Aktuális, Társadalom

 A nürnbergi emberjogi kódex megsértése miatt jelentette fel két izraeli emberjogi védő  a zsidó kormányt – Magyarországon is megtörténik?

Az  alábbi eset azért lehet példaértékű magyar anyanyelvű vagy magyarországi olvasóinknak, mivel Izrael után Magyarországon zajlik a legagresszívebb oltási propaganda, illetve a vakcina igazolvány erőszakos bevezetése, tehát az izraeli eset tükrében nyilvánvaló, hogy Magyarország lakosságát is egy hatalmas emberkísérletnek vetette alá az Orbán Viktor miniszterelnök vezette kormány.

Orbán Viktor éppen pár hete látogatott Izraelbe, ahol tárgyalásokat folytatott Netanyahu miniszterelnökkel. Orbánt érdekes módon beengedték Izraelbe, noha saját kampányszövege szerint kínai vakcinával lett beoltva, s Izraelbe, nem lehet olyan személynek beutazni, akit nem Pfizerrel oltottak. Summa summarum Orbán beutazhatott, nyilván egyeztetett és hazaérve elkezdte egy az egyben megvalósítani az izreali-tipusú covid terrort Magyarországon.

Kérdés, hogy a lenti ügyvédekhez hasonlóan, akad vajon Magyarországon olyan bátor emberjogi ügyész,aki szembe megy a covid-őrület vakcina igazolványos diktatúrájával.

 

 

Az emberi jogok harcosaként ismert Arie Suchovolsky és Ruth Machnes izraeli ügyvédek panaszt nyújtottak be a hágai törvényszékhez Izrael kormánya ellen, azt állítva, hogy Benjamin Netanyahu miniszterelnök és Yuli Edelstein izraeli egészségügyi miniszter megsértette a nürnbergi törvénykönyvet.

A beadvány szerint az izraeli kormány megállapodott a Pfizer – Biontech gyógyszergyártó nagyvállalattal, hogy Izrael polgárait genetikai kísérletek alanyaként „szállítsák” a covidmizéria égisze alatt.

„Az izraeli Pfizer-kísérletet a Nürnbergi Kódex megsértésével hajtották végre, amely a nemzetközi büntetőjog része, és a hágai bíróság joghatósága alá tartozik. Most döntésre várunk” – nyilatkozták az ügyvédek.

Ennek megfelelően és a fentiekre való tekintettel a felperesek követelik, hogy  a kísérleti fázisban levő  szerek beadását a lakosságnak azonnal szüntessék meg.  Azonnal vessenek véget a diszkriminációnak, mely hátrányos helyzetbe hozza azokat, akik nem hajlandóak beadatni maguknak a kísérleti géntechnológiás szereket.

Szüntessék be a vakcina útlevelek alkalmazását az utazásban és mindféle társadalmi tevékenységben, beleértve a munkavállalást. Vonják felelősségre azokat a kereskedelmi egységeket, melyek diszkriminálták a polgárokat a covid mizéria alatt, annak függvényében, hogy azok be voltak oltva vagy sem.

A két ügyvéd még ezt nyilatkozta:

„Felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy ennek a dokumentumnak a másolatát elküldjük a médiának is szerte a világon, hogy bemutassák, miként sérül meg súlyosan a nürnbergi törvénykönyv. Ez a  szabad világ törvényei szerint  minden országában releváns.”

A periratban az is szerepel, hogy nemrégiben hozott  az Európai Tanács 2021. január 27-én egy  határozatot, amely elrendelte, hogy a kormányok  ne gyakoroljanak nyomást társadalmi zsarolásokkal az emberekre, hogy rákényszerítsék azokat a covid-vakcina beadatására. S mivel Izrael mindig az EU államaihoz számította magát, ezt a határozatot be kellene, tartsa.

(Forrás: Guy Boulianne /România fără Justiție)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile