Actualitate, Politic, Sport

Români sunt discriminați – Fanii lui FCSB, în corzi! Mesajul transmis de conducerea lui West Ham: „Românii care fac asta vor fi invitați să părăsească stadionul!”

FCSB se pregătește pentru meciul cu West Ham, debutul în grupele Conference League, care va avea loc joi seara, de la ora 22:00.

Meciul din Anglia cu West Ham a fost și este o adevărată aventură pentru suporterii vicecampioanei României. După ce au stat zeci de minute în fața stadionului din Londra pentru a-și cumpăra bilete, iar unii fani din România au rămas fără transport după ce o companie aeriană a anulat toate zborurile, susținătorii formației lui Nicolae Dică primesc o nouă veste proastă.

Conducerea lui West Ham a anunțat că spectatorii care vor lua loc în alte zone ale stadionului decât în sectorul rezervat oaspeților și vor purta însemnele clubului din România (sau se vor manifesta!) vor fi invitați să părăsească arena din capitala Angliei.

Fanii lui FCSB, în corzi! Mesajul transmis de conducerea lui West Ham: „Suporterii români care fac asta vor fi invitați să părăsească stadionul!”

Suporterii lui FCSB care vor asista pe viu la meciul de joi cu West Ham, din altă zonă a stadionului decât din sectorul rezervat oaspeților, nu au voie să poarte însemnele clubului favorit. Conducătorii clubului britanic au transmis acest aspect omologilor români în dimineața zilei în care are loc meciul, iar gruparea lui Gigi Becali a remis imediat un comunicat în acest sens.

„Clubul West Ham United ne-a informat, în cadrul ședinței de organizare din această dimineață, că suporterii români care au bilete în alte zone ale stadionului în afara celei destinate oaspeților vor fi invitați să părăsească arena în situația în care poartă însemnele clubului nostru sau se manifestă în timpul meciului.

Vă rugăm să contribuiți la o desfășurare fără incidente a meciului din această seară, care marchează revenirea FCSB în grupele unei competiții europene. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în comunicatul remis de FCSB.

Meciul West Ham – FCSB, din prima etapă a grupelor Conference League, va avea loc joi, de la ora 22:00.

Sursa: ProSport 
guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile