Aktuális, Tények mögött a lényeg

A miniszter szőrtelenít, kísérleti oltásokat adogat be, a műtétre váró betegeket meg sok helyen nem látják el

Ioana Mihăilă, szám szerint a negyedik egészségügyi miniszter tíz hónap alatt Romániában. A p(l)andémiás covid terrorizmus  elharapózása óta ugyanis  a román egészségügyi tárca élén úgy cserélődtek a miniszterek, mint jobb bordélyházban a lelakott kurvák. Volt itt minden, még egy sármos volt gatyamodell is beugrott kicsit a miniszteri bársonyszékbe.

Ioana Mihăilă természetesen éppúgy nem ért a járványkezeléshez és a virológiához, mint elődei, foglalkozását tekintve endokrinológus szakorvos volna, bár Nagyváradon, egy szépészeti klinikán kereste a betevőt, ahol specialitása a végleges szőrtelenítés volt. Nyilván ért hozzá, hogyan kell megkopasztani a népet.

 

 

Természetesen a primitív degeneráltság mélységeibe süllyedt oltáskampányból ő sem maradhatott ki, és mint a hivatalos covid-média azonnal szétnyálazta szombaton, a miniszter asszony is (minő boldogság!) fecskendőt ragadott és beállt oltani azokat a kétlábú kísérleti alanyokat, akik felülve az agresszív és bárgyú oltáspropagandának beadatják maguknak a kísérleti szernek számítható, védőoltásnak nem mondható injekciót. Nem akarunk ötleteket adni, de lehet, ha ígérnének a kísérleti alanyoknak egy-egy ingyenes szőrtelenítést többen jelentkeznének, s nem kellene akkorákat lódítani az oltakozási kedvről, mint ahogy most műveli a megvásárolt covidsajtó.

A dologban azontúl, hogy istentudja mi a génmanipulált jófenét adnak be embereknek oltás címszó alatt ebben a világőrületben, az az , hogy mindeközben a valódi betegeket és a sürgősen operációra szorulókat több helyen nem látják el.

Mint ahogy a nemzetközileg elismert idegsebész Leon Dănăilă doktor is hiába vár jelenleg nagy fájdalmak között egy sürgős csípőműtétre, ugyanis a bukaresti Foișor ortopédiai kórházat a másik covidkápó, Raed Arafat államtitkár elvtárs (Allah növelje meg a szakállát)  parancsára covid-kórházzá alakították és a betegeket  az éjszaka leple alatt akarták kipenderíteni onnan, nyilván olvasóink is emlékeznek a botrányra.

A teljes ortopédiai kórházat kiürítették a covidveszély jeligéje alatt, s a teljes kórházban található jelenleg 13 covidosnak nyilvánított személy.

Az ortopédiai osztályok üresek, a műtétre váró betegek pedig odahaza szenvednek.  Mert egy hazug járvány menedzselése közben az Egészségügyi Minisztérium nem foglalkozhat ugyebár a valódi betegségekkel!

A miniszter asszony pedig fecskendőt ragadva oltja, aki a keze közé kerül és közben nyilván nagyon boldog az összes nemzetáruló dilettáns orvossal együtt, milyen vagányul is teljesítik a nagy covid projektet, az egészségügy szétverését, a valódi betegségek semmibe vételét.

Hova fajulhat még ez a globális, embertelen őrület, nem tudni.  De egy biztos, az emberek nagy része jól látja már az egész globális nagy átverést, és akármekkora hatalom mozgatja ezt a sátáni projektet, jó lesz megjegyezni a végrehajtóknak, hogy nem nőnek a fák az égig…

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile