Aktuális, Külpolitika

A vakcina visszanyal a covidnáciknál is: A kísérleti mRNS covid-szérum mellékhatásai okozta szövődmények miatt elhunyt az Európai Parlament elnöke – David Sassoli a kötelező oltás és a náci vakcina-igazolvány legagresszívebb támogatója volt

Nem kegyeletsértésként, de muszáj megjegyezni, hogy a karma bizony működik, ugyanis több mint valószínű, hogy pont az a géntechnológiás kísérleti covid vakcina okozta az Európai Parlament elnöknek, David Sassolininek a halálát, amit rá akart kényszeríteni minél több európai emberre, a hírhedt neonáci vakcina igazolvánnyal együtt.

65 éves korában meghalt David Sassoli, az Európai Parlament elnöke.

A politikus a Covid oltások beadatáása után az elmúlt hónapokban több ízben is kórházba került ugyanis az  mRNS oltásokat követően az immunrendszere egyszerűen felmondta a szolgálatot,  ősszel tüdőgyulladás miatt kezelték, decemberben pedig azért került ismét kórházba, mert az oltással átprogramozott immunrendszere egyre romlott, végül  kedden hajnalban feladta a harcot a betegség szövődményei ellen.

Több külföldi lap nem rejtette véka alá, hogy ez a betegségfolyamat, melyben Sassolini is elhunyt az mRNS vakcinák egyik már jól ismert súlyos mellékhatása.

Érdekes, vagyis lássuk be nagyon is érthető módon a kormányok által ellenőrzött covid-médiában  megjelent  hírekben próbálják eltussolni a tényt, miszerint a vakcina-terrorizmus egyik fő terroristáját pont a covid oltás ölte meg.

Információk szerint a Sassoli utódjának megválasztásáról szóló szavazás első fordulóját várhatóan az Európai Parlament jövő héten tervezett strasbourgi ülésének keddi munkanapján tartják.

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile