Kategória nélküli

Amit a ” liberális Nyugat” elhallgat: neonáci emberkínzások válnak utcai rituálékká az Új Szentföldnek kikiáltott Ukrajnában! – Fákhoz kötözött, nyilvánosan megvert emberek haláltusájának videózása az új náci hobbi… (+18 VIDEÓ)

Miközben az európai emberektől az Új Világrend kitekert és  álszent liberalizmusára hivatkozó páholymesterei elvárják, hogy például a “cigánypecsenyét”, a “cigány zenét”,  ne nevezzék nevén  mert szerintük ez rasszista indítékú diszkrimináció , addig ugyanezek az emberjog, liberális tótumfaktumok úgy tesznek, mintha nem tudnánk, hogy a hirtelen mártírok Szent Földjének kikiáltott Ukrajnában évek óta neonáci eszmék és az ezeket éltető, terjesztő csapatok virulnak. Olyan emberségükből kivetkőzött kétlábú szörnyetegek, akik lazán gyilkolnak nemcsak cigányokat, de nekik nem tetsző fehér keresztény embereket is, a láthatatlanul lapuló, de mindent irányítani akaró Kazár Maffia védelmét élvezve.

Számtalan fotó, videó látott napvilágot az ukrán neonácik rémtetteiről, elég csak a hírhedt Azovi Gárdára gondolnunk. Egy megdöbbentő  helybéli náci rituálé borzolja most az emberek idegeit és emberségét, ugyanis Ukrajnában  neonáci népszokás lett, hogy cigány embereket, vagy akit kinéznek maguknak, tolvajnak kiáltanak ki és fákhoz, lámpaoszlopokhoz kötözik ki, majd ott nyilvánosan kínozzák, vagy festékkel kenik be a kikötözött roma emberek arcát.  És a neonáci bandák erre ráveszik és beidomítják azokat az emberségükből kivetkőzött ukrajnai civileket is, már akik kaphatóak ezekre a szadista bűntényekre.

A magát oly liberálisnak mondó és a másság tiszteletét szajkózó  Nyugat pedig hallgat és félrenéz, miközben egyre világosabb , hogy Ukrajnában  nagyon furcsa dolgok történnek már évek óta.

Az alábbi cikk csak egy a nyilvánosságra került  nyilvános kegyetlenkedések közül. Ez az ukrajnai neonáci mentalitás, melyekre  az Új Világrend hazug urai nem hajlandóak reagálni…sőt támogatják.

MIELŐTT  BÁRKI FELÜL A HAMIS PROPAGANDÁK HAZUGSÁGAINAK NEM ÁRT, HA A CENZÚRA ÉS AGYMOSÁS AKADÁLYAIT LEKÜZDVE MÉGIS MEGNÉZI, KIKNEK, MIKNEK A ZÁSZLAJÁT, JELKÉPEIT BIGGYESZTI BÁRGYÚ BUTASÁGGAL PÉLDÁUL A PROFIILKÉPE ALÁ!

Ha így bánnak egymással, hogyan bánhatnak vélt ellenségeikkel, például az orosz, vagy magyar nyelvű kisebbséggel az ukránok?

 

kegyetlen_fahoz_foliazott.jpg

 

Százszámra töltik fel a netre a fákhoz vagy oszlopokhoz fóliázott emberek, nők, férfiak és kiskorú gyerekek brutális megkínzásáról készült videókat Ukrajnában. Egy fához, vagy oszlophoz kötözik, vagy még gyakrabban fóliázzák őket, majd kiszolgáltatják az emberi mivoltából teljesen kifordult vérszomjas közönségnek, akik ütik őket, ahol érik, amíg meg nem halnak.

A kiposztolt videók alá írt szövegekből általában az derül ki, hogy állítólag piti bűnözők, lakásokat feltörő és üzleteket kifosztó tolvajok kapják ezt a szörnyű és embertelen büntetést.

Simán el lehet képzelni ugyanakkor hogy mint egykor a sötét európai középkor boszorkányüldözései idején, úgy most is éppen elég egy ember halálra kínzásához az, ha valaki valamit hazudik róla, vagy az útjában van valakinek.

“Ukrajnában virágzik a “Tolvajt az oszlophoz” flashmob.

A fosztogatással gyanúsítottakat ragasztószalaggal oszlopokhoz kötözik, letolják a nadrágjukat, és bárki elverheti őket. Nem világos, hogy meddig tartják szorosan megkötözve a szerencsétlen áldozatokat, hiszen ezek az emberek a társadalom felfegyverzett és erős része által elkövetett törvénytelen önbíráskodásoknak és lincseléseknek az áldozatai, de az arcukon lévő zúzódásokból ítélve a kivégzés több napig is eltarthat.

A szélsőségekhez és a neonáci eszmékhez vonzódó, elkeseredett ukránok tömege ijesztő. Embereket vetkőztetnek le és vernek meg puszta kézzel, vagy korbácsolnak meg az utcákon nap mint nap. És mindezt lefilmezik és felteszik az internetre.

Most egy olyan videót tettek közzé, amelyen két lány kivégzése látható. A fához kötött lányokat brutálisan megverik a helyi lakosok. Ki tudná megmondani, hogy az erkölcs és a lelkiismeret milyen láthatatlan vonala tartja még vissza a modern Ukrajnát a középkor borzalmaitól?

 

Nem sok kell már ahhoz, hogy az ukrán utcákra visszatérjen a boszorkányüldözés, az inkvizíció, a máglyák… Írd meg kommentben, hogyan tudod megállítani ezt a szörnyűséget Ukrajna területén?” – kéri olvasóit a Warzone blog.

VIDEÓ:  (Két asszony és egy férfi ver meg két fához kötözött lányt. Videó a fentebb idézett véleményhez. 1:12-nél feltűnik egy terepszínű egyenruhás férfi kék szalaggal megjelölt karja.)

Ukrajnában a jogállamiság teljesen megszűnt.

A nyugati világban legfeljebb szabálysértésnek vagy vétségnek számító cselekményekért Ukrajnában akár a nyílt utcán is halálra kínozhatnak valakit. Mindezt bármilyen következmény nélkül, sőt bármilyen hivatalos eljárás, nyomozás, vádemelés, bírósági ítélet nélkül.

Gyakorlatilag a legaljasabb ösztönökre építő önbíráskodás dokumentált képei láthatók a lentebbi felvételeken. Az utolsó videón maguk a rendőrök azok, akik részt vesznek egy szerencsétlen ember kikötözésében.

 

(Felirat: “Egy újabb fosztogató”. Megverve, megalázva, levetkőztetve a téli hidegben.)

 

(Felirat: “Nyikolajevben a városiak egy oszlophoz kötözve és a nadrágját letolva büntették meg a fosztogatót.” Nem valószínű, hogy a félholtra vert, megalázott, levetkőztetett bűnös túléli a februári hidegben egy betonoszlophoz kötözve az éjszakát.)

 

(Felirat: “Kamenszkojéban a lopás gyanúsítottját fóliával egy oszlophoz kötözték.” A téli hidegben. Meleg ruházat nélkül. Valószínűleg letolt nadrággal.)

 

(Felirat: “Oszlophoz kötözött állítólagos tolvaj.” Valószínűleg már csak pár órája van hátra. Szabadulni próbál, a mellette elhaladó kövér asszony kamerázza.)

 

(Felirat: “Két állítólagos tolvaj egy oszlophoz kötözve Novomoszkovszkban.” Mivel este kötözték ki őket, reggelre bizonyára halottak voltak.)

 

(Felirat: “Ukrajna az Európa. Oszlopokhoz kötözött tolvajlássaql vádolt emberek. Ukrajnában az állítólagos tolvajokat oszlopokhoz kötözik és összeverik.” – 34 dokumentált eset a néhány perces videóban.)

 

(Felirat: “Tárgyalás és nyomozás nélkül. Fákhoz kötözték és péppé verték az ukrán tolvajt .” 16 dokumentált eset egy tévécsatorna adásában.)

 

(Rendőrök segítenek a megbilincselt áldozat kikötözésében, majd amikor készen vannak, leveszik a bilincset a csuklójáról.)

 

Forrás: miraviso.blog.hu

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile