Aktuális

A horvát elnök véget akar vetni a covid-őrületnek, úgy véli, be kell fejezni a covid-mizériát és a vakcina-háborút- lázadó sajtótájékoztatója után Horvátországot egyből „vörös zónának” nyilvánították a covid-terrorizmus elmebeteg irányítói (+videó)

Hívei és szimpatizánsai kezdhetnek is  aggódni Zoran Milanović horvát elnökért, aki pár napja kiállt a nagynyilvánosság elé és határozottan kijelentette, elege van az egész hamis, covid-mizériából , és a társadalmi kontrollt és nem járvány megfékezést szolgáló vakcina őrületből. A tavaly (nem hazudtolva meg a Covid19 sátáni terrortámadás lényegét, négy olyan államfő hunyt el, hirtelen és váratlan betegségekben, akik fehér hollókként szembe próbáltak szállni a globalista/sátánista covid-terroristákkal. Burundi, Tanzania és Haiti vezetői voltak ezek.

Burundiban Pierre Nkurunziza elnök, Tanzániában John Magufuli elnök, Haitin Jovenel Moïse elnök  próbált szembeszállni a sátánista covid-maffiával, de sajnálatos módon mind a három államfőt sikerült eltenniük láb alól.

Nyilván valamennyien emlékszünk például a biológusi végzettséggel rendelkező egykori tanzániai elnökre, John Magufulira, aki a covid őrület kezdetekor bebizonyította, hogy a „csodafegyverré” avanzsált genetikai segédeszköz, a PCR teszt alkalmatlan víruskimutatásra.  A covidos papaya gyümölcs és a pozitiv PCR tesztet produkáló, amúgy egészséges nősténykecske története bej

rta az egész világot, azonban az igazságnak ez a nyilvánvaló , létező kis része nem volt elég, hogy a pánikba taszított és lebutított tömeget észre térítse s megállítsa az évtizedek óta kitervelt emberirtással összekapcsolt mentális hadvizelést, a „Covid19-p(l)andémiát.

Zoran Milanović, horvát elnök a véget nem érő logikátlan oltakozásról is beszélt egy sajtótájékoztatón:

„Minden napom a CNN és pár másik mainstream csatornával indítom, és azon gondolkozom, hogy most  én nem vagyok normális, vagy ők őrültek meg!? Pánikot terjesztenek, félelmet keltenek! A kezdetektől fogva!

Oltasd be magad, majd oltasd be magad újból és újból!

Meg kell tudnunk, hogy mi ennek az  őrületnek a célja?!

Nincsen élet kockázat nélkül, ezernyi komolyabb betegség van, amibe az emberek megbetegedhetnek és meghalhatnak! Mi meg 1,5 éve csak a covidról beszélünk! Újév óta csak nonszensz dolgokat kell hallgatnom!”

 

Magyar nyelvű feliratozással a horvát elnök nyilatkozata ITT tekinthető meg. Egyelőre.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile