Aktuális, Külpolitika

VIDEÓ: A Luganszki Népköztársaság teljes felszabadítását jelentette be az orosz védelmi miniszter

A Luganszki Népköztársaság (LNR) teljes területét kivonták az ukrán ellenőrzés alól – közölte az orosz védelmi tárca.

A lenti videó kommentár nélkül mutatja be, hogyan fogadták a luganszkiak az orosz katonákat.

 • Szeverodonyeck után jött Liszicsanszk

  Liszicsanszk elfoglalásának híre azt követően érkezett, hogy az ukrán csapatok a múlt héten visszavonultak a közelben található, a Donyec folyó túloldalán fekvő Szeverodonyeckből. A Szeverodonyeckért folytatott harcok több hónapig tartottak.

 • Liszicsanszk

  Liszicsanszk
 • Az elmúlt 24 órában 182 négyzetkilométert szabadítottak fel

  Mint arról Szergej Sojgu hadseregtábornok beszámolt, a sikeres harci műveletek eredményeként az Oroszországi Föderáció Fegyveres Erői a Luganszki Népköztársaság népi milíciájának egységeivel együtt teljes ellenőrzést harcoltak ki Liszicsansk város és számos közeli település felett. Az elmúlt 24 órában felszabadított területek összessége 182 négyzetkilométert tett ki – olvasható a védelmi tárca hivatalos Telegram-csatornáján.

 • Az olajfinomítóért folytak a leghevesebb harcok

  Oroszország és Ukrajna a hét elején súlyos harcokról számolt be Liszicsanszk környékén, a leghevesebb harcok a város olajfinomítójánál zajlottak, amely néhány napja került az orosz erők ellenőrzése alá.

 • Liszicsanszk volt az ukránok utolsó bástyája

  Tegnap az orosz hadseregből és a luganszki népi milícia harcosaiból álló szövetséges erők körülzárták Liszicsanszk városát, az egykori Luhanszki terület utolsó, az ukrán biztonsági erők ellenőrzése alatt álló városát.

 • A védelmi tárca közleménye

  “Ma, 2022. július 3-án az Oroszországi Föderáció védelmi minisztere, Sz. K. Sojgu hadseregtábornok jelentést tett az Oroszországi Föderáció fegyveres erőinek legfőbb főparancsnokának, V. V. Putyinnak a Luganszki Népköztársaság felszabadításáról” – áll a minisztérium sajtóközleményében.

 • Putyin orosz elnököt értesítette Szergej Sojgu

  A HÍRT VLAGYIMIR PUTYIN ELNÖKNEK JELENTETTE – ÁLL A VÉDELMI MINISZTÉRIUM KÖZLEMÉNYÉBEN.

 • Az orosz védelmi miniszter bejelentése

  Az ukrán erők utolsó maradványait is kiűzték a Luganszki Népköztársaságból (LPR) – jelentette be vasárnap Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter.

   

  Forrás: Orosz Hírek 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile