Actualitate, Politic, Sport

La meciul cu Dinamo Kiev, fanii turci ai echipei Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin (+VIDEO)

Mii de suporteri ai echipei turce de fotbal Fenerbahce au cântat cu frenezie numele lui Vladimir Putin, imediat după ce echipa lor a primit gol de la Dinamo Kiev, în meciul jucat miercuri seară în preliminariile UEFA Champions League.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare și au atras zeci de mii de comentarii critice la adresa suporterilor turci, care au început să cânte imediat după golul primit de echipa lor de la Vitali Buialski, în minutul 57. Stadionul Sukru Saracoglu a fost arhiplin miercuri și fanii turci au fost iritați de bucuria lui Buialski de după gol, când fotbalistul ucrainean a alergat prin dreptul peluzei cu suporterii adverși imitând ghearele unui vultur, pasărea simbol a rivalilor de la Beșiktaș.

Imediat cei aflați în spatele porții unde s-a marcat golul au început să cânte numele lui Putin și întregul stadion i-a imitat.
Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat în turul al treilea preliminar al competiției, după ce a marcat golul victoriei la Istanbul în minutul 114, prin Oleksandr Karavaev. Cotidianul turc de sport Fanatik scrie că antrenorul român nu a participat la conferința de presă de după meci, în semn de protest față de manifestarea pro-Putin a suporterilor turci.

Sursa: Libertatea 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile