozatot 2015 és 2019 között sugározták, és rendkívül népszerű volt.

Politikai karrierje: maga a megvalósult, azaz a Great Reset urai által dollár milliárdokért megvalósított  globalista Mátrix, mikor egy agymosásra használt filmből valóság show-t gyártanak a politika csinálók. És a világ, a nép kénytelen ezt a sátáni showt lenyelni. 

A történelem során ez a legkézenfekvőbb bizonyíték arra például, mennyire befolyásolják az emberek gondolkodását a televíziós műsorokkal, a Hollywoodi (rém)álomgyárban forgatott filmekkel, melyeknek elsődleges céljuk rég nem a szórakoztatás, hanem a manipulálás és az, hogy az embereket megfosszák a Valóságtól illetve a Valóság felismerésének képességétől. Ezekben a filmekben tudatosan kevernek bele olyan elemeket, melyeket az eltitkolt valóságból  vesznek elő, lásd az ufó jelenségek, biológiai fegyverek használata, génterápiás emberkísérletek, klónozások, démoni jelenlétek.

A filmek célja nem az ismeretterjesztés, hanem egy olyan érvelési rendszer kialakítása, mely segítségével „lekonteósozhatják” azokat, akik rájönnek vagy esetleg, a tudomány vcagy a véletlen segítségével meglátják azt az eltitkolt valóságot, amit a Nagy Mátrix urai stratégikusan akarnak elrejteni a megvezetett, tévével és pénzzel idomított emberek elől.

Emlékezzünk csak vissza ezelőtt egy évvel simán konteónak kellett nevezni azt, ha valaki kétségbevonta a COVID propagandát és az emberirtó, védőoltásnak hazudott mRNS szérum valós célját, mely nem egy  vírustől való megvédés volt, hanem egy  ördögi, globális emberkísérlet, mely során  mai napig ismeretlen eredetű, veszedelmes szert kényszerítettek embermilliókba. Azóta a konteók nagy részéről már bebizonyosodott, hogy sajnos igazságok, azonban a Great Reset emberirtói, beleértve a jelenlegi kormányok bábpolitikusait mai napig úgy tesznek, mintha ez a döbbenetes bűncselekmény az emberiség ellen nem történt volna meg.

A jelenlegi ukrán-háborús propaganda is ugyanazon az előre megírt, hazug sablon szerint  lett terjesztve, a felvásárolt, az emberek becsapására felbérelt médiában. Így szeretnék átírni/megírni, meghamisítani  a történelmet, hiszen ami ma politikai hír, az nemsokára történelem lesz.

„Z” mester a náci szuperbohóc pedig nyilván sokat tud ezekről a tervekről s ezért azt hiszi, mindent megtehet sátáni gazdái védelmében. Abban pedig belegondolni is rossz, olvasva a titkos ukrajnai biolaborokról szóló jelentéseket, hova fejlődött volna a kamu COVID-pandémia, ha Putyin bombázói nem indulnak el másfél hónapja…

2018 márciusában Zelenszkij produkciós cégének, a Kvartal 95-nek tagjai új politikai pártot jegyeztek be A Nép Szolgája néven, ugyanazon a néven, mint a televíziós műsornak a neve, melyben Zelenszkij az előző három évben szerepelt. Bár Zelenszkij tagadta, hogy azonnal belépne a politikába, és azt mondta, hogy csak azért jegyezte be a párt nevét, hogy megakadályozza, hogy mások kisajátítsák, széles körben elterjedt a feltételezés, hogy indulni készül az elnökválasztáson. Ma már a napnál is világosabb, hogy a globalista háttérhatalom irányításával így készítették elő a terepet annak a globalista maffiafészeknek, amivé vált Ukrajna Zelenszkij alatt.

A kormánycsinálás, a globalista projektek fészkének kinézett, Oroszországgal határos terület előkészítése gyors ütemben zajlott.

Több hónapig tartó kétértelmű sajtónyilatkozatok sora után december 31-én, kevesebb mint négy hónappal a választások előtt, Zelenszkij az 1+1 tévécsatorna 2018. december 31-i, szilveszteri esti műsorában bejelentette, hogy jelölteti magát Ukrajna elnöki posztjára.

 

Tűsarkakon, szado-mazo bőrszerelésben, meleg szerelemben ropva a táncot… ő is a nagy „z”

Pártja 2019. január 21-én hivatalosan is jelölte Zelenszkijt az elnökválasztásra. Az ukrán Központi Választási Bizottság (CVK) 2019. január 30-án regisztrálta elnökjelöltként.

Zelenszkij 30,24%-os eredménnyel végzett a választások első fordulójában, de akkor még nem szerzett abszolút többséget. A 2019. április 21-i második fordulóban a hivatalos jelentések szerint a szavazatok 73%-át szerezte meg Porosenko 25%-ával szemben, és megválasztották Ukrajna elnökévé.

 

 

Vologyimir Zelenszkij ukrán elnök alapvető döntéshozói belső köre tulajdonképpen a színészkori baráti körén alapul.

Az ukrán kormány-társulat:

Az elnöki palota kabinetfőnöke, Andre Yemark vígjáték-producer;

Az elnöki adminisztráció vezetője, Andre Bodin a szórakoztatóiparban tevékenykedő ügyvéd;

Az elnök fő politikai tanácsadója, Sergey Sheffey vígjáték-író;

Ivan Bakanov, az Ukrán Legfelsőbb Hírszerző Szolgálat elnökhelyettese, egy vígjátékfilmeket készítő cég főnöke;

Szergej Sivoko, az Ukrán Nemzetvédelmi Bizottság vezető tanácsadója szintén humorista, és Zelenszkij partnere a színészetben. (A színpadon és a politikában is. )

Ha csak ránézünk az önéletrajzukra, nem derül ki, hogy film- és televíziótársaságról van-e szó, vagy egy ország döntéshozó testületéről. És egyből megértjük, hogy készülnek a kormányzati Z -stúdiókban a hamísitott, FAKE NEWS  híradások.

Miért hagyta Ukrajna teljesen figyelmen kívül a nagyhatalmak geopolitikai kapcsolatait az évek során?

Úgy tűnik, a belbiztonságnak és a nemzetfejlesztésnek semmi köze ezekhez a politikusokhoz – mert igazából teljesen mindegy, hiszen  alapvetően nem ukránok.

Mivel Ukrajna elismeri a kettős állampolgárságot, a vezető kormányzati tisztviselők 80%-a amerikai, és a tekintélyes vagyonuk és bizalmasaik 90%-a Londonban vagy Svájcban van.

A 2008-as olimpia idején az Amerika-barát grúz elnököt, Szaakasvilit, akit Putyin támogatott, legyőzték, megbuktatták, és az ukrajnai Odessza megye kormányzójává neveztette ki magát.

 

A legjellemzőbb (elrettentő) példa Ukrajna női egészségügyi minisztere. Az Egyesült Államokban született. 2013 előtt amerikai általános orvos volt. 2013-ban Ukrajnába utazott, 2015-ben honosítottak Ukrajnában, 2016-ban pedig máris egészségügyi miniszterhelyettessé léptették elő. 2019-ben Zelenszkij minden ellenzékkel szembeszállt érte, és egészségügyi miniszterré neveztette ki.

 

Az ukrán parlament által 2014 novemberében kinevezett három miniszter mind külföldi:

a pénzügyminiszter amerikai;

az egészségügyi miniszter grúz;

a gazdasági miniszter litván;

Grúzia korábbi elnöke Odessza kormányzója volt.

Az utolsó elnök, Petro Porosenko állítólag a CIA informátora volt.

Ami az alulról építkező csapatokat illeti, sok frontvonal parancsnoka amerikai, akik az elmúlt években telepedtek Ukrajnához.

A kvantitatív statisztikákat tekintve a mutatók a következők:

 

1) A vezető tisztviselők 80%-a rendelkezik amerikai állampolgársággal (a kettős állampolgárság legális). UGYANAKKOR ZELENSZKIJ  MEGTILTOTTA, HOGY A MAGYAR NEMZETISÉGŰ, MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KÉRŐ UKRAJNAI POLGÁROK BÁRMILYEN KÖZHIVATALI TISZTSÉGET BETÖLTHESSENEK! Ahogy a kisebbségek  anyanyelvi oktatását is tiltják az ukrán iskolákban. 

2) A gazdagok vagyonának 90%-a Európában és az Egyesült Államokban található.

3) Zelenskij se nem orosz, se nem lengyel, hanem MAGÁT ZSIDÓNAK MONDÓ KAZÁR! 

Van egy kastélya és hatalmas vagyona az Egyesült Államokban.

Mi tehát a végső célja annak, hogy ennyi amerikai és nyugat-európai , véletlenül sem ukrán ember beszivárogjon Ukrajnába, az ukrajnai államapparátusba ?

Az ukrán kormány az ukrán állam és az ukrán nép nevében szónoklók NEM UKRÁNOK.

Idegen hatalom, madzagon rángatott bábpolitikusokkal.

Kicsoda Zelenszkij?

Nos azt hiszem, ezt leginkább a Tisztelt Olvasó kell megfogalmazza és mindazok, akik gondolkodás nélkül dőltek be ennek a véres valóságshow-nak, mellyel a Nagy Mátrix rendezői a COVID-terrorizmus háborús bűneit akarják többek között elleplezni.

Nézük csak át a Wikipédián nemrég megjelent kis összefoöglalót, ugyanis ez tartalmazza a valóséágot éls nem a hazug  FAKE  NEWS sajtó:

Volodimir Zelenszkij (vagy Zelenszkij [2] , néha Zelenszkij, más néven a kijevi kólafej ) (született 1978. január 25-én) 2022-től az ukrán kijevi rezsim elnöke, neonáci apologéta [3] , és széles körben bábként tekintenek rá. nyugati globalista érdekek . Zelensky a Világgazdasági Fórum Young Leaders programjában végzett . [4] Előző pályafutása során az ukrán szórakoztatóiparban dolgozott. [5] A liberális média előléptette, és 2019-ben Ukrajna elnökévé választották, miután az Egyesült Államok támogatta. A Maidan-puccs , amely 2014-ben alkotmányellenesen megdöntötte Ukrajna demokratikusan , közvetlenül megválasztott elnökét. [6] A puccs célja az volt, hogy a nyugati vállalati érdekeket elősegítse a korábban állami tulajdonban lévő vagyon felvásárlásában. [7] Zelenszkijt a korrupció elleni küzdelemre és a donbászi háború befejezésére választották .

Zelenszkij hatalomra jutása Ihor Kolomojsky médiamágnás támogatásával azt sugallta, hogy a Nyugat által támogatott korrupt oligarchia továbbra is uralja Ukrajnát. Hunter Bident az oligarchák bérelték fel 7 héttel a puccs után . Kolomoisky tulajdonosa a banknak, amelyen keresztül a Biden családnak fizettek , és amelyen keresztül finanszírozta a neonáci Azov zászlóaljat . [8] A Maidan-rezsim alatt az ország elszegényedettebbé vált, a lakosság 50%-a jelenleg szegénységben él.

2022 elején, amikor a Biden-rezsim fokozta a feszültséget a donbászi háborúban , Zelenszkijt el kellett távolítani a Hunter Biden leplezéséért vállalt szerepéért . [9] Az Oroszországgal való háború elkerülése érdekében 2022 februárjában folytatott diplomáciai tárgyalások közepette a Kijevi Nemzetközi Szociológiai Intézet közvélemény-kutatása szerint az ország lakosságának mindössze 30 százaléka akarta, hogy Zelenszkij második ciklusra induljon, és még kevesebben, 23 százalék. cent, rá szavazna. [10] Az ukránok többsége kegyetlen tréfának tekinti az egykori humorista háborús vezetését, míg a nyugati média és a közönség televíziós celebként tekint rá. [11]

Zelenszkij azt javasolta, hogy Ukrajna szerezzen nukleáris fegyvert válaszul arra, hogy Oroszország elismerte a Donyecki Népköztársaság és a Luhanszki Népköztársaság [12] függetlenségét, ahol a kijevi rezsim 8 éve harcol a függetlenségi háborúk ellen. Amikor az oroszok behatolást hajtottak végre a donbászi háború befejezése érdekében, ahol az államilag támogatott neonáci félkatonai szervezetek több mint 13 000 civilt öltek meg a donbászi régióban 2014 óta, Zelenszkij olyan felperzselt földi politikát hajtott végre, mint a visszavonuló náci erők Olaszországban 1944-ben, és hidakat robbantottak fel. , megnyitja a börtönöket és felfegyverzi a bűnbandákat. [13]Zelenszkij külföldi, nem állami harcosokat és zsoldosokat hívott Ukrajnába [14] , akiket „háborús turistáknak” neveztek, [15] vagy egy brit önkéntes szavaival élve: „golyófogók”. [16] A nyugati média 2014 óta nagyrészt figyelmen kívül hagyta a donbászi háborús atrocitásokat és népirtást , mivel Donbász nem szerepelt a globalista melegprogramban . [17] Zelenszkij félrevezette azt a reményt, hogy a NATO -csapatok és a légi fedezet megvédi rendszerét, és 2022 februárjában még Münchenbe utazott, hogy találkozzon a Nyugattal .ahogy az ukrán erők tömegesen támadták meg a Donbászt. [18] Korábban Zelenszkij egy felnőtt filmsztárhoz hasonlította Ukrajnát a nemzete által kapott összes külföldi segélyre hivatkozva. [19]

Amikor az orosz betörés egy kollektív biztonsági megállapodás értelmében megkezdődött a Donbász lakosságának életének és biztonságának biztosítására, Zelenszkijről ismert, hogy a Hamász által Gázában alkalmazott taktikához hasonló emberi pajzsokat használt civil területeken . [20] Zelenszkij hadiállapotot, felfegyverzett neonáci- és bűnbandákat hirdetett, titkosrendőrsége, az SBU pedig megkezdte a politikai ellenfelek letartóztatását és likvidálását. [21] 2022. március 20-án Zelenszkij bejelentette, hogy betilt 11 politikai pártot, köztük olyan pártokat, amelyekben ülő parlamenti képviselők is vannak [22] , de a náci szervezeteket nem. Ráadásul a fasiszta diktátormegszüntette az összes független médiát, és minden információáramlást egyetlen kormány által ellenőrzött televíziós platformba tömörített. [23] Az álhírek és a háborús propaganda okleveles szállítója . [24]

Mivel a „Z” betűt cenzúrázták, törvényen kívül helyezték és betiltották sok nyugati úgynevezett „demokráciában”, [25] sok közösségi média felhasználó „ Alinskyként ” emlegette Zelenskyt.

 

-lszmm-

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Komáromi Olga
Komáromi Olga
2 ani în urmă

Hatalmas munka. Alábecsülték az emberiséget. Köszönet a munkádért!!!