Aktuális

A PCR tesztek alkalmatlanok egy vírus kimutatására, ezek ugyanis genetikai kísérleti tesztek – nyilatkozott egy romániai szívsebész főorvos

Mintha megőrült volna a világ, hiszen  immár egy esztendeje, az egész covid19-es világmizéria kirobbanása óta egyre nyilvánvalóbb, hogy a naponta a  covid-lakájmédiában közölt félelmetes és hivatalosnak hazudott  fertőzöttségi statisztikák  nem valósak, nem lehetnek valósak ugyanis egy orvosilag alkalmatlan teszttel végzik ezeket.

Dr. Adrian Cacovean romániai szívsebész specialista, főorvos. Ő (is) közölt egy nyilatkozatot a napokban arról, hogy a covid19 világjárványt megalapozó PCR tesztek nem alkalmasak vírusok kimutatására vagy beazonosítására, ugyanis ezeket a teszteket nem erre a célra gyártották, hanem a genetikai kutatásokhoz egy kísérleti tesztként.

Magyarán szólva a PCR tesztekkel, amikre alapozták az egész p(l)andémiás világőrületet, eredményesebben lehetne alkalmazni egy apasági teszt esetében, mint egy vírus jelenlétének meghatározásában. És mindezek ellenére országokat zártak le, emberek millióit korlátozták szabadságukban orvosilag teljesen alá nem támasztott teszteredményekre hivatkozva. Kérdés, hogy egy esztendő óta vajon miért hallgatnak erről az orvosok, virológusok és hogyan lehetséges, hogy politikai szervezetek hoznak döntést olyan esetekben, melyeket csakis orvosi, szakorvosi testület hozhatna meg és nem PCR tesztek alapján?

Ahogy a HIV vírus jelenlétét, az AIDS betegség kialakulását sem, lehetne egy ilyen teszt segítségével kimutatni, éppúgy nem lehet a SARS-CoV-2 koronavírus jelenlétét vagy nem jelenlétét sem kimutatni egy PCR teszttel. – mutat rá  Cacovean doktor.

A teszt elején beállított amplifikációs ciklusok a teszt eredményeket pozitívvá vagy negatívvá tehetik, a felhasználó, azaz a tesztet végző laboráns által beállított ciklusok számától függően.

Ezt az orvosi tényt nemrég a portugál bíróság is kimondta, mint ahogy március 20 -i közleményében az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is kiadott erről egy hivatalos nyilatkozatot.

A jelenleg rendelkezésre álló tudományos bizonyítékok alapján az RT -PCR teszt nem alkalmas arra, hogy megbízhatóan kimondja a SARS-CoV2 vírussal való fertőzést– mondta ki a portugál fellebbviteli bíróság 2020. november 11-én. Továbbá kiemelte: 35 melegítési ciklus felett az eredmény 97%-ban hamis pozitív lesz. A teszt megbízhatatlanságán kívül a bíróság hívatkozott arra is, hogy az orvosi diagnózis hiánya miatt sem alkalmas önmagában egy teszt a pozitív eredmény kimondására.

Az orvosi diagnózis olyan orvosi cselekmény, amelynek elvégzésére csak az orvos jogosult, és amelyért az orvos kizárólag és teljes mértékben felelős. Senki másnak vagy intézménynek, beleértve bármely kormányzati szervet vagy bíróságot, nincs ilyen jogköre. Hogy valakit betegnek vagy veszélyesnek nyilvánítsanak, csak orvos tudja megtenni.

Rendelet vagy törvény senkit sem nyilváníthat betegnek vagy mások egészségére veszélyesnek, még a laboratóriumi vizsgálat eredményének automatikus, adminisztratív következményeként sem, típustól függetlenül.

Cacovean doktor naponta közölt hiteles orvosi cáfolatokat a Facebookon s ezért több alkalommal le is tiltották ott. A szívsebész azonban  azt nyilatkozta, nem fogják elhallgattatni, az összes lehetőséggel élve megpróbálja az orvosi igazságot az emberek tudomására hozni.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile