Aktuális, GREAT RESET

A genetikai (PCR) tesztekkel tulajdonképpen egy globális genetikai adatbázist gyűjtenek be, újabb biológiai fegyverek készítésére – figyelmeztetett az amerikai képviselőház egyik demokrata tagja, Jason Crow képviselő

Gondolkodtak már azon, mire jók a genetikai tesztek?

Nos, eljött az ideje, hogy akár tetszik, akár nem elgondolkodjunk ezen.

Miután a Covid-p(l)andémia kapcsán a hatóságok világszerte rákényszerítették a lakosságot arra, hogy a vírus-kimutatás álcája, azaz hazugsága alatt, tulajdonképpen egy genetikai tesztelésnek, a PCR teszttel való mintavételnek vessék magukat alá, több kérdés is felvetődik. Miért is van bárkiknek szükségük arra, hogy genetikai mintát vegyenek embermillióktól?

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szinte teljes titokban, minden  média nyilvánosság mellőzésével hivatalosan januártól  visszavonta a PCR-tesztek alkalmazását, az USA-ban, mivel azok bizonyítottan nem  alkalmasak  a SARS-CoV-2 vírus kimutatására és azonosítására.

A PCR teszt ugyanis vírus kimutatására  teljesen alkalmatlan, és ezt a CDC most hivatalosan elismerte.- adta hírül a The Burning Platform.

A CDC elismeri azt is, hogy a PCR-teszt nem tud különbséget tenni a SARS-CoV-2 és az influenzavírus között. Tehát a Földön embermilliókat vegzáltak, helyeztek karanténba  az elmúlt két évben hamis pozitív tesztek miatt, és sokaknak ez az életébe került szószerint. A közmédiában naponta ismertetett járványügyi adatok pedig mindvégig hamisak voltak.

Milyen terveik lehetnek ezzel azoknak, akik a bábkormányok politikai hatalmával visszaélve genetikai teszteknek vetettek alá ember milliárdokat a Földön? A PCR tesztekkel ugyanis, mint ez az USA-ban már hivatalos, nem igazán lehet megkülönböztetni két légúti vírust egymástól, de az biztos, hogy a különböző népek, rasszok  tagjainak genetikai adatai már több egyelőre titkos projektben szerepelnek adatbázisként.

Erről legutóbb nem “konteósok” szólaltak fel, hanem az Egyesült Államok egyik demokrata politikusa. Crow mostani beszédében elsősorban azonban mégis arra a jelenségre mutatott rá, amivel amerikaiak tízezreit palizzák be, mondván, hogy genetikai mintavétellel családfákat, eredetkutatást, betegségekre való öröklődési hajlamokat képesek kimutatni, miközben szép pénzért tulajdonképpen ellopják az emberek genetikai azonosságát.

 

Jason Crow demokrata képviselő

Az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának egyik tagja  új biofegyverekre figyelmezteti a közvéleményt, amely seg1ítségével az emberek  DNS-ét felhasználva népirtó biofegyvert tervezhetnek, melyeket akár gyógyszerek, akár  élelmiszerek formájában vethetnek be .

“Valójában leveheti valakinek a DNS-ét, az egészségügyi  adatait, és megcélozhat ezzel kikísérletezni egy biológiai fegyvert, amely megöli az illetőt, vagy háborúk esetében egy csatatérről, vagy működésképtelenné teszi” – mondta Jason Crow képviselő (Demokrata-Coloradó állam)  a képviselőház hírszerzési bizottságának tagja nyilatkozott pénteken az Aspen Security Forumnak – írja a Daily Mail.

“Nem lehet erről vitát folytatni anélkül, hogy ne beszéljünk a magánélet jogának  védelméről és a kereskedelmi adatok védelméről, mert a személyi jogokkal  kapcsolatos elvárások az elmúlt 20 évben csökkentek. A fiatalok valójában nagyon keveset várnak el a magánélet védelmétől, ezt mutatják a közvélemény-kutatások és az adatok .”

Crow, aki három bevetésen vett részt Irakban és Afganisztánban, figyelmeztette az amerikaiakat az olyan magáncégekre, mint az Ancestry, a 23andMe, a Habit, a Helix és a MyHeritage, amelyek arra késztetik az amerikaiakat, hogy önként küldjék be DNS-üket.

“Az emberek nagyon gyorsan beleköpnek egy csészébe, és elküldik a 23andMe-nek, és nagyon érdekes adatokat kapnak az úgymond családi hátterükről” – mondta Crow. “És találd ki, mi történik valójban? A DNS-ük most már egy magáncég tulajdonában van. Eladható nagyon csekély szellemi tulajdon- vagy magánélet-védelem mellett, és nincs jogi és szabályozási rendszerünk ennek kezelésére.

„Nyílt és nyilvános vitát kell folytatnunk arról, hogy… hogyan néz ki az egészségügyi információk, a DNS-információk és az Ön adatainak védelme, mivel ezeket az adatokat valójában ellenfeleink fogják beszerezni és összegyűjteni e rendszerek fejlesztése céljából. ”

A 23andMe fenntartja, hogy nem értékesíti az általa gyűjtött személyes adatokat, de a DNS-szolgáltatások közé tartozik, amelyek tájékoztatást nyújtanak a törvényszéki nyomozást végző rendőrségnek.

 

Forrás: NEWSMAX

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile