Aktuális, Belpolitika

A román állampolgárok hadat üzentek az áruló politikusoknak, egyre több parlamenti képviselő állítja, azzal fenyegették meg, felgyújtják a házát, ha megszavazza a hírhedt vakcina-igazolványt

“Ha megszavazod a vakcina igazolványt rádgyújtjuk a házad!”-f éle fenyegetésekről panaszkodnak a romániai parlamenti képviselők.

Már három alkalommal odázták el  azt a parlamenti szavazást Romániában, mely során a parlamenti képviselőknek szavazniuk kell arról, hogy bevezessék e Romániában is a kötelező vakcina igazolványt a munkahelyeken. Figyelembe véve, hogy a román polgárok 70 százaléka elutasítja a „védőoltásnak” mondott, de minden védőoltás jelleget nélkülöző kísérleti, génterápiás covid injekciót, a hírhedt náci covid-bárca bevezetése pillanatok alatt lebénítaná az egész román gazdaságot.

Mint a g4media.ro.  hírportál megírta, az elmúlt napokban több parlamanti képviselő nyilatkozta azt, hogy a választók folyamatosan bombázzák őket olyan üzenetekkel, melyben arra szúlítják fel a választott képviselőket NE SZAVAZZÁK MEG A VAKCINA IGAZOLVÁNYT.

Gabriel Avrămescu PNL (nemzeti liberális) képviselő azt állította az Antenna 3 televízióban, hogy ő és képviselő kollégái olyan sms-eket kaptak, melyekben azzal fenyegették meg őket, hogy rájuk és családjukra gyújtják a házat, amennyiben megszavazzák a zsidó –csillagot leköröző gyalázatos törvénytervezetet. Avrămescu mint a liberális covid-kormány képviselője azt nyilatkozta, hogy ő aztán nem ijedt meg ezektől a fenyegetésektől és arra biztatja képviselő kollégáit, tegyenek csoportos feljelentést a fenyegetések miatt. Persze, hogy ez mennyire adhat védelmet egy esetleges bosszúhadjárattal szemben elég kétséges, de az erőviszonyok letisztulása és a népharag növekedése nem sok jót ígér a nemzet áruló képviselőknek Romániában.

Sz. M.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile