Aktuális, Vélemény

Zelenszkij nagy háborús pénisz-tánca – avagy mikor egy globalista pojáca diktálná az ütemet a GREAT RESET színpadán

Alábbi soraimat azzal indítanám, hogy elítélek és megvetek minden erőszakot, félek a háborúktól, alapjáraton békés ember vagyok.

Sőt, mint olyan ember, aki 30 év sajtós tapasztalattal megtanulta, hogy a POLITIKA egy nagy színjáték, egy manipulációs show valójában,  nem hiszek rég egyetlen politikusnak vagy pártnak sem, mert a politika ma már csak egy nagy kupleráj, ahol kizárólag kurvák vannak… akiktől elég furcsa lenne tisztességes életmódot elvárni.

A most zajló, ukrán-orosz konfliktus kapcsán azonban rá kellett döbbenjek arra, hogy a lebutított, agymosott embereknél kártékonyabb és veszélyesebb hadsereget sem Lucifer, sem a sátánista-globalista világ elitet szolgáló politikai Marionettek s az ezeket mozgató páholymesterek sem tudnának kitenyészteni, beidomítani.

Kitört az orosz ukrán konfliktus.

Rögtön azután, hogy már nem lehetett titkolni, mekkora globális szintű hazugság az egész COVID-p(l)andémia, és azt sem, hogy egy  gyilkos GREAT RESET projektet hajtottak végre, mely több szálon  akarja kiirtani, tönkretenni az emberiséget, a biológiai fegyverektől kezdve, a digitális rabszolgaságig. Két év hazudott világjárvány alatt az emberiség végignézte, ahogy ismeretlen biofegyverekkel  megfertőznek városokat, országokat, ahogy a sátáni elit forgatókönyve szerint házi őrizetre ítélik a Föld lakosságát, amikor azt hazudják nekik, hogy egy genetikai PCR teszttel ki lehet mutatni egy soha be nem azonosított légúti vírust, majd azt hazudják ugyanennek a megfélemlítet, lebutított emberiségnek, hogy egy, valójában biológiai fegyver,  mRNS  kísérleti szérum az egy védőoltás, és az életveszélyes tüskeproteineket és ki tudja még mit hordozó injekciókat több millió emberbe kényszerítik bele.

És ugyanez az emberiség végignézte, hogy koncentrációs táborok mintájára szerte a világon a szigorúan lezárt kórházakból (ahol életeket illik ugye menteni) haláltáborokat csináljanak, ahol a szemünk láttára ölték meg a gyilkos COVID-protokollal az emberek százezreit, majd ugyanezen sátánista bábmesterek rávették az agymosott tömegeket, hogy az erkélyeken kolompolva, bezárva tapsoljanak a fehérköpenyes hóhéroknak, kórházi kivégzőosztagoknak, sőt rávették az orvosokat, hogy a covid-gyilkosságokra berendezett kórházi kivégzőhelyeken Jerusalema féle áldozati-táncot járjanak, miközben odabenn éppen félrekezelésekkel irtották, akit csak lehetett.

És az Ember, ez a Homo sapiens sapiens, mindezt megtette. Eltűrte.

Akik pedig ellenálltak, gondolkodtak, átlátták az ördögi hazugságokat, azokat konteósoknak, laposföld-hívőknek, járványügyi veszélynek nevezték és büntették, valóságos eretneküldözést tartottak ellenük.

Hogy röhöghetett Sátán  Őfelsége, miközben szolgái ezt művelték az Isten teremtette földi emberrel. Hiszen a teológia is tanítja, hogy a Gonosz legnagyobb fegyvere a hazugság, nyilván ezért is hívják az Ámítás Fejedelmének.

És aztán valami történt. Az orosz bombázók egyszer csak elindultak Ukrajna területére és megtámadtak valakiket. És a p(l)andémia hirtelen megtorpant. Dr. Vladimir Putin  megérdemelné az orvosi Nobel díjat, hiszen  pár orosz bombázó rakétával megállított egy “világjárványt”!

És itt pontosítanék, ha szabad nekem.

Mert én bizony azt látom, Putyinék nem az ukrán népet támadták meg, hanem azokat, akik a megpuccsolt Ukrajna területén létrehoztak egy igazi maffiaállamot, ahol a neonáci eszmék, a kamu-liberalizmus és az embertagadó globalizmus zsoldosai nyilván nem szalonképes dolgokat követtek el.

Mint kiderült mindjárt a legelején, az ukrán népet is megfélemlítő neonáci-transz-gender ( MERT EZEK TÉNYLEG AZOK!) maffia az Egyesült Államok katonai biolaboratóriumaiban keverte az emberiség ellen a biológiai fegyverekből komponált mérget itt évek óta. Volt itt minden, madárinfluenza, sertéspestis, ebola, TBC, kolera…és persze maga a COVID19…minden,  ami az emberirtásra szakosodott pszichopaták repertoárjára felfért.

De mindez nem elég, hiszen kiderült, hogy genetikai alapú biológiai fegyvereket kísérleteztek itt az USA demokrata nagyágyúinak, bizonyítottan Joe Biden drogos és pedofil fiának, Hunter Bidennek a védnöksége alatt. Történetesen olyan biológiai fegyvereket, amelyekkel szláv, azaz orosz fajtájú embereket akartak kiirtani.

És akkor még nem szóltam az Azovi Gárdáról például, arról a neonáci pszichopatákból verbuvált bűnbandáról, akik élvezetből gyilkolták évek óta azokat, akik nem tetszettek nekik, de főleg a fehér, keresztény embereket.

Jómagam láttam egy ilyen videó felvételt, amit az orosz nyomozati szervek tettek publikussá, melyet az Azovi Gárda tagjai készítettek arról, ahogy megkínoznak,keresztre feszítenek és elevenen elégetnek egy fehér, keresztény férfit, és azóta is rémálmaim vannak tőle.

Ha ehhez hozzáadjuk azt, hogy az ukrán kormány 90 százaléka nem ukrán, hanem mindenféle gyanús egzisztenciájú idegen, a kormánystáb tagjai pedig Vologyimir Zelenszkij transzvesztita-komédiásból puccsal államelnökké avanzsált alak színésztársai, lássuk be elég furcsa kép alakul ki arról, mi is tulajdonképpen az az ország, amit az oroszok megtámadtak.

VIDEÓ: Vajon mi facsarja az orrát  a nagy revütáncosnak? A korrupció bűze vagy az elsőosztályú kolumbiai kokain?

 

És a Kazár Maffia által agymosott, terelt, manipulált emberiség jó része, már akik még túlélték a COVID kísérleti szérumot betegségek vagy éppen elhullás nélkül, hirtelen megvadultak és agresszív zombiseregként szálltak be a sátán-show pandémiát követő háborús showjába.

És mindezt ugyanaz a hazug Mainstream média koordinálja, akik 2 év alatt szemmel láthatóan/bizonyítottan végig hazudtak itt járványról, halálról, oltásról az embereknek.

Az agymosott tömeg azonban nem akar okulni. Nem akar, nem mer gondolkodni.

Ahogy diktálnak nekik a sátáni manipulátorok, úgy táncolnak, rakják ki az ukrán jelképeket a profilképeik mellé, és tajtékozva átkozzák az oroszokat.

Na igen!

És ezzel el is érkeztünk a globalista parancsra, a Kazár Maffia ukázára elrendelt  „oroszgyűlölethez”!

Ilyen se láttam még, el sem tudtam volna képzelni, hogy értelmes, kétlábúak ilyesmire kaphatók.

Azok, akik a liberalizmus hamis transzgender ideológiája alapján védenek mindent, ami nem Istentől való, most elrendelték, hogy mindenkinek legyen kötelező gyűlölni az oroszokat.

Csak. Csak mert az oroszok oroszok.

Művészeket, sportolókat, kereskedőket, stb.  bélyegeznek meg, csak mert azok oroszok.

Teszik, ezt mondom azok, akik toleranciát, és a másság elfogadását hirdetve le akarnak nyomni az emberiség torkán Pride Meneteket, férfinőket, nőférfiakat, azaz minden gender szutykot.

Tehát aki úgy véli, hogy nem tetszik neki az, ha egy férfi nőnek képzeli magát, holott nincs neki méhe, vaginája, cicije, nem is menstruál, sőt szülésre is alkalmatlan, mivel FÉRFINAK született, azok rohadt szélsőséges, büntetni való homofóbok!

És ugyanezek, elvárják, hogy az Orosz Tölgyet kizárják a fák versenyéből, az orosz zeneszerzők darabjait ne játsszák, az orosz krémtortát nevezzék át, az orosz kékmacskákat irtsák ki, stb. stb.stb…

HOGY MI VAN???

Megőrültek itt az emberek?

És elvárják, hogy én is idióta, emberi jellegét vesztett zombiként viselkedjek? Milyen alapon?

KIK EZEK? hogy ilyesmit elvárnak tőlem vagy bárkitől? Van ezeknek agyuk, lelkük, emberi tartásuk?

Megőrült a Sátán? Vagy megőrült itt már mindenki, akit megharapott ez a furcsa „kazár vámpír”?

És ez a transzvesztita show man, ez a Zelenszkij, hirtelen sátáni szimbóluma, címerállata lett ennek az egész globális hazugságnak, mellyel nyilván emberiségellenes bűncselekményeket akarnak leplezni.

Ez a „Z”, ez a Zelenszkij, akar itt országoknak diktálni, és ezt a több mint furcsa izét, akinek legsikeresebb remekművei eddig azok a fellépések voltak, ahol transzvesztita show-k keretén belül pénisz koncertet tartott, vagy tűsarkú cipőben táncolva gúnyolta ki homoszexuális kollégáival az ukrán tradíciókat és az ukrán férfiakat…

Ez az alak akar itt most szuperhős lenni, miközben cenzúrázott hírzárlatok védelmében ontják a propaganda hazugságokat???

Hát nem!

Nekem, azaz én emberi, istenhívő értékrendemnek egy ilyen alak ne diktáljon, sőt ne is mondjon semmit!

Én ugyanis szeretem megnézni, megbűzölni azt, amivel etetni akarnak, és jól látom mekkora hazugságáradat ez az egész ukrán propaganda.

És azt is látom, hogy az Ukrajnának titulált maffiaállamból maguk az oroszok mentik ki a lakosságot, az oroszok hordják az élelmiszert és a gyógyszert az ostrom alá vont területekre, miközben a „hős ukrán katonák” bántalmazzák és ölik az ukránokat ott.

 

Az oroszok több mint 500 ezer személyt mentettek ki a hadműveleti területekről, 6500 tonna segélyszállítmányt juttattak el eddig a helyi lakosoknak. A Mainstream média erről mélyen hallgat.

Az is eszembe jutott, hogy érdekes módon se az iraki, se a szíriai, se a jugoszláv, se az afganisztáni, se a stb. háború alatt nem akarták szankcionálni az amerikaiakat…

Hogy is van ez, vannak jó gyilkosok és vannak rossz gyilkosok? És vannak jó és rossz áldozatok?

Kikérem magamnak, emberi intelligenciámnak és Istentől kapott lelki öntudatomnak, hogy ennyire hülyének nézzenek.

Nekem egy ilyen politikai gender-bohóc, mint ez a Zelenszkij ne üzenjen semmit, mert én jól látom ki ő és mi megy itt!

És jogom van eldönteni szabadon, hogy kinek a pártján állok, vagy nem állok senki pártján!

Arról nem is beszélve, hogy sajtósként nem az a dolgom, hogy bárki pártján álljak, hanem hogy lehetőségeim szerint hitelesen és objektíven tájékoztassam olvasóimat és ne megrendelésre gyártsak hamis híreket! 

És nem fogok oroszokat utálni, csak mert azt várják el tőlem sátánista gazemberek! Sőt az orosz írókat sem fogom utálni és az orosz krémtortát sem!

Isten megadta az embernek az önálló gondolkodáson alapuló szabadon döntés jogát, és soha nem volt annyira nyilvánvaló, mint most, hogy mit is jelent ez!

Ez, a szabadon döntés joga tartja meg EMBERNEK AZ EMBERT, ÉS ENNEK HIÁNYA MIATT VÁLTOZNAK AZ ELSODORT, AGYMOSOTT EMBEREK BESZÉLŐ , LEBUTÍTOTT FŐEMLŐSÖKKÉ MAJD!

Olvasom itt, hogy az ukránok főkomédiása, ez a „Z” hétfőn Bukarestbe fog szólni a Parlamenthez…Hogy miért, milyen jogon a fene sem érti… Ukrajna nem EU tag, Ukrajna nem NATO tag… az, amit ma sajnos Ukrajnának neveznek tulajdonképpen egy KAZÁR MAFFIAÁLLAM nem más, ahol a jelek szerint túszul ejtették magukat az ukrán lakosokat.

Ennek kellene én valami hamis, náci-kommunista-sátánista ideológia nevében lelkendezzek?

Nem fogok. Borzasztóan sajnálom azokat az ártatlan embereket, akik most szenvednek ettől, a lelkem is belefacsarodik, ha nézem a valós (nem hazug propaganda közvetítette) jelentéseket, képeket.

Ez az ukrán propaganda még a Covid hazugságoknál is sátánibb történet, és mindkettő egyazon hadművelet része. Éspedig az emberiség ellen megszervezett NÉPIRTÓ hadműveleté.

Szóval olvasom, hogy a bukaresti parlamentben is fellép a sátáni komédiás… meg is néztem egy produkcióját, amin éppen 3 másik  homoszexuális haverével  bohóckodik, a jeles művészek letolt gatyában azt imitálják, hogy a farkukkal verik a zongorát…

Hát ebben valóban jó ez a Z!

A más farkával verni a… csalánt! Az utolsó ukránig harcolni!

Szóval elnézést kérek, de ezt a nagy hazug ukrán propagandát nem hiszem el. És azt sem értem, mit keres tényleg ez a „Z” a román parlamentben?

Nincs ott elég saját kosz, még kell egy kis “Z”  jelzésű sátántrágyát behordani a Kazár Maffia fészkéből oda is?

S ahogy elnézem a primitív ukrán propagandát és az erre reagáló bérenceket és agymosottakat, az is eszembe jutott, hogy csak ebből a jelenségből, az orosz tölggyel, az orosz krémtortával, az orosz macskával…kitelne az Emberi butaság kultúrtörténetének következő 6 kötete!

L. Szőke Mária

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile