Aktuális

Kétéves gyerek halt meg a kísérleti Pfizer oltástól  az USA-ban- valószínűleg saját szülei tették kísérleti patkánnyá

Saját szülei ölték meg azzal, hogy kísérleti patkányt csináltak belőle. Halálesetet jelentett a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), az USA-ban, a jelentés szerint , egy kétéves virginiai kislány 2021. február 25-én megkapta a második adag kísérleti Pfizer-oltást, majd  négy nappal később, március 1-jén, a kétéves gyermeket kórházba szállították, mivel az oltás miatt súlyosan szövődmények léptek fel. A gyerek  olyan súlyos állapotba került, hogy nem tudták megmenteni.

A VAERS-hez eljuttatott jelentés, amely itt megtekinhető a VAERS ID – 1074247 számon , megállapítja, hogy a kétéves kislány, kórházba szállítása után  két nappal később, március 3-án halt meg. A jelentés egyértelműen kimondja azt is, hogy a kisgyermeknek semmilyen más alapbetegsége, születési rendellenessége, maradandó fogyatékossága korábban nem volt.

 

A kísérleti Pfizer oltást gyermekeknél nem engedélyezték, ezért csak az feltételezhető, hogy a kislány szülei felajánlották saját gyereküket kísérleti patkánynak. Az sem nyilvános egyelőre milyen rendszer alapján válogatták a gyerekeket a vakcina kísérlethez, ugyanis ez törvénytelen és bűncselekménynek számít, még akkor is, ha a szülők vagy a gyám beleegyezik. Könnyen feltételezhető, hogy akár a felnőtt gyógyszerkísérletek alanyainál itt is komoly pénzeket fizetnek, gyerekek esetében nyilván a szülőknek vagy gyámoknak.

Jelenleg a kísérleteket az Egyesült Államokban 6 hónapos kortól végzik gyermekeken.

( Forrás: PhytoMint)

(Vezető fotó : Illusztráció)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile