Aktuális, GREAT RESET

A WEF jelzésű tömeggyilkosok nyíltan hirdetik a földi népirtást: Kérdés, ki választotta meg ezeket a pszichopata gnómokat illetve az államok vezetőit ki hatalmazta fel, a velük való tárgyalásokra?! (+VIDEÓ)

Az apokalptikus forgatókönyvek legaljasabbja látszik beteljesedni a földi civilizációban, éspedig a globális, előre megtervezett népirtás. A Világgazdasgi Fórum (WEF) élén levő sátáni figura Klaus Schwab holdudvarában zömmel olyan  emberi torzók, pszichopata gnómok tenyésznek, akik nyíltan hirdetik azt, hogy szerintük az emberiség túlszaporodott a Földön és nekik, ki tudja milyen jogosultságtól fogva, az a feladatuk, hogy az általuk feleslegesnek ítélet embermilliókat kiirtsák.

Nem, ez nem egy ócska  hollywoodi horrorfilm forgatókönyve sajnos, hanem a valós, jelenkori politika egyik fő attrakciója. S mint láthattuk a mesterségesen, a WEF irányítása alatt, a WHO vezénylésével kirobbantott  hamis “pandémia” népirtását a hírhedt covid-protokollal, majd a fő emberirtó „csodafegyverrel”, a COVOD védőoltásnak hazudott  méreginjekciókkal ki kell mondani, ezek az elmebeteg sátánisták abszolút komolyan gondolják, hogy nekik joguk van embermilliókat megölni és dönteni országok, népe sorsa felett.

A nagy kérdés, amit nemzetenként és országokra lebontva fel kell tenni minden földi embernek ma, az az, hogy az állítólag megválasztott parlamenti politikusokat, államfőket, kormány-vezetőket, vajon ki hatalmazta fel arra, hogy ezekkel a WEF féle tömeggyilkosokkal tárgyaljanak?

Mert, hogy nem a kiirtásra szánt szavazóik, az egészen biztos. Magyarán, jogilag ezeknek a szervezeteknek a léte és működése teljesen jogtalan, illegitim, mi több emberiség ellenes bűncselekménynek minősül, melyben a beszervezett, megzsarolt, megvásárolt politikusok egytől-egyig bűnrészesek.

 

 

A 2 éve tartó gyilkos, a gazdaságot, társadalmi normákat tönkretevő covid-terrorizmus után mindez eljutott arra a szintre, hogy a WEF féle , magukat „háttér-hatalomnak” a „világ urainak” nevező pszichopata  torzók már nem is adnak a látszatra és nyíltan hirdetik, hogy nagy küldetésük, a feleslegesnek ítélt embereket kiirtani.

Ennek egyik sátánista oltára, emlékműve volt a nemrég titokzatos körülmények között megsemmisített Georgia Guidestones , mely eredete sem tisztázott és az sem, vajon kik is semmisítették meg pár hete  a furcsa kőkolosszust, melyen nyíltan volt hirdetve a WEF emberirtó projektje? Könnyen elképzelhető, hogy nem humanista partizánok, hanem maguk az alkotók pucolták  el a bizonyítékot.

A lebutított, megvezetett, tehát kiirtásra előkészített emberek között a manipulációs eszköznek használt Mainstream média befolyására sokan vannak, akik egyszerűen , jól beidomítva „konteóknak” nevezik azokat a nyilvánvaló, jól látható, bizonyított tényeket, melyeket egyszerűen nem tudnak, nem mernek felfogni, hiszen lássuk be valóban döbbenetes elhinni, felfogni, hogy azok a történések, amik csak az elmúlt 2 év alatt megtörténtek valóban igazak.

Hogy abugyuta, agymosott  „konteózás” méregfogát kihúzzuk megpróbáljuk dokumentálva bemutatni az emberiségellenes , pszichopata népirtás projektének bizonyítékait, bízva abban, hogy ezek nyilvánosságra jutása  segít az embereknek, hogy a jogos önvédelem nevében megértsék, elfogadják, ekkora veszélyben van ma az emberi civilizáció és fellépjenek a tömeggyilkosok ellen.

Yuval Noah Harari történész, futurista és a Világgazdasági Fórum (WEF) tanácsadója, Klaus Schwab hűséges kutyája és bizalmasa, aki  köztudottan homoszexuális, nemrég egy nyilvános interjúban azt mondta: „Nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére” a 21. század elején, mivel a modern technológiák gazdaságilag és katonailag „fölöslegessé” teszik az emberi munkát”.

Yuval Noah Harari, az efféle gnómok valamiért jogot formálnak arra, hogy embermilliók haláláról , azaz embermilliók legyilkolásáról úgy beszéljenek mint egy modern projektről. És ezek a pszichopaták szabadlábon vannak jelenleg.

A szóban forgó interjúban Harari  úgy értékelte, hogy az „egyszerű emberek” körében széles körben elterjedt kiábrándultság abból a félelemből ered, hogy „lemaradnak” az „okos emberek” által irányított jövőben.

Az ilyen félelmek jogosak, tette hozzá, tekintettel arra az előrejelzésére, hogy a feltörekvő technológiák a gazdasági igényeket a meglévő munka számos kategóriájába szorítják majd visza.

Sokan érzik, hogy lemaradnak és kimaradnak a történetből, még akkor is, ha anyagi körülményeik viszonylag jók. A 20. században az összes történetben – a liberálisban, a fasisztában, a kommunistában – az volt a közös Az 1930-as években az Unióban az élet nagyon zord volt, de amikor megnézte a falakon a dicsőséges jövőt ábrázoló propagandaplakátokat, ott volt. Megnézte a plakátokat, amelyeken acélmunkások és gazdálkodók hősi pózban voltak láthatók, és nyilvánvaló volt, hogy ez a jövő.

 

Most, amikor az emberek a falakon lévő plakátokat nézik, vagy előadásokat hallgatnak, sok ilyen nagy gondolatot és szót hallanak a mesterséges intelligenciáról és a géntechnológiáról, a kriptovalutánál használatos blokkláncról és a globalizációról, és ők nincsenek ezekbe benne. Ezek az embere, a tömeg, már nem részei a jövő történetének, és azért haragszanak ránk, mert mi vagyunk akik rámutattunk arra a , hogy ők itt feleslegesek. A mi globalista jövőképünkben ezekre az embertömegekre nincs szükség.

Vannak nekünk okos embereink is Kaliforniában, New Yorkban és Pekingben, akik tervezik a csodálatos jövőt mesterséges intelligenciával és biomérnöki technikákkal, globális összeköttetésekkel és miegymásokkal.

 

 

A tömegek azonban azok, akik valójában haszontalanok de pszichológiailag szerintem sokkal rosszabb azt érezniük, hogy haszontalanok , mint azt érezni, hogy kizsákmányolják őket.

Harari szembeállította a 20. századot a 21. századdal, miközben azt jósolta, hogy a jelenlegi század és „a jövő gazdaságai fokozatosan csökkentik az emberi lények iránti igényt. „

( szerk megj. Ugye ilyeneket olvasva elég könnyű rájönni miért kellett, kátes COVID oltásokkal megmérgezni embermilliók szervezetét, egy kamu pandémia gyilkos forgatókönyvében. )

 

Harari  mondja továbbá az emberirtást reklámozó interjúban:

 

„Ha visszamegyünk a 20. század közepére –Roosevelttel az Egyesült Államokban, vagy Németországban Hitlerrel, vagy akár a Szovjetunióban Sztálinnal –,a jövő építőanyagai azok az ember milliók, akik keményen dolgoznak a gyárakban, a gazdaságokban, a hadseregben. Saz akkori vezetőknek szükségük volt a tömegekre, mert nélkülük nem lehetett jövőt tervezni. Nekünk azonban nincs szükségünk már rájuk és nélkülük is tudunk jövőt tervezi.

 

„A 21. század elején, már nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére” – fejezte be sátánista nyilatkozatáét Schwab embere –, mert mivel a jövő egyre inkább a kifinomultabb technológia fejlesztésről szól, mint például a mesterséges intelligencia [és] a biomérnöki tudomány. A legtöbb ember ehhez nem járul hozzá semmivel, kivéve talán az adatait, és bármit is csinálnak még az emberek, ami hasznos, ezek a technológiák egyre inkább feleslegessé teszik magát az embert , és lehetővé teszik az emberek leváltását.”

-lszmm- 

Forrás: Breitbart

VIDEÓ: Yuval Noah Harari, a nagy újraindítást beharangozó Klaus Schwab tanácsadója és a Világgazdasági Fórum rendszeres vendége a tájékozatlan ember szemében egy világhírű zseninek tűnhet, valójában egy rendkívül kártékony gondolkozó. Egy új technokrata álvallást hirdet, mindeközben botrányosan negatív színben tünteti fel a tradíciók örökérvényű értékeit és céljait.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile