Aktuális, Külpolitika

A Hit és a Jog ereje: egy szövetségi bíró megvétózta a New York-i covid kormányzó intézkedéseit – Vallási meggyőződésük védi meg az egészségügyi dolgozókat a kötelező covid-oltástól

A covid terrorizmus egyik legsötétebb páholymestere, Andrew Cuomo New York-i kormányzó augusztus 16-án rendelte el, hogy New York állam területén csak azok dolgozhatnak az egészségügyben, akik beoltatják magukat a kísérleti covid szérummal.

Mint ezt a The  Epoch Times cikke hírül adta ez a sátáni kényszerítő terv meghiúsult, ugyanis egy szövetségi bíró helyt adott annak a beadványnak melyet New York-i orvosok és ápolók nyújtottak be a szövetségi bírósághoz, s jelezték, hogy vallási meggyőződésükkel ellentétes a covid-szérum beadatása mivel az abortált emberi magzatok részeit tartalmazza.

Vajon az oltakozók közül hányan vannak tisztában, azzal, hogy a testükbe fecsendezzett GMO-s szérumban elölt emberi magzatok sejtrészecskéi vannak?

Az egészségügyi dolgozók jelezték panaszukban, hogy a Cuomo „oltási parancsa” érvényteleníti az 1964. évi állampolgári jogról szóló törvény VII. paragrafusa szerinti őszinte vallási meggyőződés biztosítását. Konkrétan azzal érveltek, hogy a kötelező oltásra vonatkozó rendelet megsértette az amerikai alkotmány első és tizennegyedik paragrafusának módosítását, a felsőbbségi záradékot és az egyenlő megítélésről szóló záradékot.

A per során a felpereseket csak álnevekkel azonosították, mert – ahogy ezt a beadott panasz is jelzi – a helyi covid-média cikkekben “rágalmazta” őket, mint úgynevezett “kitaszítottakat”, akiket ki kell zárni a társadalomból mindaddig, amíg nem hajtanak fejet a covid terror előtt és szúratják magukba a génmódosító szérumot.

David Hurd, a New York -i északi körzet amerikai járásbíróságának (még Bill Clinton által kinevezett) bírója ebben az ügyben szeptember 14 -én reggel hozott határozatot.

“Az oltási parancsot felfüggesztik”, és a New York -i Egészségügyi Minisztérium nem tehet fegyelmi vagy egyéb intézkedést bármely érintett személlyel szemben , nem tehetnek szankcionáló intézkedéseket a felperesek munkavégzése, tartózkodási helye, belépési jogosultságai , bármely más státusza vagy szakmai képesítése ellen. A felperesek panaszának helyt ad a bíróság, elfogadva, hogy vallási meggyőződésük összeegyeztethetetlen a covid-oltás beadatásával.” – áll Hurd végzésében.

 

Forrás: The  Epoch Times

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile