Arhive Sport - Informația Liberă https://informatialibera.ro Gândește liber. Informează-te corect! Mon, 30 Jan 2023 12:20:40 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.7.11 https://i1.wp.com/informatialibera.ro/wp-content/uploads/2021/01/cropped-android-chrome-512x512-1.png?fit=32%2C32&ssl=1 Arhive Sport - Informația Liberă https://informatialibera.ro 32 32 188619412 Novak Djokovic a câștigat Australian Open – Novak s-a ridicat și le-a dat o palmă tuturor cetepeilor de pe lumea asta https://informatialibera.ro/novak-djokovic-a-castigat-australian-open-novak-s-a-ridicat-si-le-a-dat-o-palma-tuturor-cetepeilor-de-pe-lumea-asta/ https://informatialibera.ro/novak-djokovic-a-castigat-australian-open-novak-s-a-ridicat-si-le-a-dat-o-palma-tuturor-cetepeilor-de-pe-lumea-asta/#respond Mon, 30 Jan 2023 12:20:40 +0000 https://informatialibera.ro/?p=32535 Novak Djokovic (35 de ani) l-a învins pe Stefanos Tsitsipas (24 de ani) în finala Australian Open 2023 și va fi, de luni, noul lider ATP. Nole a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam în palmares, record pe care-l împarte cu Rafael Nadal. Novak Djokovic, campion la Australian […]

Articolul Novak Djokovic a câștigat Australian Open – Novak s-a ridicat și le-a dat o palmă tuturor cetepeilor de pe lumea asta apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
Novak Djokovic (35 de ani) l-a învins pe Stefanos Tsitsipas (24 de ani) în finala Australian Open 2023 și va fi, de luni, noul lider ATP. Nole a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam în palmares, record pe care-l împarte cu Rafael Nadal.

Novak Djokovic, campion la Australian Open 2023

Pentru a zecea oară, Novak Djokovic este campion la Australian Open. Sârbul a câștigat finala cu Stefanos Tsitsipas în minimum de seturi, 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5), și a ajuns la 28 de victorii consecutive la turneul de la Melbourne.

În primul set, diferența a făcut-o un break reușit de Nole la 3-1.

În setul 2, cei doi jucători au mers cap la cap, fiecare învingător la serviciu. În tie-break, Djokovic a avut nervii mai tari, a câștigat 4 puncte pe serviciul lui Tsitsipas și a obținut un avantaj liniștitor la general.

Setul 3 a început cu break Tsitsipas, singurul pe care grecul l-a reușit în acest meci, dar Djokovic i-a tăiat rapid elanul. A făcut re-break, pe care l-a consolidat apoi cu un game impecabil pe propriul serviciu.

De la 2-2, Djokovic a jucat incredibil pe propriul serviciu, unde a câștigat 20 de puncte la rând!

Setul a fost decis tot în tie-break, unde Djokovic a fost furtunos. S-a distanțat imediat la 5-0, handicap pe care Tsitsipas nu l-a putut răsturna, deși a strâns scorul.

Novak Djokovic revine pe locul 1 mondial

Cu punctele obținute grație victoriei de astăzi, Djokovic devine noul număr 1 mondial în tenisul masculin. Sârbul depășește cu puțin bariera de 7.000 de puncte și-l lasă în urmă pe Carlos Alcaraz, rămas la borna 6.730. Tsitsipas urcă pe 3 în lume, are 6.195 puncte.

Djokovic are acum 11-2 la „directele” cu Tsitsipas.

Desfășurarea meciului Stefanos Tsitsipas – Novak Djokovic, 3-6, 6-7 (4), 6-7 (5)

  • Djokovic se impune în tie-break și pune mâna pe marele trofeu!
  • Avem tie-break și în setul 3!
  • Djokovic a răspuns imediat după, re-break consolidat cu un game de serviciu impecabil.
  • Tsitsipas a început setul 3 cu break. Este primul break reușit de grec în finală.

 

Sursa: ActiveNews 

Articolul Novak Djokovic a câștigat Australian Open – Novak s-a ridicat și le-a dat o palmă tuturor cetepeilor de pe lumea asta apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
https://informatialibera.ro/novak-djokovic-a-castigat-australian-open-novak-s-a-ridicat-si-le-a-dat-o-palma-tuturor-cetepeilor-de-pe-lumea-asta/feed/ 0 32535
Argentina a câștigat finala Cupei Mondiale. Macron s-a agitat în Qatar https://informatialibera.ro/argentina-a-castigat-finala-cupei-mondiale-macron-s-a-agitat-in-qatar/ https://informatialibera.ro/argentina-a-castigat-finala-cupei-mondiale-macron-s-a-agitat-in-qatar/#respond Sun, 18 Dec 2022 20:20:38 +0000 https://informatialibera.ro/?p=31960 Macron s-a agitat în Qatar. Degeaba – echipa de cetățeni francezi a pierdut meciul cu argentinenii. Spectacolul din teren a fost concurat de cel din tribune, unde un flamboiant Emmanuel Macron a trecut de la agonie la extaz și retur. Naționala Argentinei a devenit campioană mondială la fotbal, după ce […]

Articolul Argentina a câștigat finala Cupei Mondiale. Macron s-a agitat în Qatar apare prima dată în Informația Liberă.

]]>

Macron s-a agitat în Qatar. Degeaba – echipa de cetățeni francezi a pierdut meciul cu argentinenii. Spectacolul din teren a fost concurat de cel din tribune, unde un flamboiant Emmanuel Macron a trecut de la agonie la extaz și retur.

Naționala Argentinei a devenit campioană mondială la fotbal, după ce a învins în finală Franța la lovituri de departajare.

Argentina a condus 2-0, fiind egalată în repriza secundă.

În prelungiri, ambele echipe au marcat câte un gol. Franța a ratat 2 lovituri de 11 m, trimițând trofeul în Argentina.

Meciul în care a triumfat Lionel Messi s-a înceheiat cu scorul general de 7-5, după 2-2 la capătul primelor 90 de minute și 3-3 după 120 de minute.

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Qatar, duminică seară, la Doha.

La Cupa Mondială au murit subit trei jurnaliști: un fotograf și un ziarist sportiv și un director tehnic al ITV.

Fanii argentinieni sărbătoresc exuberant la Buenos Aires după ce echipa lor a devenit campioană la Cupa Mondială. Foto: Daily Mail/AP

 La meci și-a făcut prezența și președintele Republicii Twitter, Elon Musk, care a transmis o scurtă secvență video de la victoria Argentinei:

Sursa: ActiveNews 

Articolul Argentina a câștigat finala Cupei Mondiale. Macron s-a agitat în Qatar apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
https://informatialibera.ro/argentina-a-castigat-finala-cupei-mondiale-macron-s-a-agitat-in-qatar/feed/ 0 31960
Nebunia LGBT vrea să murdărească și lumea sportului: – Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și Spania refuză să le poarte https://informatialibera.ro/nebunia-lgbt-vrea-sa-murdareasca-si-lumea-sportului-scandalul-banderolelor-lgbtq-la-mondialul-din-qatar-serbia-croatia-portugalia-si-spania-refuza-sa-le-poarte/ https://informatialibera.ro/nebunia-lgbt-vrea-sa-murdareasca-si-lumea-sportului-scandalul-banderolelor-lgbtq-la-mondialul-din-qatar-serbia-croatia-portugalia-si-spania-refuza-sa-le-poarte/#respond Thu, 27 Oct 2022 10:01:21 +0000 https://informatialibera.ro/?p=30979 Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a transmis mass-media mondială, inclusiv NBC sports.  Federația Mondială de Fotbal (FIFA) s-a aflat sub presiuni mari din partea mai multor federații europene care au cerut ca […]

Articolul Nebunia LGBT vrea să murdărească și lumea sportului: – Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și Spania refuză să le poarte apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a transmis mass-media mondială, inclusiv NBC sports. 

Federația Mondială de Fotbal (FIFA) s-a aflat sub presiuni mari din partea mai multor federații europene care au cerut ca și căpitanii lor să poarte panglici în culorile curcubeului la Cupa Mondială, care simbolizează lupta împotriva oricărei discriminări în fotbal. „Purtarea acestei panglici va transmite un mesaj clar în lume”, a spus căpitanul Angliei Harry Kane, transmite mass-media britanică.

Campania „O dragoste” împotriva discriminării în fotbal a început în Olanda, a cărei națională joacă în grupă cu Qatar, iar din cele 13 selecționate europene, 8 doresc să poarte o panglică în culorile curcubeului, acestea fiind: Franța, Germania, Olanda, Elveția, Anglia, Țara Galilor, Belgia și Danemarca.

Pe de altă parte, în această campanie nu au participat Serbia, Croația, Portugalia și Spania, în timp ce căpitanul Poloniei, Robert Lewandowski va purta în jurul brațului o panglică în culorile drapelului Ucrainei.

 

Sursa: flux24

Articolul Nebunia LGBT vrea să murdărească și lumea sportului: – Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și Spania refuză să le poarte apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
https://informatialibera.ro/nebunia-lgbt-vrea-sa-murdareasca-si-lumea-sportului-scandalul-banderolelor-lgbtq-la-mondialul-din-qatar-serbia-croatia-portugalia-si-spania-refuza-sa-le-poarte/feed/ 0 30979
Cazul Halep: A avut sportiva efecte secundare de la vaccin? Medicamentul interzis i le-a accentuat https://informatialibera.ro/cazul-halep-a-avut-sportiva-efecte-secundare-de-la-vaccin-medicamentul-interzis-i-le-a-accentuat/ https://informatialibera.ro/cazul-halep-a-avut-sportiva-efecte-secundare-de-la-vaccin-medicamentul-interzis-i-le-a-accentuat/#respond Thu, 27 Oct 2022 09:46:56 +0000 https://informatialibera.ro/?p=30970 Acuzația de dopaj la adresa tenismenei Simona Halep continuă să suscite dezbateri aprinse. Una dintre ipotezele vehiculate a fost aceea că medicamentul Roxadustat ar fi fost administrat pentru a combate efectele adverse ale vaccinării Covid. Medicii spun însă că cei care i-au administrat substanța nu s-au gândit nicio clipă la […]

Articolul Cazul Halep: A avut sportiva efecte secundare de la vaccin? Medicamentul interzis i le-a accentuat apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
Acuzația de dopaj la adresa tenismenei Simona Halep continuă să suscite dezbateri aprinse. Una dintre ipotezele vehiculate a fost aceea că medicamentul Roxadustat ar fi fost administrat pentru a combate efectele adverse ale vaccinării Covid. Medicii spun însă că cei care i-au administrat substanța nu s-au gândit nicio clipă la acest lucru, pentru că medicamentul ar fi accentuat formarea de trombi, agravându-i starea.
După vaccinarea anti-Covid, performanțele Simonei Halep au scăzut vizibil, la acest lucru adăugându-se și accidentări tot mai ciudate. Vestea că a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă, cunoscându-se integritatea sportivei, a șocat pe toată lumea. Mai ales că medicamentul administrat avea și niște efecte adverse teribile. De ce a fost nevoie de acest medicament, este o întrebare la care nimeni nu a dat un răspuns până acum, în condițiile în care răspunsul ar fi unul crucial.
Să iei cu bună știință un medicament aflat pe lista substanțelor dopante pentru a-ți îmbunătăți performanțele sportive este imposibil de crezut în cazul Simonei Halep. O ipoteză viabilă ar fi legată de disperarea medicilor în fața unor simptome inexplicabile de slăbiciune și oboseală, exact acelea pe care le-au experimentat marea majoritatea a celor vaccinați anti-Covid. Cu toate acestea, cei care i-au administrat Roxadustat nu au făcut nicio clipă legătura cu vaccinul și cu posibilitatea crescută ca acesta să contribuie la formarea de trombi, pentru că atunci și-ar fi dat seama că mai mult agravează lucrurile. ”În primul rând noi trebuie să știm dacă Simona Halep avea sau nu vreo formă de anemie.
Roxadustat nu te ajută în niciun fel dacă suferi de un efect advers al vaccinării Covid. Eu cred că gândirea care a stat în spatele administrării preparatului a fost exact creșterea oxigenării. Dacă sportiva nu era anemică, poate medicii au observat acest fenomen de oboseală excesivă, care nu se justifica nici prin alterarea funcției cardiace, nici prin anemie sau alte cauze de scădere a oxigenării țesuturilor.
S-au gândit, deci, să-i mărească nivelul de oxigenare, prin creșterea numărului de hematii, adică să inducă o poliglobulie, care să compenseze fenomenul. Exact ca în cazul populațiilor care trăiesc la altitudini mari și compensează rarefierea aerului printr-o poliglobulie naturală”, ne-a declarat dr. Oana Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

Medicamentul favorizează apariția cheagurilor

Medicii nu s-au gândit la trombi, la împiedicarea formării de trombi, la împiedicarea obstrucției vasculare prin trombi, pentru că Roxadustatul favorizează coagularea sângelui și și-ar fi dat seama că acest tratament nu este ceea ce-și doresc, consideră dr. Oana Secară.
”Dacă cineva s-ar fi gândit că vaccinul este cel care a indus această stare a organismului, care nu mai permite performanțele scontate, atunci ar fi trebuit să administreze un preparat care să defavorizeze formarea de trombi, care să dilate patul vascular, pentru a compensa o eventuală obstruare sau îngustare prin prezența de trombi, astfel încât perfuzia țesuturilor să fie mai bună. Părerea mea este că cine a recomandat acest preparat nu s-a gândit sub nicio formă la mecanismul legat de efectele adverse ale vaccinului.
Probabil s-a gândit doar cum să suplimenteze oxigenarea țesuturilor, în condițiile în care constata că țesuturile nu mai au aceeași performanță. Și-a dat seama că este o problemă de oxigenare, dar problema de oxigenare nu venea de la numărul de hematii, dacă, repet, sportiva nu era anemică, și probabil că venea de la perfuzia mai scăzută, posibil prin obstrucția sau îngustarea vaselor la anumite nivele”, ne-a mai precizat dr. Oana Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

Prospectul medicamentului, înfiorător

Prospectul Roxadustat, de pe site-ul Agenției Europene a Medicamentului, conține efecte adverse înfiorătoare. Printre acestea se numără evenimente trombotice vasculare, iar recomandarea pentru medici este să se evalueze foarte atent riscurile în raport cu beneficiile care ar putea rezulta din tratamentul cu Roxadustat. ”În rândul pacienților din studiile clinice, tromboza venoasă profundă a fost raportată frecvent, iar embolia pulmonară mai puțin frecventă. Majoritatea evenimentelor de tromboză venoasă și embolie profundă au fost grave”, se arată în prospectul medicamentului.
Sursa: Claudia Marcu/ ActiveNews 

Articolul Cazul Halep: A avut sportiva efecte secundare de la vaccin? Medicamentul interzis i le-a accentuat apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
https://informatialibera.ro/cazul-halep-a-avut-sportiva-efecte-secundare-de-la-vaccin-medicamentul-interzis-i-le-a-accentuat/feed/ 0 30970
Veste cutremurătoare în lumea sportului românesc: Fostul judoka Vasile Cojoc a murit la doar 35 de ani- Nu s-au făcut publice detalii despre condițiile care au dus la decesul sportivului https://informatialibera.ro/veste-cutremuratoare-in-lumea-sportului-romanesc-fostul-judoka-vasile-cojoc-a-murit-la-doar-35-de-ani-nu-s-au-facut-publice-detalii-despre-conditiile-care-au-dus-la-decesul-sportivului/ https://informatialibera.ro/veste-cutremuratoare-in-lumea-sportului-romanesc-fostul-judoka-vasile-cojoc-a-murit-la-doar-35-de-ani-nu-s-au-facut-publice-detalii-despre-conditiile-care-au-dus-la-decesul-sportivului/#comments Mon, 17 Oct 2022 11:41:03 +0000 https://informatialibera.ro/?p=30767 O veste grea a venit, în prima zi a acestei săptămâni, de la Federaţia Română de Judo. Instituția a anunțat, pe site-ul oficial, plecarea din lumea celor vii a unui fost sportiv, la vârsta de 35 de ani. „O veste tristă vine în această zi de luni. Fostul judoka sibian, […]

Articolul Veste cutremurătoare în lumea sportului românesc: Fostul judoka Vasile Cojoc a murit la doar 35 de ani- Nu s-au făcut publice detalii despre condițiile care au dus la decesul sportivului apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
O veste grea a venit, în prima zi a acestei săptămâni, de la Federaţia Română de Judo. Instituția a anunțat, pe site-ul oficial, plecarea din lumea celor vii a unui fost sportiv, la vârsta de 35 de ani.

„O veste tristă vine în această zi de luni. Fostul judoka sibian, Vasile Cojoc, a încetat din viață fulgerător, la vârsta de 35 de ani”, stă scris pe site-ul Federaţiei Române de Judo și pe pagina oficială de Facebook a FRJ-ului.

Multiplu campion național

Nu s-au făcut publice detalii despre condițiile care au dus la decesul sportivului.
Vasile Cojoc s-a născut pe 4 august 1987, fiind multiplu campion național și medaliat la multe turnee internaționale de judo.

„Federația Română de Judo transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, mai transmite sursa citată.

 

Sursa: Ziarul National 

Articolul Veste cutremurătoare în lumea sportului românesc: Fostul judoka Vasile Cojoc a murit la doar 35 de ani- Nu s-au făcut publice detalii despre condițiile care au dus la decesul sportivului apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
https://informatialibera.ro/veste-cutremuratoare-in-lumea-sportului-romanesc-fostul-judoka-vasile-cojoc-a-murit-la-doar-35-de-ani-nu-s-au-facut-publice-detalii-despre-conditiile-care-au-dus-la-decesul-sportivului/feed/ 1 30767
Români sunt discriminați – Fanii lui FCSB, în corzi! Mesajul transmis de conducerea lui West Ham: „Românii care fac asta vor fi invitați să părăsească stadionul!” https://informatialibera.ro/romani-sunt-discriminati-fanii-lui-fcsb-in-corzi-mesajul-transmis-de-conducerea-lui-west-ham-romanii-care-fac-asta-vor-fi-invitati-sa-paraseasca-stadionul/ https://informatialibera.ro/romani-sunt-discriminati-fanii-lui-fcsb-in-corzi-mesajul-transmis-de-conducerea-lui-west-ham-romanii-care-fac-asta-vor-fi-invitati-sa-paraseasca-stadionul/#respond Thu, 08 Sep 2022 14:26:13 +0000 https://informatialibera.ro/?p=30123 FCSB se pregătește pentru meciul cu West Ham, debutul în grupele Conference League, care va avea loc joi seara, de la ora 22:00. Meciul din Anglia cu West Ham a fost și este o adevărată aventură pentru suporterii vicecampioanei României. După ce au stat zeci de minute în fața stadionului […]

Articolul Români sunt discriminați – Fanii lui FCSB, în corzi! Mesajul transmis de conducerea lui West Ham: „Românii care fac asta vor fi invitați să părăsească stadionul!” apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
FCSB se pregătește pentru meciul cu West Ham, debutul în grupele Conference League, care va avea loc joi seara, de la ora 22:00.

Meciul din Anglia cu West Ham a fost și este o adevărată aventură pentru suporterii vicecampioanei României. După ce au stat zeci de minute în fața stadionului din Londra pentru a-și cumpăra bilete, iar unii fani din România au rămas fără transport după ce o companie aeriană a anulat toate zborurile, susținătorii formației lui Nicolae Dică primesc o nouă veste proastă.

Conducerea lui West Ham a anunțat că spectatorii care vor lua loc în alte zone ale stadionului decât în sectorul rezervat oaspeților și vor purta însemnele clubului din România (sau se vor manifesta!) vor fi invitați să părăsească arena din capitala Angliei.

Fanii lui FCSB, în corzi! Mesajul transmis de conducerea lui West Ham: „Suporterii români care fac asta vor fi invitați să părăsească stadionul!”

Suporterii lui FCSB care vor asista pe viu la meciul de joi cu West Ham, din altă zonă a stadionului decât din sectorul rezervat oaspeților, nu au voie să poarte însemnele clubului favorit. Conducătorii clubului britanic au transmis acest aspect omologilor români în dimineața zilei în care are loc meciul, iar gruparea lui Gigi Becali a remis imediat un comunicat în acest sens.

„Clubul West Ham United ne-a informat, în cadrul ședinței de organizare din această dimineață, că suporterii români care au bilete în alte zone ale stadionului în afara celei destinate oaspeților vor fi invitați să părăsească arena în situația în care poartă însemnele clubului nostru sau se manifestă în timpul meciului.

Vă rugăm să contribuiți la o desfășurare fără incidente a meciului din această seară, care marchează revenirea FCSB în grupele unei competiții europene. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în comunicatul remis de FCSB.

Meciul West Ham – FCSB, din prima etapă a grupelor Conference League, va avea loc joi, de la ora 22:00.

Sursa: ProSport 

Articolul Români sunt discriminați – Fanii lui FCSB, în corzi! Mesajul transmis de conducerea lui West Ham: „Românii care fac asta vor fi invitați să părăsească stadionul!” apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
https://informatialibera.ro/romani-sunt-discriminati-fanii-lui-fcsb-in-corzi-mesajul-transmis-de-conducerea-lui-west-ham-romanii-care-fac-asta-vor-fi-invitati-sa-paraseasca-stadionul/feed/ 0 30123
Cătălin Chirilă, campion european la canoe simplu 1000 metri https://informatialibera.ro/catalin-chirila-campion-european-la-canoe-simplu-1000-metri/ https://informatialibera.ro/catalin-chirila-campion-european-la-canoe-simplu-1000-metri/#respond Sun, 21 Aug 2022 09:20:20 +0000 https://informatialibera.ro/?p=29615 Canoistul român Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur în proba de canoe simplu pe distanţa de 1000 de metri de la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen. Chirilă a condus cursa pe aproape toată durata ei, încheind traseu cu timpul de 3:49.681. Pe locul 2 s-a clasat cehul […]

Articolul Cătălin Chirilă, campion european la canoe simplu 1000 metri apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
Canoistul român Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur în proba de canoe simplu pe distanţa de 1000 de metri de la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen.

Chirilă a condus cursa pe aproape toată durata ei, încheind traseu cu timpul de 3:49.681.

Pe locul 2 s-a clasat cehul Martin Fuksa, urmat de italianul Carlo Tacchini.

Cătălin Chirilă, campion mondial la Halifax, la canoe individual 500 metri, va evolua duminică și în finala acestei probe și la europenele de la Munchen.

Cursa a avut loc pe canalul olimpică de la Regata, „locul în care Ivan Patzaichin a scris povestea unui titlu olimpic cu pagaea ruptă, și unde Cătălin a ridicat mâna spre cer…un gând a zburat spre Ivan!”, au scris cei de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

 

Sursa: Cotidianul.ro 

Articolul Cătălin Chirilă, campion european la canoe simplu 1000 metri apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
https://informatialibera.ro/catalin-chirila-campion-european-la-canoe-simplu-1000-metri/feed/ 0 29615
Medicii legiști au terminat autopsia baschetbalistei Alessia Maria Raiciu: Autoritățile tac cu privire la faptul că vaccinul COVID i-ar fi putut cauza moartea! Fata nu avea o problemă de sănătate, ar fi murit în somn https://informatialibera.ro/medicii-legisti-au-terminat-autopsia-baschetbalistei-alessia-maria-raiciubineinteles-autoritatile-tac-cu-privire-la-faptul-ca-vaccinul-covid-i-ar-fi-putut-cauza-moartea-fata-nu-avea-o-problema-de-s/ https://informatialibera.ro/medicii-legisti-au-terminat-autopsia-baschetbalistei-alessia-maria-raiciubineinteles-autoritatile-tac-cu-privire-la-faptul-ca-vaccinul-covid-i-ar-fi-putut-cauza-moartea-fata-nu-avea-o-problema-de-s/#respond Tue, 16 Aug 2022 15:43:35 +0000 https://informatialibera.ro/?p=29525 Alessia Maria Raiciu, o tânără baschetbalistă, a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Alessia a jucat pentru mai multe echipe din Bucureşti, printre care CS Olimpia Bucureşti sau Agronomia Bucureşti. Medicii legiști au făcut lumină în cazul dispariției șocante a baschetbalistei Alessia Raiciu, care a decedat chiar în ziua […]

Articolul Medicii legiști au terminat autopsia baschetbalistei Alessia Maria Raiciu: Autoritățile tac cu privire la faptul că vaccinul COVID i-ar fi putut cauza moartea! Fata nu avea o problemă de sănătate, ar fi murit în somn apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
Alessia Maria Raiciu, o tânără baschetbalistă, a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

Alessia a jucat pentru mai multe echipe din Bucureşti, printre care CS Olimpia Bucureşti sau Agronomia Bucureşti.

Medicii legiști au făcut lumină în cazul dispariției șocante a baschetbalistei Alessia Raiciu, care a decedat chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

Sportiva a fost găsită moartă în propria casă, fără urme de violență pe corp.

Tânăra ar fi murit în somn, ea fiind găsită fără suflare duminică dimineață. Fata nu avea o problemă de sănătate care să îi pună în pericol viața.

Potrivit medicilor, cauza decesului este edem pulmonar acut.

Nu se știe ce a cauzat acest edem pulmonar, se mai așteaptă rezultatele de la examenul de anatomo patologie și cel toxicologic.

Edemul pulmonar acut, EPA, este afecțiune caracterizată de acumularea de fluide la nivelul alveolelor pulmonare, îngreunând respirația, prin alterarea schimburilor gazoase la nivelul membranei alveo-pulmonare, ce are că rezultat scăderea saturației oxigenului în sângele periferic.

De cele mai multe ori, edemul pulmonar are la bază o afecțiune cardiaca și poartă denumirea edem pulmonar acut cardiogen.

 

Sursa: Antena3

Articolul Medicii legiști au terminat autopsia baschetbalistei Alessia Maria Raiciu: Autoritățile tac cu privire la faptul că vaccinul COVID i-ar fi putut cauza moartea! Fata nu avea o problemă de sănătate, ar fi murit în somn apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
https://informatialibera.ro/medicii-legisti-au-terminat-autopsia-baschetbalistei-alessia-maria-raiciubineinteles-autoritatile-tac-cu-privire-la-faptul-ca-vaccinul-covid-i-ar-fi-putut-cauza-moartea-fata-nu-avea-o-problema-de-s/feed/ 0 29525
Vaccinul COVID „funcționează”?! Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit subit, luni, în ziua când împlinea 18 ani https://informatialibera.ro/vaccinul-covid-functioneaza-baschetbalista-alessia-maria-raiciu-a-murit-subit-luni-in-ziua-cand-implinea-18-ani/ https://informatialibera.ro/vaccinul-covid-functioneaza-baschetbalista-alessia-maria-raiciu-a-murit-subit-luni-in-ziua-cand-implinea-18-ani/#respond Mon, 15 Aug 2022 13:47:56 +0000 https://informatialibera.ro/?p=29502 Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit subit, luni, în ziua când împlinea 18 ani, anunță Federația Română de Baschet. Văzută drept una dintre tinerile de mare perspectivă, Alessia a câștigat mai multe medalii în cadrul competițiilor de juniori, iar debutul în Liga Națională de Baschet Feminin a venit devreme, pentru […]

Articolul Vaccinul COVID „funcționează”?! Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit subit, luni, în ziua când împlinea 18 ani apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit subit, luni, în ziua când împlinea 18 ani, anunță Federația Română de Baschet.

Văzută drept una dintre tinerile de mare perspectivă, Alessia a câștigat mai multe medalii în cadrul competițiilor de juniori, iar debutul în Liga Națională de Baschet Feminin a venit devreme, pentru Agronomia București.

Alessia Maria Raiciu era considerată una dintre cele mai talentate jucătoare din generația sa.

Mesajul FR Baschet după dispariția fulgerătoare a sportivei Alessia Maria Raiciu

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…

Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.

Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Odihnește-te în Pace, Alessia!” – FRB.

Oficialii Federației Române de Baschet nu au precizat care este cauza morții premature.

Articolul Vaccinul COVID „funcționează”?! Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit subit, luni, în ziua când împlinea 18 ani apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
https://informatialibera.ro/vaccinul-covid-functioneaza-baschetbalista-alessia-maria-raiciu-a-murit-subit-luni-in-ziua-cand-implinea-18-ani/feed/ 0 29502
La meciul cu Dinamo Kiev, fanii turci ai echipei Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin (+VIDEO) https://informatialibera.ro/la-meciul-cu-dinamo-kiev-fanii-turci-ai-echipei-fenerbahce-au-scandat-numele-lui-vladimir-putin-video/ https://informatialibera.ro/la-meciul-cu-dinamo-kiev-fanii-turci-ai-echipei-fenerbahce-au-scandat-numele-lui-vladimir-putin-video/#respond Thu, 28 Jul 2022 09:25:01 +0000 https://informatialibera.ro/?p=28958 Mii de suporteri ai echipei turce de fotbal Fenerbahce au cântat cu frenezie numele lui Vladimir Putin, imediat după ce echipa lor a primit gol de la Dinamo Kiev, în meciul jucat miercuri seară în preliminariile UEFA Champions League. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare și au atras […]

Articolul La meciul cu Dinamo Kiev, fanii turci ai echipei Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin (+VIDEO) apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
Mii de suporteri ai echipei turce de fotbal Fenerbahce au cântat cu frenezie numele lui Vladimir Putin, imediat după ce echipa lor a primit gol de la Dinamo Kiev, în meciul jucat miercuri seară în preliminariile UEFA Champions League.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare și au atras zeci de mii de comentarii critice la adresa suporterilor turci, care au început să cânte imediat după golul primit de echipa lor de la Vitali Buialski, în minutul 57. Stadionul Sukru Saracoglu a fost arhiplin miercuri și fanii turci au fost iritați de bucuria lui Buialski de după gol, când fotbalistul ucrainean a alergat prin dreptul peluzei cu suporterii adverși imitând ghearele unui vultur, pasărea simbol a rivalilor de la Beșiktaș.

Imediat cei aflați în spatele porții unde s-a marcat golul au început să cânte numele lui Putin și întregul stadion i-a imitat.
Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat în turul al treilea preliminar al competiției, după ce a marcat golul victoriei la Istanbul în minutul 114, prin Oleksandr Karavaev. Cotidianul turc de sport Fanatik scrie că antrenorul român nu a participat la conferința de presă de după meci, în semn de protest față de manifestarea pro-Putin a suporterilor turci.

Sursa: Libertatea 

Articolul La meciul cu Dinamo Kiev, fanii turci ai echipei Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin (+VIDEO) apare prima dată în Informația Liberă.

]]>
https://informatialibera.ro/la-meciul-cu-dinamo-kiev-fanii-turci-ai-echipei-fenerbahce-au-scandat-numele-lui-vladimir-putin-video/feed/ 0 28958