Aktuális, GREAT RESET, Tudomány

+18 VIDEÓ: Azoknak covid-terroristáknak a figyelmébe, akik rákényszerítették a kísérleti COVID-injekciót emberek millióira: Gumiszerű dugulások a szív erekben az mRNS vakcinák után

Az alábbi, egy szívműtétet bemutató videó több szempontból is horrorisztikus. Elsősorban laikus, azaz nem orvosi végzettségű embereket már egy akármilyen műtét véres bemutatása is elborzaszthat, azonban ez a videó fokozottan ijesztő. Egy érdugulás miatt műtőasztalra került , háromszor Pfizer covid-injekcióval  beoltott személy szív-artériáit tárták fel az orvosok, miután azt észlelték, hogy a beteg szíve valamiért nem működik megfelelően.

A műtét során az orvosok megdöbbenve tapasztalták, hogy a beoltott beteg szívének ereiben pont olyan, hosszú, gumiszerű alvadékok képződtek, amilyeneket eddig a halottbalzsamozók találtak beoltott majd oltás után elhunyt személyek ereiben, miután nem értették miért nem tudják a holttestekből, a balzsamozási protokollnak megfelelően leereszteni a vért.

Ami eddig ezekről a halálos érdugulásokról kiderült: A balzsamozók 2021 második negyedéve óta hatalmas dugulásokat találtak a halottak ereiben. Ilyen típusú dugulásokat még egyetlen balzsamozó vagy temetkezési vállalkozó sem tapasztalt, ez a jelenség kizárólag a COVID vakcinák bevezetése után bukkant fel. Az ereket eltömő dugulások lehetnek olyan nagyok és makacsok, hogy lehetetlen a balzsamozó folyadékot az erekbe pumpálni ha nem távolítják el ezeket az erekből. Már 2 méter hosszú dugulásokat is találtak. Ezek felvették a vérerek alakját, mint valami furcsa, halálos férgek.

Az elzáródások nem vérrögök:

– A dugulások fehérek, míg a vérrögök színe a nagyon sötétvöröstől feketékig terjednek.

– A dugulások gumiszerűek és erősek, míg a hagyományos vérrögök lágyak.

A Rense oknyomozó portálon nyilvánosságra hozott a szívműtétről készült videót a többi globalista megosztó portál nyilván cenzúrázta volna. A videó felvételén jól látszik miféle, féregszerű, furcsa alvadékokat húznak ki a páciens feltárt , a műtét idejére leállított szívéből.

Nem kell orvosnak lenni ahhoz, hogy a felvétel láttán kezdjük kapiskálni miért is növekedett meg rohamosan az oltottak körében a különböző szívbetegségek száma.

Ajánljuk ezt a népirtást igazoló videót azoknak a magukat orvosoknak, politikai vezetőknek, különféle vakcina propagandistáknak mondó,  VALÓJÁBAN TÖMEGGYILKOSOKNAK!!! , akik  félrevezetéssel, megfélemlítéssel, zsarolással, megszorításokkal rákényszerítették az emberek millióit, a kétes, eltitkolt mellékhatásokkal rendelkező COVID szérum beadatására.

HOGY ÉRZIK ILYENKOR MAGUKAT??? FELFOGTÁK MIT TETTEK?!

Ami pedig a magyar részét illeti a történetnek, szívesen megmutatnák ezt a horrorfilmeket simán leköröző műtéti videó felvételt a magyar kormány Pfizer-ügynökének, a „hős kutatónak” hazudott Karikó Katalinnak is, aki a Mainsteam média berkeiben azért lett agyon ajnározva a covid-mizéria idején, mert állítólag nagy szerepe volt a covid-méreginjekció kifejlesztésében!

Feltennénk a kérdést Karikó asszonyságnak, árulja már el, milyen érzés tömeggyilkosnak lenni?!

És természetesen azokat a politikai vezetőket se hagyjuk ki ezen kérdés feltevéséből, akik világszerte pénzért propagálták az oltótűkkel osztogatott halált a választópolgáraiknak!

FIGYELEM: az alábbi VIDEÓT csak erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk megtekinteni.

Forrás: Rense.com

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile