Aktuális, Külpolitika

A covidba nem halt meg gyerek, de a covid vakcina miatt már igen! – Izrael nyomdokait követve elkezdték az iskolás gyerekek beoltását a kísérleti géntechnológiás szerrel Magyarországon

Bár hiteles, tudományosan, orvosi érvekkel alátámasztott oka nincs annak, hogy a 12 évet betöltött gyerekeket elkezdjék oltani a kísérleti Covid vakcinával, az Orbán Viktor vezette magyarországi kormány parancsára hétfőtől elkezdték az iskolások úgynevezett „tömeges oltását” Magyarországon.

Magyarország ezzel sikeresen felzárkózott Izrael és Ausztrália mögé, ahol szintén oltják a gyerekeket, noha ennek szükségességét maga a WHO sem merte nyilvánosan elismerni. Izraelben már azzal kecsegtetik a két oltást megkapottakat, hogy amennyiben nem kérik a harmadik kísérleti vakcinát, úgy a „védettségi igazolványuk” érvénytelenné válik, tehát könnyű kiszámítani, mi vár a magyarországi oltottakra is. Hathavonta oltás a kísérleti géntechnológiás szerrel, mindhalálig…

 

 

A magyarországi, kormány-szoptatta lakájmédia erről (többek között) így számolt be:

„Hétfő reggel elkezdődött a 12 év feletti diákok tömeges oltása. A héten összesen csaknem 50 ezren kaphatják meg a Pfizer vakcina első adagját. A hét végéig 11 ezer diákot oltanak be a fővárosi iskolákban. Ma reggel 45 autó indult el hogy kiszállítsák a több mint 310 oktatási intézménybe a vakcinákat. Sára Botond, fővárosi kormánymegbízott kiemelte: vakcina van bőven, így ha valaki meggondolta magát, akkor be tudja oltatni a gyermekét az iskolában. A cél, hogy minél előbb minél többen megkapják az oltóanyagot, és hogy a jelenléti oktatás biztonságban el tudjon indulni szeptember elsején – hangzott el az M1 Híradójában.”

A történetbe az a legvisszataszítóbb és legfelháborítóbb, hogy semmilyen orvosi tanulmány nem igazolja azt, hogy a gyerekeket be szabad oltani azzal a kísérleti trutyival, amiről egyre több furcsaság lát napvilágot.

A gyerekek oltásáról  egy, többek között  covidos  betegeket gyógyító tüdőgyógyász  főorvos  Dr. Oana Mihaela Secară főorvos asszony az alábbiaka tnyilatkozta:

„Nem adható be gyermekeknek olyan oltás, amelyet legalább 5 éve nem teszteltek. Miért? Mert legalább hozzávetőleges képet kell alkotni az oltások hosszú távú mellékhatásáról, ugyanis a beoltott gyerekek előtt áll az egész életük és nem mindegy, hogy ezt milyen egészségi állapotban élik le.

Azontúl legyen világos, az eddigi összes orvosszakértői tapasztalat azt igazolja, hogy a gyereke  99 százaléka nem fog súlyos koronavírus fertőzést kapni attól a vírustól, amely ellen oltanák. Ez a vírus semmivel sem veszélyesebb a gyerekek 99 százalékára nézve, mint akármelyik más légúti vírus. Miért kellene akkor pánikszerűen egy nem tudni milyen mellékhatásokkal rendelkező kísérleti vakcinával kockára tenni a gyerekek életét? A gyerekek is, akár oltják őket, akár nem kontaktusba fognak kerülni ezzel a  vírussal, és az egészséges szervezetű gyerekek  majdnem teljes százaléka saját immunrendszere segítségével legyőzi a vírust, természetes úton fog immunizálódni, ahogy nagy részük már immunizálódott is. Minek kockáztatni akkor egy kétes kísérleti vakcinával gyerekeink életét, egészségét?

Legyen világos, a tömeges oltásokkal nem lehet megállítani a koronavírus terjedését. Ehelyett olyan kockázatokat vállalunk, amelyek nem érik meg, hogy egészséges gyerekek életével kísérletezzenek. Nem fognak senkit, egy gyereket sem így a kísérleti oltással megvédeni, amúgy mint mondtam, a gyermekeknek nincs szüksége erre a védelemre, mert ha el is kapják a koronavírust, többnyire enyhe vagy nagyon ritkán közepesen gyenge  betegséget vált ki belőlük. Semmi nem indokolja, hogy ne folytassák le az előírt  orvosi protokollt, a normális , évekig tartó tesztelést, mielőtt elkezdnek covid ellen gyerekeket oltani!

Ők a mi gyermekeink, a mi fiataljaink… Miért fizetnének ők azért, mert mások, esetleg  rejtett érdekekből így döntenek a sorsukról?”- hangsúlyozza Dr. Secară.

És egyelőre csak a rövidtávú mellékhatások ismeretesek, rossz bele gondolni, hogy tizenéves gyerekeknek adnak be egy olyan kísérleti valamit, ami hosszú távú mellékhatásai egész életükre rányomhatják a bélyegüket.

A koronavírus fertőzésbe a hivatalos és felnagyított (rém)hírek szerint sem halt bele  gyermek, arról viszont sajnos nem egy cikk látott már napvilágot, hogy például a Pfizer  GMO-s szere gyerekek halálát és súlyos megbetegedését  okozta az Egyesült Államokban, ahol először kezdek el gyerekeken kísérletezni a covid-oltással.

Elgondolkodtató az, hogy vajon miféle szülő az, aki kiteszi egy ilyen háborús helyzetben a gyermekét egy ismeretlen, genetikai szerrel való kísérletezésnek, mert a háttérből mozgatott politikai erők ezt parancsolják?!

Kedves, a gyermeked az oltásra terelő szülő, vajon hogy számolsz el a lelkiismereteddel, ha PONT A TE gyereked lesz az a „ritka” eset, akivel a kísérleti szer mellékhatása végez vagy megnyomorít? Megéri?

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile