Aktuális, Vélemény

A covid-zombiknak semmi nem szent és semmi nem drága?  – Saját gyereke születésnapját fogta be vakcina-reklámnak a magyarországi mentőszolgálat szócsöve

Mit ad egy jó covid-apa szülinapi ajándékként 12 éves fiának? Hát covid-oltást. És természtesen mindezt sajtónyilvánosan.  Mióta teljesen nyilvánvalóvá vált előttem is, hogy ez az egész Covid19 megnevezésű globális terrortámadás nem egy vírus okozta járvány, hanem egy, a globalista elit vezényelte egységes háború, azóta azon tanakodom, hogy mindazok, akiket a covid-kormányokká alakult globalista/sátánista politikusok beszerveztek a gyalázatos terrortámadás végrehajtásába, vajon milyen lelkiismerettel élnek, egyáltalán felfogják, hogy mit tesznek éppen?

 

Tisztában vannak az orvosok azzal, hogy mibe sodorták őket bele? A 6 éves orvosi egyetemet elvégzett orvos, úgy tesz, mintha  nem kellene, tudja, hogy ez az egész járványnak hazudott  sátáni machináció orvosilag  nem állja meg a helyét, egy szédületes nagy hazugság az egész, amit az orvostudomány álcájával hajtanak végre.

Az orvos, aki úgy tesz, mintha a PCR teszt alkalmas lenne járványügyi statisztikák vagy egyáltalán egy személy egészségi állapotának meghatározására…

Az orvos, aki úgy tesz , mintha nem tudná, hogy egy rongymaszk semmilyen vírustól nem védene meg, már amennyiben  vírusról beszélünk…

Az orvos, aki lelkiismeret furdalás nélkül beadja embereknek azt a kísérleti szert, amiről fogalma nincs hogy igaziból micsoda az, nemhogy a csodaszuri kockázatairól, lehetséges mellékhatásairól tudna…és teszi mindezt úgy, hogy nem vállal felelősséget egy kényszerített orvosi eljárás után, amit ő követ el. Ja, hogy parancsra teszi. Csak szólok, az egykori Gestapósok is hiába érveltek ezzel aztán…

Az orvos, aki ott van a fehér köpenyegében azokon az osztályokon, ahol  egy  globalista parancs szerinti gyilkos protokoll használatával emberek ezreit öltek meg, olyan emberekét is, akiknek semmi köze nem volt sem a covidhoz, sem semmilyen légúti virózishoz…Hogy tudnak ezek az orvosok élni, létezni, hogy tudnak tükörbe nézni?

Nem félnek? Önmaguktól, attól a szörnyetegtől, akivé lettek? Vagy aki eladta a lelkét a Gonosznak, már nem tud ettől félni?

Nem félnek az emberi és isteni elszámoltatástól?

Bár igaz, mit várjon el az ember olyan orvosokról, akiket szemmel láthatóan nem érdekel, hogy a covidnak mondott bajt okozó vírust, SOHA sehol nem izolálták valójában, az egész p(l)andémiás őrület egy számítógépes maketten alapszik, amit rekordidőn belül ( na, ez volt az igazi mentális fertőzés) elterjesztettek a beszervezett médián keresztül az egész Földön.

Ha Isten segítségével egyszer véget ér ez a covid-őrület és az Isten teremtette földi ember nyeri a csatát, ezekkel a covid-sintérekké degradált orvosokkal mi lesz? Hogy fogják kimagyarázni, hogy szent küldetésüket feladva sátáni eszközeivé lettek egy emberiség ellenes bűncselekmény-sorozatnak?

Igen, a covid-terroristák vezéreinek ez a két „legfertőzőbb”eszköze ebben a terrortámadásban, az orvosok és a média.

Őket fogták be a gyalázatos Covid19 háborúba az emberiség ellen.

Meg sem lepődtem igaziból azon sem, hogy tegnap megkaptam azt a projektet, prognózisnak nevezett előre megírt forgatókönyv-makettet, mely előre novemberig felvázolta, milyen hazugságokkal, hamis számokkal kell levezényelni az őszi náthaszezonra időzített úgymond „negyedik hullámot” Romániában. Mert itt nem a meteorológia hanem az ál-orvostudomány  jósol… mint valami sátáni Sybllek…

Ez már a NO COMMENT kategória.

És ezek a covid zombik  – hiába hangoztatják az emberek, azaz azok a tömegek, akiknek, hála Istennek nem tudták kimosni az agyát, megfélemlíteni, elvenni a lelkét, azok, akik  minden lehetséges fórumon  írják, mondják, hogy tisztában vannak azzal, hogy a hatóságok hazudnak, a média hazudik, a kormányok hazudnak.

Tisztában van ezzel már mindenki, aki tiszta fejjel, értelemmel nézi ezt az ördögi színjátékot, melynek tétje az emberi társadalom jövője.

A magyarországi covid-kormány attrakciói pedig annyira aljasok, átlátszóak és undorítóak, hogy lassan megértem az összes olyan jelző valóságos jelentését, melyeket eddig általában tömeggyilkosokra, sátánista pszichopatákra és világmegrontó, hazaáruló gazemberekre lehet, lehetett használni.

Szóval mindig azt hiszem, hogy például a magyarországi covid PR már nem tud mélyebbre süllyedni… láttuk ugye a megvásárolt közéleti sztárocskákat, nejloncelebeket, akik jó pénzért lettek covidosak, majd akik beálltak vakcina reklámnak, végignéztük azt is, hogy ismert magyar embereket a halálukban is meggyalázva rájuk fogták, hogy covidba haltak meg…

Igaz, ha Covid19-nek nevezzük ezt a terrortámadást, az egész sátáni hadviselést, akkor például csonkahonban Balázs Fecó vagy Szőcs Géza is valóban a covidba haltak bele. És a sok-sok névtelenségbe maradó lélegeztető gépekkel kivégzett magyar  nyugdíjas…A Covid miatt haltak meg. És nem a SARS-vírus okozta szövődményekbe ugye… Mert a covid és a SARS vírus okozta megbetegedés nem egy és ugyanaz, ebben a projektben.

De a magyar covid-légiónak mindig sikerül alulmúlnia önmagát.

Meg meglepnie még engem is, pedig Isten az Atyám, csak rosszra számítok tőlük.

Mégis ledöbbentem azon, mikor azt olvastam a magyarországi covid-sajtóban, hogy a csonkahoni Országos Mentőszolgálat szóvivője, bizonyos Győrfi Pál  most aztán kivágta a rezet, túlugrotta a felásottat,mert  róla egyenesen azt írják a magyarországi lakájsajtós szennylapok, hogy 12 éves kisfiának születésnapjára covid oltást ajándékozott. Mit ne mondjak, szép kis ajándék ez egy szerető apától, főleg a sajtó nyilvánossága előtt.

Ez az alak, nem átallja a saját gyermekét, a saját kisfiának a születésnapját vakcina reklámmá gyalázni.

Mégis miből vannak ezek az alakok gyúrva?

Nyilván ez a „gyerekem a vakcina-reklámom” akció sem más, mint egy ultra-primitív  és nyilván jól honorált reakció azokra a Facebookon is szórt átkokra, mikor az emberek  odaírják a covid-kápóknak, hogy azok a gyerekeiknek kínálgassák a kísérleti GMO-s szert.

Egy gyerekkel reklámozni bármilyen gyógyszert eleve etikátlan, de az, hogy valaki képes a saját gyereke születésnapjából ilyen gusztustalan vakcina-reklámot csinálni, ez már  túlmegy minden határon, emberi jóérzésen.

Más kérdés, hogy el kell tanakodni, hogy a nagy oltáspártinak bemutatott Győrfi Pál valóban beadatta a 12 évet éppen betöltő gyerekének a kísérleti szert, melynek gyerekeknél való alkalmazását maga a FDA, az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság megkérdőjelezi, pont tegnapelőtti nyilatkozatukban, melyben nem hagyták jóvá az Egyesült Államokban a harmadik oltás tömeges alkalmazását, erre is kitérnek.Mondván, hogy a covid-szérum hosszú távú hatásai ismeretlenek, veszélyesek.

Remélni lehet, a szülinapos gyerek érdekében, hogy az egész mégiscsak reklám, a szokásos sátáni hazugságtenger egy mementója…

Emlékezzünk csak arra, mikor a nagy covid-kormányzó,  Orbán Viktor elharsogta , hogy ő biza kínai oltással oltakozott, aztán 2 napra rá lazán berepült Izraelbe, ahova meg állítólag senkit nem engedtek be, még a Pfizer egyik vezetőjét sem, ha nem Pfizer  szérummal lőtték be. Szóval Orbán Viktor volt az egyetlen izraeli katona, aki kínai vakcinával szép testében  landolhatott Tel Avívban. Ördögi hazugságáradat.

 

Rákerestem ennek a Győrfi Pálnak a Facebook  profiljára. Látni akartam, ki ez az alak, aki a gyerekével ilyet tud tenni, a gyereke szülinapját covid-terrorista PR fogássá képes alakítani, vagy ne adj Isten a gyereke életét kockára tenni, ha mégsem hazudott. Vakcinareklámmá tenni a saját fiát, annak születésnapján… undorító!

Mit ne mondjak az első kép, amire rányitottam említett egyén profilján egy olyan kórházi csoportkép volt, ahol ez a Győrfi Pál katonákkal körbevéve pózol valami magyar kórházban. Mint egy háborús fénykép.

Hangulatkép a csonkahoni kórházi-frontról… több a katona mint az orvos?

Front fotó.

Mert igaziból mi a rákot keresnek a (ki tudja miféle) katonák a magyar kórházakban? ! Kinek a zászlajára, kinek a himnuszára esküdtek fel ezek a katonaruhás fogdmegek, akikkel a covid szóvivő pózolt? Reméljük, egy kemény hadbíróság előtt egyszer majd választ adnak ők mindezekre a kérdésekre.

Katonák a fronton, azaz a kórházban… Mert ez háború kérem, és nem járvány.

A kórház és az egészségügy pedig a csatatér, ahol lehet ölni, kísérletezni, oltani…

Remélem már nem sokáig.

És akármilyen sötét és mély most ez a covid-terrorista mocsár én tudom, hogy Isten nem pazarol és mind mindig, ezek a mostani covid-háborúsbűnösök is megkapják a maguk Nürnbergjét…

Igaziból nagyon sajnálom azt az ismeretlen, 12 éves fiút, aki egyszer majd, ha felnő, talán nagyon fogja szégyellni magát azért, amit az apja tett vele a 12 –ik születésnapján…

-szmm-

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile